úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Ano šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
DAWIDOS
---
---
19:36:38 8.4.2020
77WHITE
: Ja tyhle informace mam i od cisniku z Ambi. Tak nevim. Nejaky supr platy tam teda nejsou.
CLUBEER
---
---
18:35:09 8.4.2020
POHODAVOLE
: to nevím. Ale rozhodne jim žádný prachy nedal
POHODAVOLE
---
---
14:19:15 8.4.2020
1 odpověď
CLUBEER
: to dostali vsichni odskodny nebo to byla domluva?
CLUBEER
---
---
14:16:21 8.4.2020
1 odpověď
+3
WITTGENSTEIN
: ja to mám zevnitř no. A bylo to okamžitě
WITTGENSTEIN
---
---
12:48:28 8.4.2020
1 odpověď
CLUBEER
: To se ví oficiálně? A teda k poslednímu březnu, předpokládám...
ZUZKAOU
---
---
12:30:31 8.4.2020
+3
CLUBEER
: tak s touhle informací ty jejich kecy o udržení týmů a penězích pro zaměstnace na Jidlo a Radost jsou roztomilé...
KUBAN88
---
---
12:24:39 8.4.2020
+1
77WHITE
: to je do dneska... naprosto šedá ekonomika...
77WHITE
---
---
12:15:49 8.4.2020
2 odpovědi
+8
SAMOUT
: Par znamych z gastra mam a vsichni byli vzdy na minimalce a vsechno ostatni slo bokem v cashi.
MOODYCAT
---
---
12:13:07 8.4.2020
+2
WITTGENSTEIN
: A ja tu snad nekde tvrdim, ze je to idealni? Neni. Ale je to aspon neco. A rozhodne je sympatictejsi restaurater, co se snazi neco udelat nez ten, kterej jenom natahuje ruku.
POHODAVOLE
---
---
12:12:46 8.4.2020
MOODYCAT
: urcite souhlasim, ze je porad lepsi, neco zkusit, ale nejde to bohuzel vsude. Plno firem cililo na cizince, tak ti rozvoz v nicem nepomuze a pak nebrec, kdyz vidis ty naklady a minimalni moznost vydelku.
BUNDA
---
---
12:05:38 8.4.2020
WITTGENSTEIN
: ony utrpí i ty hotovky :(
WITTGENSTEIN
---
---
12:04:05 8.4.2020
2 odpovědi
+1
MOODYCAT
: Tak přes rozvoz leda tak hotovky. Cokoli náročnějšího utrpí, steak bude studený, pěna opadne, prezentace veškerá žádná.
MOODYCAT
---
---
11:43:24 8.4.2020
2 odpovědi
+2
Tak je spousta moznosti nejak realizovat rozvoz/okynko/takovy to, jak prodavaj restaurace pres Rohlik...zkratka moznosti, jak ty ekonomicky dopady aspon trochu zmirnit. Prijde mi to ucinnejsi, nez breceni.
SAMOUT
---
---
11:34:39 8.4.2020
1 odpověď
KUBAN88
: To nebylo o luxusu, to bylo o situaci na trhu. I min luxusni podniky davaly jen trochu schopny obsluze 45 - 50k proste proto, ze nebylo kde brat (ostatne velmi podobna byla situace i v jinych oborech). Ted bude situace pochopitelne jina, sousta restauraci bohuzel padne.
KUBAN88
---
---
10:19:17 8.4.2020
1 odpověď
CLUBEER
: no tak jako neni potreba mit luxusni sommeliery a cisniky...
SAYUZ
---
---
9:59:39 8.4.2020
TOOMIX
: Ono to bude stejné pro většinu firem co mají +-30 zaměstanců a platí nájem :(
TOOMIX
---
---
9:58:04 8.4.2020
1 odpověď
+5
SAYUZ
: to bylo jen pro ilustraci, že milion je vlastně prd
SAYUZ
---
---
9:48:59 8.4.2020
1 odpověď
+1
TOOMIX
: za 30tis superhruby mzdy tam nedela ani uklizecka takze bych to cislo spis zdvojnasobil
CLUBEER
---
---
9:36:13 8.4.2020
3 odpovědi
KUBAN88
: zrovna Karpisek 80% lidi bez milosti vyhodil na hodinu
KUBAN88
---
---
9:05:00 8.4.2020
WITTGENSTEIN
: Ty marže malé nejsou, ne ve srovnání s jinými restauracemi... Jenom šéfkuchař u Karpiska má kilo měsíčně a šéfkuchař ve trojce má třicet
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam