• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales



    Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...



    Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

    jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DAWIDOS: tomu se mi snad ani nechce verit :D
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DAWIDOS: Tak já bych asi s jenom kvalitními nějak fungovat dovedl, ale jinak je to dost blbina, protože kam jaksi upíchneš všechny ty lidi co teď využívají služeb těch nekvalitních? Řekneš jim máte smůlu, vy už do hospod chodit nebudete? :)

    (jinak něco jiného je systém už mít nějak nastaven a něco jiného je ho úplně změnit)
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    CAIDEL: Dušek zamrzl v průmyslové době, kdy jediný restaurační provoz byly Restaurace a Jídelny. Je úplně mimo. A ano, Pohlreich dlouhodobě razil názor, že stát by měl vydat jen určité množství licencí pro restaurace, aby byly pouze ty kvalitní (myslím s odkazem na Švýcarsko, bohužel se mi nedaří ten rozhovor najít).
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BRUKEV: Tak nemá cenu... no, pro tebe asi ne. Ale pokud by ses zeptal těch pár štamgastů, tak ti by zase asi rádi, aby zrovna takové pivnice přežily, zatímco kvalitní restaurace jsou jim nejspíš u prdele. Tak nevím...

    Ale jinak Zdenda: jasně no... dokud se ho to netýkalo. Na druhou stranu, Dufek extra šmejd zcela bez debat.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    KRUTAS: já to zatím ještě celé neviděl, četl jen pár komentářů a článek. Ale štve mě, že ZP celou dobu minimálně v Ano, šéfe razí tezi, jak mají být slabé restaurace zrušené, jak si amatéři, co neumí spočítat příjmy a výdaje, nemají otvírat hospody, které dotují, nebo které jasně nepřináší zisk. A ted křičí, jak se má pomáhat každému v oboru? Znám dost hospod, respektive pivnic, které fungují tak, že půlka štamgastů má lístky za barem do výplaty, které zaplatí po výplatě. A tak pijou vlastně permanentně na dluh. Hospodský taky funguje jako nalej, vylej, jak má trochu peněz, tak teprve platí faktury. žádný polštář finanční, nic. A to fakt nemá cenu držet při životě.
    GIA_
    GIA_ --- ---
    TOOMIX: Vše super, ale ta "pizza" to musí být nějaký omyl :DD
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    TOOMIX: vcera jsem to videl a nebylo to uplne blby. ale ta fejkova pizza omg!
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Pohlreich začal novou show kuřetem, Fabešová předvedla božskou bábovku - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...r-minut-pohlreich-fabesova-prima-kure-babovka.A201029_120216_hobby-domov_bma
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    RUTHLESS: Filtroval jsem ovšem poctivě :)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    RUTHLESS: To bylo vedle :-).
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    WITTGENSTEIN: vzdyt jo, to jsme tu resili, ze ji zbylo jen jeji jmeno. Coz mozna behem korony je ve vysledku docela dobry reseni.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Když už se tu píše o Fabešové: rozvádí se (což je informace banální), ovšem zároveň přichází o všechny podniky, pančto ty jí pořídil její manžel, takto dovozce cukrářských přístrojů.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Iveta FABEŠOVÁ & Zdeněk POHLREICH (17. 10. 2020, Malostranská beseda) - 7 pádů HD
    http://www.youtube.com/watch?v=EBYEGXuRIoA
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    dobrej rozhovor!
    Šéfkuchař Slanina: Restaurací je zbytečně moc. Vláda se k nám chová, jako bychom byli nesvéprávní
    http://www.youtube.com/watch?v=w_Qnyyt0tSg
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    150g
    Smažák v housce podle Pohlreicha - eidam smažený v trojobalu v opečené burgerové bulce s kečupem a domácí tatarkou

    VANEK
    VANEK --- ---
    ZCR: Já ipu znám jenom pivo.
    ZCR
    ZCR --- ---
    KOCHANSKA_CH: a možná i s křupínkami z čerstvě oklepaných housenek
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOCHANSKA_CH: když vidím tvé výtvory, tak se nedivím, hned bych se tam objednal na obědy..
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    ZCR: :-D
    A roxorové pyré by bylo extra našlehané!
    ZCR
    ZCR --- ---
    KOCHANSKA_CH: úplně vidím to menu:

    Po:
    polévka: Vývar z bednění s betonovým kapáním
    hlavní chod 1: Traverzy na nehašeném vápně, cihlová kaše se sádrokartonem
    hlavní chod 2: Lešenářská trubka plněná sutí, dušená ipa
    hlavní chod 3: Tvárnice nakyselo s panelovou omáčkou a vařeným štukem
    moučník: Roxorové pyré
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam