• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BEREGOND: na trzích musí splňovat pravidla, být živnostník a čeká je EET. Amatér je omezený ještě tím, že to je nepravidelné a obrat během jednoho roku nemá vyšší než 20 000 Kč
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    ZUZKAOU: jasný už rozumím. Přiznám si že v tomhle nemám úplně názor, podobným akcím docela fandím, ale jako spotřebitel bych si dělal celkem vrásky z toho že na festivalu nebo někde na Náplavce to vůbec nemusí splňovat základní hygienický pravidla.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    ZUZKAOU: proti té osobě je i štoudef schopna vystudovat vysokou školu, to bolí...:(
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BEREGOND: amatér to nesmí prodávat do podniků - protože ti musí dodržovat to co musí dodržovat, včetně dohledatelného zdroje, ale na příležitosných akcích typu restaurant day?
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    ZUZKAOU: Mě na tom dost zaráží ten status "amatéra" na kterého se nevztahují regulace. Zajímalo by mě jak se pozná a kolik toho smí uvařit. Vidím kolem sebe lidi co by rádi pekli pro ostatní muffiny atp. (umí to) a stěžují si že nemůžou protože musí mít provozovnu. No a pak člověk narazí na tuhle řadu nešťastných příhod a dokud nikoho neotráví tak je to vlastně v pořádku. To mi hlava nebere.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    a kd odneska ví, co je to vlastně selský rozum
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    MUTHA: ale kolik lidí ještě dneska používá selskej rozum, žeáno... :-/
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Jak to opravdu bylo se salmonelou na Apetit pikniku - Vitalia.cz
    https://www.vitalia.cz/clanky/jak-to-opravdu-bylo-se-salmonelou-na-apetit-pikniku/
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Dneska je mezinarodni hamburger day!

    Gordon Ramsay's perfect burger tutorial
    https://www.youtube.com/watch?v=iM_KMYulI_s


    The Ultimate Cheese Burger | Jamie’s Comfort Food | Jamie Oliver & DJ BBQ
    https://www.youtube.com/watch?v=sP7pjDnnJfk


    Jamie’s Italian Burger | Jamie Oliver & Gennaro Contaldo
    http://www.youtube.com/watch?v=bTan2vYAi8c
    VANEK
    VANEK --- ---
    ALI: Zjevně to tam mají ve zvyku k doplnění formátu. Třeba v angličtině se místo toho našeho modelu otázka -- odpověď (plus případně nějaký úvod nebo extra rámeček "jaký je osobně") používá volné střídání citací s novinářovými parafrázemi a komentářemi.
    ALI
    ALI --- ---
    SAMOUT: jako me tahle parta moc nebavi, ale rozhovor dobrej. nicmene fakt nechapu to honeni ega v kurzive.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    OLIII: Diky za link, vybornej rozhovor inteligentniho novinare (Rodriguez me bavil uz v R&P pred vic jak 20 lety) se Zdenou, kterej to ma v hlave srovnany jak malokdo.
    VANEK
    VANEK --- ---
    WITTGENSTEIN: A v Esce?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    OLIII: Byl jsem v Nomě a žádný opékaný mech jsem neměl :(
    OLIII
    OLIII --- ---
    63. Dokážete odhadnout módní trend v české gastronomii řekněme za rok?

    No, nevím, zda dokážu odhadnout. Ale doufám, že nastane odklon od toho zku…ného severského stylu. Kristepane, kdo chce jíst všechny ty opékaný mechy?

    https://procne.ihned.cz/c1-65729250-66-otazek-ludka-stanka
    GIO
    GIO --- ---
    DIVER: neke.))
    VANEK
    VANEK --- ---
    MUTHA: Třeba taky prodají koncept někam do anglofonních zemí,
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    MUTHA: Bohuzel se obavam ze ne
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Norbert, commis d'office saison 2 le 25 septembre à 20:55
    http://www.youtube.com/watch?v=JGecIUS2LeE
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam