• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    KUBAN88: Hlavně pláčou lidi, co tam byli dvakrat. Wtf
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    Už teď na sockach všichni placou - PR se rozjelo
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    RUTHLESS: Respektive to určitě udelal už teď a do insolvence jde s holou prdeli
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    WITTGENSTEIN: Tak si to koupi nejakej kůň “domu” nebo karpisek sám. Tím vyresis tu insolvenci
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    RUTHLESS: Nicméně nemůžeš přece převést vybavení na mateřskou skupinu Ambi, ne?
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    RUTHLESS: Klasická ojebávka, lidi až poslední... no a za rok to s velkou slávou otevře a Instagram bude plný postů jak je super, ze povstala Kuchyň z popela a je to ještě lepší než predtim ...
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    WITTGENSTEIN: To je o čem píšu... proto insolvence. Pak s nima můžeš snaz vyjebat - nedat odstupné
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    RUTHLESS: Ve Forbesu píšou, že zaměstnanci nedostali žádné odstupné.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Psal jsem na fb, tak kopiruju i sem:


    ja to vidim dost jednoznacne. Je to podnik zavisly na turistech a rekli si, ze hranice se neotevrou minimalne dva mesice, spis do rijna. A to pak nema cenu, protoze druha proměná tohodle mista je zahradka a sezeni venku. tudiz naplneni tohodle místa je realne v dubnu 2021. Takze radsi nez cekani vyhlasili insolvenci, aby to meli snazsi s odstupnym zamestnancum, vybaveni streli Ambi group a ta jim to proda zpet az otevrou znovu. A s galerii jsou domluveni, ze jim to pripadne pronajmou znova.
    PTT
    PTT --- ---
    FRK_R23: pivo super (i cena) a ten vyhled k nezaplaceni
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PTT: Bizarně nízký ceny, pivko za 49,- mě dostalo:)

    Třeba to tam přiští rok zase rozjedou:)
    PTT
    PTT --- ---
    FRK_R23: taky jsem tam rad chodil
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KUBAN88: Škoda, byla to paráda
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    Karpíškova Kuchyň definitivně skončila. Další restaurace ji může následovat
    https://www.forbes.cz/...ova-kuchyn-definitivne-skoncila-dalsi-restaurace-ji-zrejme-bude-nasledovat/
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    TESSS: me u mateje potesilo to, ze kdyz si tata dal svickovou (nebo gulas, proste knedlik a omacku) a prinesli mu to v "hlubokym" taliri a politi knedliky omackou, coz tata teda bytostne nenavidi, tak nebyl sebemensi problem to jidlo prinest na rovnem taliri a omacku solo vedle. Za minutu ready. Fakt dobry.
    TESSS
    TESSS --- ---
    SAMOUT: k matejovi bez, je to tam příjemný, ceny vlastne OK, jidlo dobry. Za sebe ocenuji, ze se naji i vegeteriani, okamzite prinesou vazu na kytku a pes dostane vodu. Male nedostatky se daji okamzite vyřešit.
    A to, ze s P. rozjeli, varime pro IZS, skvela reklama.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    KUBAN88: A to proto, ze jak Zdena, tak Puncochar to prost delaj dobre. K Matejovi jsem se teda jeste nedostal, ale byl jsem v jeho predchozich podnicich. A Pohlreich ma jend yz mala podniku v Praze, kde si zachovavaj konsistentni dobrou kvalitu nejen jidla, ale i servisu, kterej mu funguje fakt dobre. Takze jo, az to pujde, tak se nekdy rad pujdu zas podivat treba do Next Door, protoze je to tam proste ve vsech smerech dobry.
    GEORGE175
    GEORGE175 --- ---
    Navíc půlka z nich to dani, zbytek ne a teď chtěj od státu extrémní podporu. Kdyby všichni danili jak mají, tak bych to pochopil. Všichni brečeli kvůli eet a teď budou brečet zas. To co teď stát přispěje si stejně vezme zpátky daněmi (progresivní daň a další). Takže na tom budou bití jet ti, co daní pořádně. Chápu to i zdruhé strany - nájmy atd.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    JUNIOR: včera jsem nad tím zrovna večer přemýšlel a podle mne když Punčochář, Pohlreich si po krizi otevřou jakoukoliv hospodu tak jim tam zase zacnou chodit lidi, ze ten fejm co maji je proste silny no...
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    TOOMIX:
    KUBAN88:
    Se ženou spolupracujeme s pražskými top hotely a restauracemi (žena zde zajištuje veškeré zázemí pro filmaře - holywood, skandinávie, takže dost náročná klientela) a v podstatě všechny "topy" v Praze (a nějaký zbytek v ČR) jsem navštívil, jedl, přespal v rámci testování a se spousta manažery na různých urovních jsme se za ty roky spřátelili takže mám trochu přehled co se tu děje i vzhledem k tomu, jaké slevy nám na vše dávají při velké spolupráci. Nebo jenom co nám rozdají na voucherech jako dárky za šílený peníze podle jejich ceníku.
    A věřte mi, že slušnej plat mají zaměstnanci pouze lidi na "chef/manager" pozicích, kteří mají schopnosti jednak profesní, ale i vedoucí a umí řídit lidi, rozhodovat tak mají možná dobrý plat, ale to je sotva 10% zaměstnanců. Ostatní jsou pěšáci, kteří dělají většinou za minimální mzdu nebo jenom za reference, že v nějakém podniku někomu krájeli zeleninu. Podle mě je celé hotelnictví (nejen u nás) víc šedej business než třeba stavebnictví nebo cokoliv jiného.

    Chápu, že je to odřízlo od turistů (90% klientely). Sorry, ale prostě fakt nevěřím, že podniky s minimálně dobrým standartem a mediálně provařenými majiteli je nemožný přežít ty krizové dva měsíce než se alespoň otevře pro místní. Že nejsou schopný alespoň vymyslet něco na rozvozy, udělat nějaký mediální triky (jako to dělá alespoň pohlreich) atd. Podniky, které mají nejdražší jídla a vysokou klientu neumějí businessově přemýšlet dopředu. To fakt ne. Jenom by museli začít přiznávat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam