• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JELLYººFOOD-DIARYºº
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    SASH: zalezi jak mas poniceny metabolismus dietama a jak moc chces zhubnout :) a taky jak moc intenzivne cvicis (kolik je tvuj skutecny energeticky vydej) prumerne bych rek, ze pri beznem provozu mas vydej tak plus minus 8500 KJ, takze jist 6500 KJ znamena ciste matematicky 2 kg dolu za mesic, pokud nebudes cvicit a tvoje telo bude palit ciste tuky (trochuutopie, protoze spali i nejakou svalovou hmotu) ..

kazdopadne ale 5 tis. je dost malo (je to v podstate plus minus hodnota bazalniho metabolismu, tj. kdyz cely den budes lezet/spat), takze je jasny, ze telo pocituje hlad a chce sladky .. to ovsem k dietam patri, jak zmi9noval Pizi, energeticky deficit musi byt :)

ja osobne preferuju vice cviceni, vice kalorii, pomalejsi tempo hubnuti a pri veku cca 28 a nejakych 56 kilech zenskyho tela se da hubnout na 9-10 tisici KJ :)
    SASH
    SASH --- ---
    MRNOUS: malo? všude se doporučuje cca toto rozmezí, kolik bych teda měla jíst? je mi 21, žena, sportuju tak 4x týdně
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    PIZI: jenze zasoby mas cukru i tuku :) a kdyz jis cukry, zvysuje se inzulin, ktery inhibuje uvolnovani tuku ze zasob pro paleni :) nehlede na to, ze sacharidovy nizkotucny jidlo je hladovejsi nez jidlo obsahujici tuky a tudiz se takova dieta napr o 7000 KJ dodrzuje snaze s mensim procentnim podilme sacharidu nez s vyssim :)

jinak ja souhlasim, ze v koencnem dusledku je to o tom, vydat vice nez prijmout, ale i kdyz dosahnes toho deficitu, existuje spousta vychytavek jak si to bud zprijemnit nebo zefektivnit :)
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    no hlavne u mne je ted pokrok - jim 5x denne snidane+svacina+obed+svacina+vecere
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    PIZI: fakt?:( ale uz mi prijde, ze mam mensi bricho:)
    PIZI
    PIZI --- ---
    HARIBOKACHNA: Ryze muze mit docela dost kalorii.

MRNOUS: Telo funguje na energii. Podstatne je aby spalilo vsechnu kterou mu dodam a jeste i neco ze zasob. Zda mu ji dodam v tucich, nebo v sacharidech nema na hubnuti vyznamny vliv.
    INTEGER
    INTEGER --- ---
    Doufam, ze az sem nekdo napise: vecere -2 mesicky mandarinky (jsem tak rozezrana), tak ho zacnete kopat, at se jde lecit.
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    PIZI: hlavne min sacharidu, at telo funguje na tuky, ne na cukry :)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    SASH: mezi 5-6 tis se nedivim, ze mas chut na sladky, to bude tim hladem :)
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    dnes: 17. dubna
    9:24h - jogurt dobré ráno joplait jemně našlehaný+musli + perlivá magnesia voda
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    ještě včera: v 22:30 jsem přišla domů a uvařila si k veřeři:
    celozrnou bio rýži + mražená zelenina+žampiony+ kapička sojovky(njn)
    ale odolala jsem marcipánu co přines spolubydlící:) i čokoládě milka
    JELLY
    JELLY --- ---
    PIZI: myslim ze zalezi na obojim, ale mas urcite pravdu, ze pro hubnuti u mlade zdrave zeny (chlap bude mit vic) by se melo jist do tech 5tis. kj...a sportovat..jinak kdo teda chcete uvadejte i kj pokud pocitate,..musim si jit koupit novou kuchynskou vahu, ta stara je rozbita:/..
    PIZI
    PIZI --- ---
    Problém s vašimi zápisy je ten, že pro hubnutí nezáleží ani tak moc na tom co jíte, jako na tom kolik toho jíte.

Co jíte má význam pro ty kdo chtějí jíst zdravě
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    snídaně: 3ks celozrných housek, cca 15 deka suchého salámu parmeo
    oběd: vietnamská nudlová polívka, dvě nožičky spišského párku
    svačina: 15dks tvrdého sýra, 2ks jablek
    večeře: 1/8 pizzy, 2ks vajec natvrdo, mrkev, ledový salát, dijonská hořčice
    KATCHENKA
    KATCHENKA --- ---
    tak já bych se taky přidala...snažím se měsíc hubnout a nějak to nejde a nejde...:-(
    snídaně: cottage a 5x kukuřičný chléb (plátky)
    svačina: jogurt - activia tvarohová
    oběd: brambory zapečené se špenátem
    večeře: salát (ledový salát, kukuřice, hrášek+zálivka citron a olivový olej)

Vim, že ty brambory byly asi kaloričtější, ale nemohla jsem odolat:-)
    SASH
    SASH --- ---
    MRNOUS: mezi 5-6tis. kj, mín rozhodně ne...2 měsíce mě mlsná nehonila vůbec, ted docela často
    PIZI
    PIZI --- ---
    MRNOUS: coze? Pro hubnuti vice tuku?
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    PIZI: no jak pro koho a pro co .. pro hubnuti bych spise ubral sacharidum ve prospech tuku :)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    SASH: chut na sladky neznamena jen nedostatek sacharidu, ale tez ciste hlad (malo energie) .. pokud te teda nehoni jen mlsna :)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ISI_CHARFOX: cottage se da jist jedine od madety, a to ti jeste musi sednout ta jejich prichut ten ochucenych .. jim jen ten bily, obcas vyjimecne pazitku ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam