• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JELLYººFOOD-DIARYºº
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MRNOUS: No jo, jsem deformovaná tím, že cvičím na přibrání, objemovku :D
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    KOCHANSKA_CH: holkam staci cely telo trikrat tydne komplex cviky, at to ma nejaky grady na to hubnuti .. nechysta se na kulturistickou soutez :)
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    ZUZKAOU: ježišmarjá to je hrůza! mňam a na fazolky mám teď taky chuť! nějaký mexický pálivý.. hmm..
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    SASH: Rozhodně. Pokud chceš vyprovokovat svalový růst, je vhodné zvyšovat zátěž a dělat třeba 3 - 4 série do osmi opakování. A rozložit si procvičení všech svalových skupin do více dnů, nejlíp tak do tří.
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    SASH: vice to svaly stimuluje k rustu (rozhodne vic jak 12-15), hlaven ta vyssi vaha, vic se ty svaly nehem cviceni "ponici", takze pak to stoji nejakou energii je obnovist a vybudovat lepsi a silnejsi .. a vice svalu vice pali, pochopitelne (ale zase ennaberes toli, aby to bylo nejak markatni), ale hak posilujes svaly, tewlo bude brat energii pri drzeni diety spise z tuku nez ze svalu, protoze bude mit duvod si ty svaly udrzet .. no proste, z mnoha duvodu je to lepsi honit to na objem svalu a silu nez mavat dokola ruzivymi cincickami :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SAKJA_PANDITA: hele ten dlouhodobě zatnutej zadek musí vést ke křečím a když ne, tak minimálně k tomu, že krev v pánevní oblasti bude téct rozhodně jinak, než jak by měla...

Jinak na dnešní oběd jsem zašla ráno taktéž do Billy, ale zase jsem rychle odešla. Jdu na fazolky, kuře a rýži...
    SASH
    SASH --- ---
    MRNOUS: diky.) to je na větší nárůst svalů, předpokládám->tím pátem tělo i víc spaluje?
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    HARIBOKACHNA: tak losos .. v Bille obcas mivaj Aljasskyho lososa od King Oscar :) na jednu porci staci pulka :)
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    tunak jsem mela vcera:( nechci ho denne ach jo, ale co nadelam
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    SASH: tak zkus ted 8-12 .. a zavazi max tezky na to, abys vsechna ta opakovani zvladla se spravnou technikou (to poznas, co je moc a co jeste malo, kde mas pridat)
    SASH
    SASH --- ---
    MRNOUS: no to si asi moc řádně nenakládám teda..většinou mam minimální závaží co tam maj...snažim se postupně zvyšovat, kolik mám dávat opakování prosimtě?? davam 12-15 ve 4 sériích
    JELLY
    JELLY --- ---
    tunak..
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    tak co jeste k tomu poradte mi pls:(
    PIZI
    PIZI --- ---
    HARIBOKACHNA: Zase nejak malo proteinu. Denni davka 0,8g na kg váhy.
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    SASH: doufam, ze si i rande nakladas, zadny trikilovy cinecky :) a cvicis poradny cviky, ne mavani nohama (roznozovanani) a mavani rukama (na peckdecku) a konec ;))
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    HARIBOKACHNA: tak to taky clovek musi umet nakupovat .. a kdyz jsem trekl, za padesat korun obed doma pripraveny, tak jsme myslel skutecne doma pripraveny, ne nakoupeny v supermarketu predpripraveny :))
    SASH
    SASH --- ---
    HARIBOKACHNA: no jak kde, ja občas chodím do zdravý (ale vege) jídelny, kde dám za zdravej oběd s oblohou do 40kč
    MRNOUS: nezapominam, do posilky chodim cca 2x týdně (zezačátku 10min kardio, potom posilování a na konci 30min kardio)..potom davam ještě spinning a bodystyling, což je spíš asi na tvarování určitejch partií
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    tak mam ledový salat a jeste trochu toho nakrájenýho salatu ze vcera mi zustalo:) co do nej ( btw. nejim sunky a cerveny maso) ...co treba cottage do toho? a rajcatka? bude to ok k obedu, k tomu housticku ( pohankovou)
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    JELLY: jojo ten je fajn.. nebo mi teď říkal chlap můj, že nějaká hollywoodská holka si zpevnila zadek tím, že ho prostě má furt zatnutej.. v obchodě, na večeři, u kompu.. taky to zkoušim v práci, ale do dvou minut na to zapomenu a povolim:))
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    MRNOUS: no kupovala jsem uz nakrajeny a umyty salat:) a ten jogurt byl nejaky recky a drahy:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam