• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JELLYººFOOD-DIARYºº
    tento klub je určen všem, kteří se snaží udržet své chutě pod kontrolou..pravidelným sepisováním všeho co jsme za den sešrotovali se můžeme na vlastní oči přesvědčit jaká je krutá realita:)...třeba nás to i k něčemu dokope.).. chat v rozumné míře povolen,,,..
    rozbalit záhlaví
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: kde je vase fitko
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    treba u nas ve fitku je trener prvni hodinu (nakonec byl vzdycky po domluve) pro zenskou zadarmo:)
    _MAKI_
    _MAKI_ --- ---
    abych taky naplnila požadovaný obsah, tak můj food diary za včerejšek a plán na dnešek (vše cca 3-hodinový interval, poslední jídlo vychází asi na pul 8):

včera
    - Activia müsli, knakebrot s máslem, sklenice mléka
    - ledový salát s octovou zálivkou (miska)
    - miska celozrných těstovin s rajčaty, kukuřicí a olivami
    - pomeranč, kiwi
    - 2x knakebrot, 50 g šunka, 100 g plát. sýr (30%), miska salátu s červenou čočkou

21.4.
    - 2 knakebroty, 100 g cottage sýra, 50 g. Kuřecí šunky
    - salátová okurka, 250 ml kefírového mléka
    - 200 g salát s červenou čočkou (rajčata, kukuřice, červená cibulka, oliv. olej, vinný ocet)
    - 250 ml kefírového mléka + asi nějaké ovoce
    - večeři ještě nevim, ale něco menšího před večerní lekcí poweyogy.
    A pak 3 plzně až půjdeme ze cvičení .))
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    jenze blby je, ze neumim nic v tom fitku pouzivat
    jen tyhle stroje praveze:(( potrebovala bych asi trenera, ale ten je strasne drahej urcite:((
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    HARIBOKACHNA: kdyz jdes do fitka, tak si sakra naloz nejaky cinky, ne? aerobikovat ve fitku mi prijde jako .. natahovat cervenej koberec pro navstevu, co chodi kazdy den :))
    _MAKI_
    _MAKI_ --- ---
    já se taky přidám do cosmo klubu .)) 4. den držím stravu 5 jídel za den, rozmezí 3 hodiny. zatím mi přijde, že jím dokonce více a hlavně odpadlo večerní přejídání z hladu a následné bolení břicha .) každopádně se citím fakt dobře, hlad nemám.

hrozně ráda vačím a peču a docela mě chytlo vymýšlení nových zdravých jídel. o víkendu chci zkusit nějaké zdravé sladkosti... nemáte někdo recept nebo nápad na nějaké sušenky či něco podobného?
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    jo a dneska jdu prvne do toho fitka:) tak co mi doporucite - asi treba 20 mins kolo+ 20 mins chodici pas? nebo to je nedostacujici? pak treba dalsich 15 minut padlovani s tim, ze k obedu si dam tunak( je v ol. oleji) + ledovy salat+ mozna jeste nejaka zelenina? a k první svacine si dojdu nakoupit: musli tycinku nejakou fit + ovoce? a k druhe svacince nejaky jogurt/nebo jogurtove piticko?
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    nakonec vcerejsek dopadl tak, ze jsem si dala testoviny s kurecim masem a spenatem a bylo v tom trochu smetany - ale nedojedla jsem je cele ( asi jen pulku). a k piti mineralku perlivou.

Dnes:
    snídaně: activia tvarohova
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    vcerajsi olovrant: horuca cokolada

vecera: mala porcia paradajkovej polievky (cca 200ml) + kusok chlebika na namacanie; lievance s cucoriedkami a slahackou (cca 250g)

neskor vecer: kusok syra (cca 30g)
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    HARIBOKACHNA: pokud pujdes spat az po pulnoci tak bych dal lososovej spiz s varenym bramborem (bez masla)
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    nevim pujdu budto do pet penez ukazu menu muzete mi poradit pls
    PIZI
    PIZI --- ---
    rozlozeno takto.

Rano zavin.

v praci 4 jidla. Vzdy rohlik, prsicka, paprika.

doma maliny, ostruziny.

dalsi jidlo chleba a prsicka.

vecerni zakusek okurka.

V podstate 8 jidel.
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    HARIBOKACHNA: a co si tam das?:)
    PIZI
    PIZI --- ---
    Dnesek
                    kcal    tuk    prot    sach    porce  (vse na 100g krome porce)
    tvarohovy zavin	295	15	5	35	110
    červená paprika	31	0,3	0,99	6,03	320
    celozrný rohlík	281	2,9	9	54,7	200
    kureci prsicka	110	1,24	23,09	0	300
    Chléb lámankový	222,3	2,7	7,5	42	56
    Okurka salatova	12	0	1	2	280
    maliny	        52	0,65	1,2	11,94	125
    Ostružiny	43	0,49	1,39	9,61	125

celkem 1592,54 kcal 29,92 g tuku 106,18 g bilkovin 223,25 g sacharidu.
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    jo no a dneska to bylo hekticky jsem nestacila jist tecb 5 jidel no... tak zejtra zas jdu na tech 5 a pak jdu do axy
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: ted pujdu do restaurace a v 7 jsem mela dalsi rebarborovy kolacek ahh
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    HARIBOKACHNA: a taky malo jis
    JELLY
    JELLY --- ---
    FANAE: pobavilo me trpet "depresema za kousek cokolady".)).. to ze nekdo rekne: kruci sned sem toho vic nez sem chtel ,neznamena ze je z toho na prasky, nemyslis?...uvedom si ze je to tu spis o tom abychom byli zdravejsi a spokojenesi a abychom na sobe vic pracovali...ja sem treba od prirody docela bohem.) a myslim si, ze sem ochutnala spoustu dobrejch veci a myslim ze je nacase se prekonat a mit nejakej vysledek, kterej mi za to bude stat...jasne pokud mas rychlej metabolismus, muzes snist co chces a ses jak lunt, tak chapu ze to asi nikdy nepochopis...jen prosimte nemej predstavu ze se tu podporujem v hladoveni.. nikdo tady nebude nikoho odsuzovat za to co ji..je to jenom takovej prehled, je otevrenej komukoli a vetsinou sem chodej lidi, ktery chtej mit svoje stravovani vic pod kontrolou,.. to ale neznamena ze sem nemuze prijit capek a napsat sem kilo utopencu a dvacet rohliku k tomu:)),,..stejne jako si lidi pisou do diare, ze musej zejtra k zubari, tak ja si napisu co sem dneska sesrotovala,.. asi bych to uzavrela s tim ze kazdymu co jeho jest a pokud se ti to nelibi, tak ten klub sledovat nemusis...
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    FANAE: napriklad ja nepocitam, co zjem, ani neriesim obmedzovanie, ked mam na tu cokoladu chut, tak si z nej jednu kocku odlomim, ale nezozeriem ju celu... ;)

tento klub ma pre mna vyznam hlavne preto, ze si davam pozor aby som nieco zjedla... s tym mam totiz problem... skoro nikdy nemam pocit hladu a preto sa zabudam najest a vela ludi, ktori sleduju co jem mi hovori, ze keby sa mali stravovat ako ja, tak umru od hladu... ;)

takze to tu beriem skor ako spestrenie, ze si niekam pisem, co som vlastne zjedla a ze ma nieco nuti premyslat o tom, co a kedy jem, ked vidim x novych prispevkov... a tiez cerpam inspiraciu z jedalnickov inych ludi...

mam nejake zdravotne problemy, kvoli ktorym nemozem poriadne cvicit (takze akurat chodim pesky kde sa to len da) a jednoduchou upravou stravy (napriklad tym, ze som sa donutila mat v praci v zasuvke nejake ovocie a susene plody a i tym, ze jem pravidelne aspon nieco) som uz par kilo zhodila...

necitim sa byt cosmogirl (viem, ze to je nejaky casopis, ale nikdy som ho nemala v ruke), jednoducho sa snazim zlepsit svoje stravovacie navyky, aby som zbytocne nenaberala kila tuku, ktory mi len zhorsuje zdravotny stav...
    FANAE
    FANAE --- ---
    PIZI: A presne na takovy lidi byla ta otazka. Na lidi, co to delaji, protoze si nekde precetli ze by meli a pri tom je to akorat otravuje a trapi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam