• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JELLYººFOOD-DIARYºº
    JELLY
    JELLY --- ---
    SAKJA_PANDITA: ja mam rada ten kdyz si lehnes na podlozku na zada..pokrcis nohy a zvednes panev, drzis ji nahore a pak zas pomalinku dolu..
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    jo jeste si chci zastezovat, ze ta zdrave jidlo je fakt drazsi nez si koupit meníčko za kilo:) treba včera mne stál oběd 150 hehe
    PIZI
    PIZI --- ---
    HARIBOKACHNA: sunku, kureci prsicka, nebo tunaka. To jsou asi tak nejmene kaloricke zdroje bilkovin.
    PIZI
    PIZI --- ---
    KVITKO: cviky na hubnuti neceho neexistuji.
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    co k tomu doplnit treba:)
    KVITKO
    KVITKO --- ---
    SAKJA_PANDITA: je potřeba si pro začátek uvědomit, že fotka je iluze :) mám 158,5 cm, což znamená že jsem malinkatá, mám hlavně krátký silnější nožky, a za poslední měsíc mi to začalo trochu kynout, zlenivěla jsem, jsou mi zase těsný kalhoty, nechci žádnej extrém, jen trošičku :)
    a vsadim se že kdybych omezila aspoň půl sladkýho, nerostlo by to :)
    spíš bych potřebovala vědět taky nějaký věci na zadek a stehna, jestli spinning, nebo dřepy .. chodim na powerjógu.. ale ta je spíš na zpevnění než hubnutí :)
    PIZI
    PIZI --- ---
    HARIBOKACHNA: malo proteinu ve svacince.
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    ted svacina: 8 žlutých cherry rajčátek + magnesia voda
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    KVITKO: nó jasně jenže tys ohnutá skoro nebyla! tak nedělěj..:)) né ale fakt si myslim, že bys hubnout neměla, to už bys nevypadala žensky hezky..

no a nějaký zaručený triky tipy na ty zadky?? krom těch klasickejch kočičkovejch cviků.. ale jako fakt zaručenejch!:)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    PIZI: jistem az na to, z epo diete je a] zpomaleny metabolismus (kdyz budes jist tolik to co driv na udrzeni, priberes, takze musis zvysovat postupne a opatrne) b] telo je ponekud vyhladovele a chce nabrat, tak porad krici, ze ma hlad }musis ignorovat, ridit se radou v bodu a, tj. navysovat postupne, nez se to casem srovna:)
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    a hlavně já mám období, kdy nevim, co do tý pusy strčit, a pak zas najednou nemám vůbec chuť, jim málo a to pravidelně tak dvě kila shodim, pak po nějaký kalbě mám kocovinu a to čím míň zdravý, tím lepší, pár dní mi to zůstane a je to zas nahoře.
    ale jako ty stehna a zadek jsou kříž. potřebovala bych hoblík a pěkně to ze strany ohoblovat:)
    JELLY
    JELLY --- ---
    SAKJA_PANDITA: si pitoma fakt:))))...
    KVITKO
    KVITKO --- ---
    SAKJA_PANDITA: jo, takovej má každá když se správně ohne ,)
    PIZI
    PIZI --- ---
    To, zda kila naberete zpet nezavisi prilis na tom jak jste hubli ale zda nasledne jite vic energie nez vydate. Ten princip prijem-vydej=tuk je tam vzdycky.
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    AXTHEB: já to tušila!!:)
    KVITKO: jestli si tě teda správně zařazuju (resp. tvůj zadeček z exhiba), tak mě vůbec nerozčiluj! takový dva minihrášečky a chceš zhubnout!:)) to nééé neblázni :)
    JELLY: a zadek minimálně jako epos :)
    JELLY
    JELLY --- ---
    MRNOUS: tjn:))..je to mnohem prijemnejsi..
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    JELLY: vzdyt ja netvrdim, ze to nefunguje .. ja rikam, ze tri kila za mesic se daji dat dolu i na vyssim energetickem prijmu, tot vse :) a nevim jak ty ci ostatni, ale ja teda kdyz si muzu vybrat, tak radsi jim vic nez min, pokud to doruci stejny vysledky :))
    JELLY
    JELLY --- ---
    MRNOUS: nicmene doporucil to i kamaradce, ktery je ted dvaadvacet a hubla na tom taky trvale a vypada fakt skvele..hubla tak tri kila za mesic zhruba..je fakt ze po tom co se dostala na vahu na kterou chtela, zacla jist vic a vaha se ji stejne udrzela..to je na tom to supr. ze kdyz clovek huben postupne a dlouhodobeji, tak je to mnohem trvalejsi nez narazovy drastarny..
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    JELLY: jasne. ja vlastne chtel jen rict, vzhledem k tomu, ze jsou tady vesmes mlady zdravy holky, co chtej zhubnout, ze pro ne neni nutny to hned od zacatku pro dlouhodobejsi shazovani seknout tak nizko, aby to fungovalo :) at radsi seknou min a cvici vic a teprve az se postup zastavi (a on se drive ci pozdeji zastavi), tak pak riznout jeste ty kalorie na tech 5 tis (maximalni spodni hranice) .. a v kaydzm pripade pak bacha pri prechodu zpet na udrzovacku :)
    JELLY
    JELLY --- ---
    jasne ze to nejde udelat univerzalne pac kazdej ma jinej vydej energie, potrebuje zhubnout min nebo vic, je to jen takovej priklad...nicmene vybehla jsem a zase jsem zabehla, prsi jako svina,,,pes me odtahl domu, tak budu cvicit doma..:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam