• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JELLYººFOOD-DIARYºº
    tento klub je určen všem, kteří se snaží udržet své chutě pod kontrolou..pravidelným sepisováním všeho co jsme za den sešrotovali se můžeme na vlastní oči přesvědčit jaká je krutá realita:)...třeba nás to i k něčemu dokope.).. chat v rozumné míře povolen,,,..
    rozbalit záhlaví
    JELLY
    JELLY --- ---
    HARIBOKACHNA: clovek by se i presto ze nehubne mel hybat minimalne dvakrat tydne..kdyz hubne tak i vickrat...kazdej ma telo nastaveny jinak ale rekla bych ze jednou tydne je malo...
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    jo a mam sanci nejak zhubnout, kdyz chodim akorat jednou tejdne na 1h na bollywoodske tance a jim co jim:)?
    JELLY
    JELLY --- ---
    FRONEMA: to se zeptej asi spis mrnouska, ale rozhodne bych se teda nejdriv poradne rozhybala a rozdychala..
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    tak ja se pridam do klubu... uz me zacina stvat kde se mi objevujou tukovy polstarky... vzdycky jsem mela alergii na vsechny ty zensky-slepice resici furt nejakou dietu ale tu vypadate rozumne :)
    ja mam vahu vcelku ok ale musim se dokopat cvicit a idealne i behat nebo tak neco...
    kdo tomnu rozumite, ma smysl posilovat bricho a okoli jen tak nebo se predtim musi pulhodinu behat aby to fungovalo?
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    treba mi poradte co si mam koupit ted k obedu - jdu do billy :)
    JELLY
    JELLY --- ---
    HARIBOKACHNA: jj kvalitni zelenina, ovoce, ryby je fakt ze se to na financich pozna..:), ale myslim ze to stoji za to...
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    MRNOUS: no ja si to nakoupila v samosce taky - salat + tunak + housticka ( pohankova)+cherry rajčátka+karotkova stava+ k svacine jogurt
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    HARIBOKACHNA: me stoji super extra zdravy chutny obed do padesati korun .. ale domacky pripravovany :) neverim zdravym jidlum pripravovanym jinde, ze jsou zdravy a kvalitni :)
    JELLY
    JELLY --- ---
    SAKJA_PANDITA: ja mam rada ten kdyz si lehnes na podlozku na zada..pokrcis nohy a zvednes panev, drzis ji nahore a pak zas pomalinku dolu..
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    jo jeste si chci zastezovat, ze ta zdrave jidlo je fakt drazsi nez si koupit meníčko za kilo:) treba včera mne stál oběd 150 hehe
    PIZI
    PIZI --- ---
    HARIBOKACHNA: sunku, kureci prsicka, nebo tunaka. To jsou asi tak nejmene kaloricke zdroje bilkovin.
    PIZI
    PIZI --- ---
    KVITKO: cviky na hubnuti neceho neexistuji.
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    co k tomu doplnit treba:)
    KVITKO
    KVITKO --- ---
    SAKJA_PANDITA: je potřeba si pro začátek uvědomit, že fotka je iluze :) mám 158,5 cm, což znamená že jsem malinkatá, mám hlavně krátký silnější nožky, a za poslední měsíc mi to začalo trochu kynout, zlenivěla jsem, jsou mi zase těsný kalhoty, nechci žádnej extrém, jen trošičku :)
    a vsadim se že kdybych omezila aspoň půl sladkýho, nerostlo by to :)
    spíš bych potřebovala vědět taky nějaký věci na zadek a stehna, jestli spinning, nebo dřepy .. chodim na powerjógu.. ale ta je spíš na zpevnění než hubnutí :)
    PIZI
    PIZI --- ---
    HARIBOKACHNA: malo proteinu ve svacince.
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    ted svacina: 8 žlutých cherry rajčátek + magnesia voda
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    KVITKO: nó jasně jenže tys ohnutá skoro nebyla! tak nedělěj..:)) né ale fakt si myslim, že bys hubnout neměla, to už bys nevypadala žensky hezky..

no a nějaký zaručený triky tipy na ty zadky?? krom těch klasickejch kočičkovejch cviků.. ale jako fakt zaručenejch!:)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    PIZI: jistem az na to, z epo diete je a] zpomaleny metabolismus (kdyz budes jist tolik to co driv na udrzeni, priberes, takze musis zvysovat postupne a opatrne) b] telo je ponekud vyhladovele a chce nabrat, tak porad krici, ze ma hlad }musis ignorovat, ridit se radou v bodu a, tj. navysovat postupne, nez se to casem srovna:)
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    a hlavně já mám období, kdy nevim, co do tý pusy strčit, a pak zas najednou nemám vůbec chuť, jim málo a to pravidelně tak dvě kila shodim, pak po nějaký kalbě mám kocovinu a to čím míň zdravý, tím lepší, pár dní mi to zůstane a je to zas nahoře.
    ale jako ty stehna a zadek jsou kříž. potřebovala bych hoblík a pěkně to ze strany ohoblovat:)
    JELLY
    JELLY --- ---
    SAKJA_PANDITA: si pitoma fakt:))))...
    KVITKO
    KVITKO --- ---
    SAKJA_PANDITA: jo, takovej má každá když se správně ohne ,)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam