CAIDEL: No, ptáček se onehdá probíral asi spíš na Okounu než vedle, a je pravda, že je pracný a teda málo dostupný (když ho někde udělají, tak je ve 12 pryč). Guláš je možná těžké zkazit, ale docela snadné udělat průměrný (já si ho moc nedávám; bramboráčky jsou taky příloha na houby, o cibuli nemluvě), takže se opravdu pozná, kdo si dal záležet.
Mě zaujalo, jak se Pohlreich pustil do mikromanagementu cedulí; ne že by v zásadě neměl pravdu (krom "druhý místo je porážka" u diplomu za pivo), ale takhle jsem to tam nikdy neviděl.
Bizarní taky ta scéna, jak se alkotramp marně snažil zapřít rozhovor se štábem a oni se natočili, jak ho natáčejí.
A ovšem s tím "ODS u mě skončila (nebo naopak), když zvýšila daně" atd. by Janeček měl motoristovi Pohlreichovi v zásadě konvenovat, ale je to od pohledu takový žvanil a netáhlo, že to i na ZP bylo moc a posílal ho do prdele; za to bod.
Jo, a podnik se zrovna včera drbal u Makovce; prý je to tam přesně dle popisu níže, na natáčení to spíš vylepšili a vzápětí všechen trochu slušný personál odešel.