• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales



    Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...



    Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

    jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    EVILMIND: Hele mne by dat desitku za zradlo prislo uplne debilni utraceni, tysiklidne utrat zbytek platu za zradlo, mne je to jedno.
    A ty vis, ze platim 25k za bydleni, jo? To je zvlastni, a odkud to vis? Protoze ja platim mesicne jinou castku, tak se bojim, ze mi tedy nabiha penale...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MOODYCAT: takze tech 25k za bydleni je jeste navic bez kuchyne? Ocividne mas proste nekde diru na penize, co bys mela identifikovat, ja pracuju za tabulkovej plat ve skolstvi, stravenky nam odbory sebraly, a stejne si kupuju kazdej den snidani za 100 a obed za 200+, a to jeste preplacim diky tomu, ze v centru Prahy proste je draz. Kdybych pracoval treba ve Vysocanech, tak ani nemusim snidat, bo treba ty poledni porce U Kocoura normalni clovek ani nesni... :-)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    GANBOY: Moody nema kuchyn, takze si uvari leda hovno:).
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    Já bych řekl že kancelářská osoba těžko porozozumí tomu proč je pro zedníka ten guláš s osmi tak důležitá součást dne ;)

    Což říkám z pozice jedince co proplouvá skrze oba dva světy…

    Navíc pro sezóního dělníka je kolikrát ten oběd jediný slušný jídlo, protože na ubytovně je to jen salám a pečivo, protože tam si moc neuvaříš, toliko k tomu proč si dělník radši dá teplej oběd a moody si radši uvaří teplou večeři…
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    ZCR: Do hospody s umytýma nohama.
    ZCR
    ZCR --- ---
    já bych to s dovolením shrnul, ať se někam posuneme:

    Sytý hladovému nevěří
    AND
    Bez peněz do hospody nelez.
    BOTA01
    BOTA01 --- ---
    MOODYCAT: Jako clovek delajici 20 let v gastru mam pochopeni pro spoustu lidi. A pak jsi ty. Proc tady porad nutis svuj nazor?
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    MOODYCAT: nekřesťanský prachy?? sakra ženská o čem to tady celou dobu mluvíš? chodíš vůbec ven? kdyz jdu v praci na oběd tak si určité nedávám kazdej den roastbeef s pepřovou omáčkou a nepiju k tomu Matušku.. prostě si nevymejslim blbosti a hlavne si dám normální běžný teplý jidlo do žaludku, už už???

    jestli je pro tebe lepší se např. zaplácat dvouma rohlema a vanickou stesti(což te vyjde stejne jak teplá polívka..to víš??)
    tak to hodně štěstí
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MOODYCAT: ja myslim, ze ruthless to napsal spravne
    je to o prioritach
    tak si rekni, ze jiny lidi maji jiny priority nez ty (napr. jim nevadi bydlet v garsonce apod.) a radsi to daji za jidlo
    tim bych rekla, ze je tema vycerpane :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KASUMI: Ok, tak dejme tomu 2kk pokud clovek nechce bydlet v garsonce, coz je dneska kolem 20k :).
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    KASUMI: to je jak jsem psal, to je o tech preferencich a za co clovek utraci v zivote rad a hodne.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MOODYCAT: Tady bude asi zakopanej pes
    Dat 25k pro single bydleni je dost i na prahu..
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KASUMI: Kdyz beres 40k, 20-25k das za najem/bydleni, tak dat treba desitku za jidlo…nevim, nejak mi to nevychadza (musis platit i jiny veci, a co si budem, kazdej mesic je “neco”).
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MOODYCAT: tak musis jist menucka, nemuzes jist z beznyho jidelaku a co jsem tak u tebe navnimala, ty bys spis mela problem, ze si z jidel v menucku nevyberes.. potom kdyz te obed stoji 300 kc, pac vybiras z JL, tak to je uz jina liga ofc..

    chapu, ze tu trochu trollis, nicmene 110 kc na obed kazdej pracovni den si imho dovoli beznej prazak s prumernym platem (+-40k), kterej nema treba tri deti a je samozivitel.... jestli beres vyrazneji min a zijes v praze nebo pecujes o jine osoby apod., tak to asi na kazdej den v restauraci proste neni, o tom zadna
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    POHODAVOLE: Hlavne ja bych mela tendenci - kdyz uz za to utracim ty “nekrestansky” prachy si objednavat samy nezdravy prasarny…znam se.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    MOODYCAT: mas proste jinak nastavenej svet a zivot a evidentne utracis za jiny veci. Nech t obejt a respektuj zivot jinych.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MOODYCAT: se nedivim. Mne ti casto prijde, ze jsou ty porce extremne velky. Vetsinou davam max pulku a zbytek nechavam na pak.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Je fakt, ze u me by pravidelny stravovani v restauracich melo jeste ten dusledek, ze bych mela tendenci vybirat si neco, co mi chutna, a to by byl pruser :D. Neprodla bych dverma.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    SAMOUT: Tak dovolena je snad neco jinyho :).

    Na beznej denni provoz na to proste nemam prachy, musim taky bydlet a platit jiny veci :D. Az budu vydelavat tech 200k, tak dam vedet :).
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    SAMOUT: Dovolená je přece od toho, aby člověk jedl a co možná nejvíc, ne? Proč bych jinak někam jezdil? :-) ty výhledy (z restaurace) jsou bonus jenom :-)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    MOODYCAT: Tak s timhle nazorem tady neuspejes, tady jsou lidi, kteri kolikrat na dovoleny prozerou vic penez, nez probydlej nebo projezdej na benzinu :-). Pro dobrou veceri jsem uz spal tyden ve stanu po levnych kempech, abych usetril na jidlo :-).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam