• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JELLYººFOOD-DIARYºº
    tento klub je určen všem, kteří se snaží udržet své chutě pod kontrolou..pravidelným sepisováním všeho co jsme za den sešrotovali se můžeme na vlastní oči přesvědčit jaká je krutá realita:)...třeba nás to i k něčemu dokope.).. chat v rozumné míře povolen,,,..
    rozbalit záhlaví
    JELLY
    JELLY --- ---
    SAKJA_PANDITA: ja mam rada ten kdyz si lehnes na podlozku na zada..pokrcis nohy a zvednes panev, drzis ji nahore a pak zas pomalinku dolu..
    KVITKO
    KVITKO --- ---
    SAKJA_PANDITA: je potřeba si pro začátek uvědomit, že fotka je iluze :) mám 158,5 cm, což znamená že jsem malinkatá, mám hlavně krátký silnější nožky, a za poslední měsíc mi to začalo trochu kynout, zlenivěla jsem, jsou mi zase těsný kalhoty, nechci žádnej extrém, jen trošičku :)
    a vsadim se že kdybych omezila aspoň půl sladkýho, nerostlo by to :)
    spíš bych potřebovala vědět taky nějaký věci na zadek a stehna, jestli spinning, nebo dřepy .. chodim na powerjógu.. ale ta je spíš na zpevnění než hubnutí :)
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    KVITKO: nó jasně jenže tys ohnutá skoro nebyla! tak nedělěj..:)) né ale fakt si myslim, že bys hubnout neměla, to už bys nevypadala žensky hezky..

no a nějaký zaručený triky tipy na ty zadky?? krom těch klasickejch kočičkovejch cviků.. ale jako fakt zaručenejch!:)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    PIZI: jistem az na to, z epo diete je a] zpomaleny metabolismus (kdyz budes jist tolik to co driv na udrzeni, priberes, takze musis zvysovat postupne a opatrne) b] telo je ponekud vyhladovele a chce nabrat, tak porad krici, ze ma hlad }musis ignorovat, ridit se radou v bodu a, tj. navysovat postupne, nez se to casem srovna:)
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    a hlavně já mám období, kdy nevim, co do tý pusy strčit, a pak zas najednou nemám vůbec chuť, jim málo a to pravidelně tak dvě kila shodim, pak po nějaký kalbě mám kocovinu a to čím míň zdravý, tím lepší, pár dní mi to zůstane a je to zas nahoře.
    ale jako ty stehna a zadek jsou kříž. potřebovala bych hoblík a pěkně to ze strany ohoblovat:)
    JELLY
    JELLY --- ---
    SAKJA_PANDITA: si pitoma fakt:))))...
    KVITKO
    KVITKO --- ---
    SAKJA_PANDITA: jo, takovej má každá když se správně ohne ,)
    PIZI
    PIZI --- ---
    To, zda kila naberete zpet nezavisi prilis na tom jak jste hubli ale zda nasledne jite vic energie nez vydate. Ten princip prijem-vydej=tuk je tam vzdycky.
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    AXTHEB: já to tušila!!:)
    KVITKO: jestli si tě teda správně zařazuju (resp. tvůj zadeček z exhiba), tak mě vůbec nerozčiluj! takový dva minihrášečky a chceš zhubnout!:)) to nééé neblázni :)
    JELLY: a zadek minimálně jako epos :)
    JELLY
    JELLY --- ---
    MRNOUS: tjn:))..je to mnohem prijemnejsi..
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    JELLY: vzdyt ja netvrdim, ze to nefunguje .. ja rikam, ze tri kila za mesic se daji dat dolu i na vyssim energetickem prijmu, tot vse :) a nevim jak ty ci ostatni, ale ja teda kdyz si muzu vybrat, tak radsi jim vic nez min, pokud to doruci stejny vysledky :))
    JELLY
    JELLY --- ---
    MRNOUS: nicmene doporucil to i kamaradce, ktery je ted dvaadvacet a hubla na tom taky trvale a vypada fakt skvele..hubla tak tri kila za mesic zhruba..je fakt ze po tom co se dostala na vahu na kterou chtela, zacla jist vic a vaha se ji stejne udrzela..to je na tom to supr. ze kdyz clovek huben postupne a dlouhodobeji, tak je to mnohem trvalejsi nez narazovy drastarny..
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    JELLY: jasne. ja vlastne chtel jen rict, vzhledem k tomu, ze jsou tady vesmes mlady zdravy holky, co chtej zhubnout, ze pro ne neni nutny to hned od zacatku pro dlouhodobejsi shazovani seknout tak nizko, aby to fungovalo :) at radsi seknou min a cvici vic a teprve az se postup zastavi (a on se drive ci pozdeji zastavi), tak pak riznout jeste ty kalorie na tech 5 tis (maximalni spodni hranice) .. a v kaydzm pripade pak bacha pri prechodu zpet na udrzovacku :)
    JELLY
    JELLY --- ---
    jasne ze to nejde udelat univerzalne pac kazdej ma jinej vydej energie, potrebuje zhubnout min nebo vic, je to jen takovej priklad...nicmene vybehla jsem a zase jsem zabehla, prsi jako svina,,,pes me odtahl domu, tak budu cvicit doma..:)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    JELLY: no jasne,s tarsi lidi, pomalejsi metabolismus, min svalu a taky nemuzou tak narocnej pohyb .. a pokud si clvoek da bacha pri prechodu z diety na normalni udrzovaci rezim, tak to pak ani nepribere zpatky (pokud nema extra spatny navyky) .. ale prijde mi neefektivni, kdyz mlady holky zacinaj takhle nizko, protoze pak uz neni kam dal jit .. jo jasne, kdyz to potrebujes drzet mesic, dat dolu ctyri kila a mit klid, tak zadnej problem .. clovek tomu da vsechno a ma to brzo z krku :)
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    ja bricho nejvic
    JELLY
    JELLY --- ---
    MRNOUS: ja ti to vubec neberu, kazdej mame jinej zpusob a ty diky silovymu treningu to mas nastaveny umerne na sebe..jenom vim ze tohle je doporuceny a osvedceny, moje mati i teta ktera zkousela kdejakou dietu, jedla vyvazene, zdrave a okolo tech peti a pul a zhubla hezky pomalu a trvale..
    takovej priklad jak jedla:
    rano cerealie s jogurtem
    svaca jablko a ochucenej tvaroh
    obed treska s bramborama, zelenina
    svaca: dve mrkve , bebe susenka
    vecere. salat s tunakem a vejcem
    plus samozrejme pitny rezim a pohyb...
    KVITKO
    KVITKO --- ---
    SAKJA_PANDITA: hm hm, taky potřebuju, zadek a stehna, taky mi jdou nejdřív prsa a břicho a to nechci :)

možná když uvidim tu tunu co snim a čeho snim, omezim to ,D
    JELLY
    JELLY --- ---
    SAKJA_PANDITA: nazdar kocko, ty mas zrovna figuru jedna basen.).
    JELLY
    JELLY --- ---
    MRNOUS: tak to jo.)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SAKJA_PANDITA: Zhubnout jenom zadek nejde, lokální hubnutí je pověra.
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    achjo tak já se tady do Johanky papú deníčku taky hlásim.:) nechci vyloženě hubnout celkově, ale jen zadek. protože když začnu hubnout, tak jde nejdřív břicho prsa, pak zas břicho a zase prsa a pak úplně mloučko ten zadek. občas si zacvičim (v zimě víc, teď tak 1krát za tejden, ale zase chodim hodně všude pěšky, jsem celkově akčnější)..
    a o prsa přijít nechci a zadek chci mít hezky akorát.. ale chce to prostě hold cvičit no:)

jinak jsem si dneska dala k snídani chleba s máslem a Eidamem a kakajo a teď popíjim dobrou mámu:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam