• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JELLYººFOOD-DIARYºº
    MOORA
    MOORA --- ---
    MRNOUS: Jsi vyjímka .) Mě by tady pár jídelníčků zabilo hlady asi během týdne :)
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    no tak co já dneska všchno - tedy ten chleba s máslem a tvrdým sýrem Eidamem, kakao, jogurt dobrá máma, jablko, k obědu kuř. prsa na kati - pěkně hnusný - snědla jsem půlku, proto jdu jinam a dábám si bramborovou kaši se zeleninou. teď papám salát tzatziki se sucharama a večer jdu na raut, takže to bude velká žranice!:) jo a ještě jsem měla dvě kostičky ledový čokolády..
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    HARIBOKACHNA: misto tuku budes tak akorat palit svaly, nebudes mit dostatek energie a budes se cejtit blbe a nicemu tim nepomuzes
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    MOORA: ja tam mam maso .. vzdycky aspon dvakrat :)
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    jeste mi reknete, bude mit 1 denni pust ( s tim, ze bych pila zeleninovy vyvar+ caje+vodu) nejaky smysl v me diete? nebo to je blbost?
    MOORA
    MOORA --- ---
    Taky mi přijde,že vůbec nejíte.Už mi to nedá.Rozhodně nepatřím mezi lidi,co můžou jíst co chtějí,nehýbat se a netloustnout.Dost se hýbu a u jídla přamýšlím,ale jíst to,co vy,tak umřu hlady...Kde máte maso?!?
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    JELLY: no tak zatim co tady pisete, tak vsichni jite spis hodne malo
    FANAE
    FANAE --- ---
    tak ja zatim vypila hrnek kakaa :)
    JELLY
    JELLY --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: navic bych tohle auditko nezakladala kdybych se chtela prezirat..:)
    JELLY
    JELLY --- ---
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    svačinka 2: 1 kozí jogurt s merunkovou naplni
    JELLY
    JELLY --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: musim poridit kuchynskou vahu..ale mivala jsem ji takze 100g od oka dam:)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ranajky: croissant malinovy + 250g jogurt Sabi (640kJ/153kcal na100g)
    desiata: 2 blumy
    obed: sala Pesto Genovese z Bageterie Boulevard (235g - cestoviny, spenat, piniove oriesky, pesto, cherry paradajky)
    olovrant: brownie + bluma
    1KA
    1KA --- ---
    JELLY: diky, ad strava v tehotenstvi, jim temer stejne jako normalne az na obcasnej ulet, mam navic 7 kilo coz je uplne krasny. A jak pise Alexis, dite je parazit, vezme si co potrebuje. V prvnim jsem nabrala 14 a obe deti jsou vahove temer identicke.
    jinak muj obed- 1ks kureci prso dusene, miska 250g cca sopsky salat, balkan a 1/2 kelimku cottage.
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    piste k tomu i mnozstvi, ono treba cerealie v pohode, ale ne kdyz jich nekdo natlaci 200gramu a zapije pullitrem sladkyho dzusu:)
    JELLY
    JELLY --- ---
    takze dneska vecer jedu na party a vracim se az zitra dopol..proto napisu denni konzumaci uz ted:
    snidane:miska celozrnnych cerealii s ovocem, acidofilni vanilkove mleko od meggle, jahodovy dzus relax s dreni
    svaca: 5 haribo medvidku.)
    obed: velka zeleninova misa: okurka, rajcata,zluta paprika, vejce, tunak, mlada karotka na prouzky, lzice oliv oleje
    svaca: sem hafo najezena z obeda takze mozna jenom par kulicek hroznu si dam
    vecere: budu si delat dva ty mokry celozrnny ctverce s bylinkovou lucinou, hafo cherry rajcatek a mozna banan abych zvladla celonocni skakani:)
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    co myslite kolik kalorii ma muj dnesni obed? pls
    KATCHENKA
    KATCHENKA --- ---
    jooo a teď popíjím čaj HANNASAKI:-)
    KATCHENKA
    KATCHENKA --- ---
    tak teda...dneska se snažim i počítat kalorie, ale když chodím na obědy do restaurace tak to jde těžko...
    snídaně:sýr 30% eidam, racio chlebíčky (1300kj)
    svačina:jogurt - tvarohová activia (636kj)
    oběd:zeleninový salát s pečeným tuňákem, limetka (300g) + 1dcl bílého vína:-)

Tak když si dám lehko véču...tak snad o.k.
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    Dnešní oběd:
    mix salátových listí+cottage cheese(pazitka) + tuňák rio mare(byl oliv. oleji) + pohanková caiserka+ voda+dezrt (jablko)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam