• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JELLYººFOOD-DIARYºº
    tento klub je určen všem, kteří se snaží udržet své chutě pod kontrolou..pravidelným sepisováním všeho co jsme za den sešrotovali se můžeme na vlastní oči přesvědčit jaká je krutá realita:)...třeba nás to i k něčemu dokope.).. chat v rozumné míře povolen,,,..
    rozbalit záhlaví
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    ZUZKAOU: ježišmarjá to je hrůza! mňam a na fazolky mám teď taky chuť! nějaký mexický pálivý.. hmm..
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SAKJA_PANDITA: hele ten dlouhodobě zatnutej zadek musí vést ke křečím a když ne, tak minimálně k tomu, že krev v pánevní oblasti bude téct rozhodně jinak, než jak by měla...

Jinak na dnešní oběd jsem zašla ráno taktéž do Billy, ale zase jsem rychle odešla. Jdu na fazolky, kuře a rýži...
    SASH
    SASH --- ---
    MRNOUS: diky.) to je na větší nárůst svalů, předpokládám->tím pátem tělo i víc spaluje?
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    HARIBOKACHNA: tak losos .. v Bille obcas mivaj Aljasskyho lososa od King Oscar :) na jednu porci staci pulka :)
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    tunak jsem mela vcera:( nechci ho denne ach jo, ale co nadelam
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    SASH: tak zkus ted 8-12 .. a zavazi max tezky na to, abys vsechna ta opakovani zvladla se spravnou technikou (to poznas, co je moc a co jeste malo, kde mas pridat)
    SASH
    SASH --- ---
    MRNOUS: no to si asi moc řádně nenakládám teda..většinou mam minimální závaží co tam maj...snažim se postupně zvyšovat, kolik mám dávat opakování prosimtě?? davam 12-15 ve 4 sériích
    JELLY
    JELLY --- ---
    tunak..
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    tak co jeste k tomu poradte mi pls:(
    PIZI
    PIZI --- ---
    HARIBOKACHNA: Zase nejak malo proteinu. Denni davka 0,8g na kg váhy.
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    SASH: doufam, ze si i rande nakladas, zadny trikilovy cinecky :) a cvicis poradny cviky, ne mavani nohama (roznozovanani) a mavani rukama (na peckdecku) a konec ;))
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    HARIBOKACHNA: tak to taky clovek musi umet nakupovat .. a kdyz jsem trekl, za padesat korun obed doma pripraveny, tak jsme myslel skutecne doma pripraveny, ne nakoupeny v supermarketu predpripraveny :))
    SASH
    SASH --- ---
    HARIBOKACHNA: no jak kde, ja občas chodím do zdravý (ale vege) jídelny, kde dám za zdravej oběd s oblohou do 40kč
    MRNOUS: nezapominam, do posilky chodim cca 2x týdně (zezačátku 10min kardio, potom posilování a na konci 30min kardio)..potom davam ještě spinning a bodystyling, což je spíš asi na tvarování určitejch partií
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    tak mam ledový salat a jeste trochu toho nakrájenýho salatu ze vcera mi zustalo:) co do nej ( btw. nejim sunky a cerveny maso) ...co treba cottage do toho? a rajcatka? bude to ok k obedu, k tomu housticku ( pohankovou)
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    JELLY: jojo ten je fajn.. nebo mi teď říkal chlap můj, že nějaká hollywoodská holka si zpevnila zadek tím, že ho prostě má furt zatnutej.. v obchodě, na večeři, u kompu.. taky to zkoušim v práci, ale do dvou minut na to zapomenu a povolim:))
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    MRNOUS: no kupovala jsem uz nakrajeny a umyty salat:) a ten jogurt byl nejaky recky a drahy:)
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    KVITKO: no jasný.. já teda moc drobná nejsem, mám 170cm (jak si ti lidé menšího vzrůstu neodpustí ani půlmilimetřík, to je roztomilý, moje máma taky všude říká, že má 163 a půl:)). taky nechci žádný extrémy, ale chci prostě pěkňounkej zadeček bez lídy. (familiérně celulitida):). jako nemám to nějak moc, ale nechci to mít VŮBEC!!!:) já kdybych zas omezila půl dobrůtek slanýho ražení, jako třeba těstovinky se smetanovejma omáčkama apod., tak by to bylo taky jiný..
    JELLY
    JELLY --- ---
    HARIBOKACHNA: clovek by se i presto ze nehubne mel hybat minimalne dvakrat tydne..kdyz hubne tak i vickrat...kazdej ma telo nastaveny jinak ale rekla bych ze jednou tydne je malo...
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    HARIBOKACHNA: za 150 korun?? :))
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    jo a mam sanci nejak zhubnout, kdyz chodim akorat jednou tejdne na 1h na bollywoodske tance a jim co jim:)?
    JELLY
    JELLY --- ---
    FRONEMA: to se zeptej asi spis mrnouska, ale rozhodne bych se teda nejdriv poradne rozhybala a rozdychala..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam