VANEK: To pozná kdo si dal záležet se ale u jiných jídel poznává ještě jednodušeji :) Ten guláš je zrovna absolutní go-to jídlo, které si můžeš dát prakticky kdekoli v horách, v kempu, na fesťáku, v obskurních vesnických putykách apod, protože přijatelný/průměrný bude tak nějak vždycky i když kuchyni v daném místě jinak vůbec nevěříš nebo nic dalšího nemají. Standardně si ho taky až tolik nedávám, právě proto, že wow faktor tam není moc vysoký, ale jako záchranná pojistka funguje spolehlivě (a dobrou zprávou je, že na tu pojistku často ani nedojde).
Já tedy ptáčky občas někde v rámci obědových meníček vidím (ať už normálního nebo falešného) a pryč samozřejmě rychle je, stejně jako řada dalších ne tak obvyklých položek :.). Úplně často ne, ale zase bych se netvářil, že je to jídlo na vyhynutí. Alkotramp byl výbornej, ale jestli tu ceduli na konci psal on, tak má krásný písmo :)) Ale tak to je právě ono, kdyby nebyli paka, tak tam mají trempama furt narváno, ta poloha na Brdy je fakt slušná. Tak to holt berou Hostomice a další pivovary podniky kolem Brd (Fénik nově např.), ale pověst u místních bídná a ta TV majitele v pěkném světle opravdu nevylíčila (hlavně jenom lehce naznačená linka, tak já to teda nechám dělat syna... a nevydržel ani minutu... a při zpětné kontrole bylo jasné, že otěže rozhodně nepustil).
Mě tedy hlavně fascinuje, jak mohl mít podobný "podnikatel" x restaurací a hotelů, když je celkem očividně manažersky absolutně neschopný. Ale tak trik je prostě asi v tom se nebát nabrat úvěry za desítky milionů a ono to pak jede tobě navzdory.
Už jsem teda skouknul všechny čtyři a 2+4 už mě tolik nedráždily, až teda na ten product placement. U jedničky je akorát krásně vidět ta určitá maloměšťáckost, když prostě musí pořád dokola řešit ty tetování jako někdo, kdo to v životě neviděl :)