úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Ano šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
TOOMIX
---
---
7:17:37 30.4.2017
+1
Žádná marináda neudělá z blbýho kusu masa dobrej, říká Pohlreich u grilu - iDNES.cz
http://hobby.idnes.cz/...prima-rozpal-to-sefe-f9q-/hobby-domov.aspx?c=A170425_150023_hobby-domov_mce
KRUTAS
---
---
20:52:10 25.4.2017
hele je to krapet starsi ale narazil sem na to az dneska
https://www.youtube.com/watch?v=Ki_aQ2wzXA0
Jamie Oliver v Iron Chef Amerika jako Sous chef se vedle nej třepe Gennaro. Nenasel sem online nic lepsiho sry, v dobry kvalite se to da sosnout na torrentu
TOOMIX
---
---
7:20:53 25.4.2017
Tady kdyžtak vše online s CZ titulkama
Hotel Hell – 2. stránka – Pořady Gordona Ramsayho
http://gordon.ura.cz/category/hotel-hell/page/2/
TOOMIX
---
---
7:19:07 25.4.2017
+1
Gordon Furious at Hotel's Moldy Fridge | Hotel Hell
https://www.youtube.com/watch?v=dPJgAe3DhhA
SAMOUT
---
---
11:59:51 21.4.2017
+18
VANEK
: Znovu a lépe :-)
VANEK
---
---
11:48:27 21.4.2017
1 odpověď
SAMOUT
: Stránky 8 a 10 by nebyly? ;-)
SAMOUT
---
---
7:50:44 21.4.2017
CAPTAIN_TACUD
: Zdena ma velmi zdravej pohled na svet, asi si dneska ty Lidovky koupim.
CAPTAIN_TACUD
---
---
20:27:16 20.4.2017
1 odpověď
+5
Pohlreich: Dobrovolně se vracíme do totality. Ke kapitalismu jsme si jen čichli | Domov | Lidovky.cz
http://www.lidovky.cz/...lne-se-vracime-do-totality-fm3-/zpravy-domov.aspx?c=A170420_121304_lide_sij
CLUBEER
---
---
17:57:11 14.4.2017
TOOMIX
: a od masa logicky brat nechce
TOOMIX
---
---
16:47:11 14.4.2017
1 odpověď
+14
MAR_TINA
: spíš nenašel nikoho, kdo by mu dlouhodobě dodával ve stále stejné kvalitě bez výkyvů
CAPTAIN_TACUD
---
---
16:46:16 14.4.2017
+1
MAR_TINA
: Ja myslim ze prave umi nakupovat a aby vydelal tak od ceskyho zemedelce fakt ne
MAR_TINA
---
---
15:26:32 14.4.2017
2 odpovědi
+4
TOOMIX
: koukám, že Pohlreich neumí nakupovat a pak si otevírá držku na české zemědělce :/
TOOMIX
---
---
12:01:30 14.4.2017
1 odpověď
+1
Dršťky na uzené paprice či ledvinky. Pohlreichovo bistro láká na rakousko-uherskou kuchyni | Dobrá chuť | Lidovky.cz
http://www.lidovky.cz/...ousko-uherskou-kuchyni-gxf-/dobra-chut.aspx?c=A170412_144954_dobra-chut_ape
„Dělat českou kuchyni z českých věcí prostě nejde. Je nakonec fuk, odkud suroviny vezmu, když jsou dobré. České zemědělství je jednoduše v prdeli a že tu někdo s velkou slávou udělá pár kusů hovězího, jde mimo mě. Působí to na mě jako falešná česká romantika, touha si dokázat, že věci nejsou tak blbě, jak ve skutečnosti jsou. Český materiál, co jsem s ním mohl pracovat, byl bída. Potřebuji spolehlivého dodavatele. Je mi jedno, jestli zboží přiveze od českého, nebo australského farmáře. Nebudu nábožně objíždět Českou republiku, abych si koupil malínský křen a chřest z Ivančic. Tyhle tradice jsou pryč, vlak odjel. Hodně se toho povedlo vykořenit a nemám pocit, že by byla cesta zpět. My si nemůžeme dovolit experimenty, nechceme testovat na našich hostech, jestli se někdo ty suroviny konečně naučil dělat dobře.“
CAPTAIN_TACUD
---
---
11:35:08 10.4.2017
+1
Hidden Restaurants with Michel Roux Jr - miniserie channel4
http://www.channel4.com/programmes/hidden-restaurants-with-michel-roux-jr
Michel goes in search of secret eateries and food mavericks across the country
Episode 1 - The South West
Michel and chef Freddy Bird find visual feasts in a sculpture, a wood, and a floating café in the middle of an estuary. There's also a Latin American 'bustaurant'.
Episode 2 - The North East
Michel discovers great food at a tiny beach shack, inside a converted shipping container, and at one of the largest treehouses in the world
Episode 3 - The West
Michel heads west for a feast in a garden shed, while chef Freddy Bird meets a London couple hoping to turn a barge into a fine dining restaurant
Episode 4 - The South East
Michel finds some great food at a military fort at sea and Freddy finds an eaterie in the back of an old Citroen van
https://userscloud.com/e6jocf01sukk
https://userscloud.com/2l5y4dzg2sku
https://userscloud.com/pxsk7uvfwipu
https://userscloud.com/ntr3lyh89df3
PEPEEE
---
---
15:22:19 24.3.2017
DAWIDOS
: titulek je mimo, o tom žádná,idnes je už pomalu bulvár,ale v tom rozhovoru mě ten chlap strašně baví :-)
DAWIDOS
---
---
14:12:01 24.3.2017
1 odpověď
+4
PEPEEE
: Akorat titulek imho udelali zbytecne s nadechem kontroverze, protoze srovnani s Pohlreichem se zuby nehty brani a vicemene k te odpovedi byl donucen. Ale super rozhovor!
PEPEEE
---
---
13:23:41 24.3.2017
1 odpověď
+5
Rozhovor s Tyrolákem ,-) Je to borec
Jsem lepší než Pohlreich, ale jen ve svém ranku, říká Tyrolák z Ano, šéfe! - iDNES.cz
https://xman.idnes.cz/...donin-ano-sefe-p5x-/xman-rozhovory.aspx?c=A170324_081025_xman-rozhovory_fro
CAPTAIN_TACUD
---
---
9:54:17 16.3.2017
Jídlo v michelinských restauracích: od párku s hořčicí po menu za tři tisíce - iDNES.cz
http://hobby.idnes.cz/...ceneni-michelin-2017-dzi-/hobby-domov.aspx?c=A170308_112143_hobby-domov_bma
CAPTAIN_TACUD
---
---
15:36:36 11.3.2017
Kulovnici v autě nepotřebuji, říká český lovec lanýžů Synek
http://www.euro.cz/light/kulovnici-v-aute-nepotrebuji-rika-cesky-lovec-lanyzu-synek-1334311
DEVIL
---
---
6:26:50 11.3.2017
+9
ja zeleny kusy porku rozvarim v trose osoleny a okyseleny vody a pak je i s tou vodou rozmixuju na srac a pridam to k varenejm oloupanejm bramboram a udelam porkovou brkasi
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam