• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JELLYººFOOD-DIARYºº
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    JELLY: Jo to neni za co budu ráda když někomu píchne... Mě v tom vlnění pomohla velmi...

A i já budu mít aspoň motivaci začít se zase stravovat jako člověk když to tady na sebe takhle práskam;) Zrovna jsem řikala v poště SASH, že se vždycky docela držim ukázkovýho jídelníčku a pak to zabiju něčim jako dneska. Pak to jako zase držim a bum je to tady znova takovýhle cykly mam tak tejdení... Chjo se z toho zbláznim jednou... Nemáte někdo nějakej tip jak se mam zbavit tý svý prožraný tlamy?;)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    JELLY: dej ji jako prispevek normalne do klubu a a nastenku dej odkaz na ten prispevek :)
    JELLY
    JELLY --- ---
    ZUZIPA: jo dekuju moc za zaslani tabulky, jen musim vymyslet jak ji narvu na nastenku,kdyz je to excel.. ale nak to vymyslim..
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    Tak zuzančina top strava po včerejší kalbě aneb musim ten včerejší nakládanej hermelín o půlnoci něčim spravit - aneb tejden diety v trapu:
    00:01 - onen nakládanej hermelín
    01:30 - domácí uzený s chlebem
    08:30 - lineckej řez s tvarohem
    09:15 - půlka míša řezu (tu druhou jsem tam nechala s největšim sebezapřenim)
    12:00 - 2 celozrný rohlíky s paštikou a 20% ementálem
    12:05 - chleba s máslem a 2 vejce na tvrdo

jsem zvědavá čim večer tuhle krasojízdu zakončim - se du vážně zahrabat;)
    JELLY
    JELLY --- ---
    SASH: wau.)...tak to musi bejt dobrej servis!.. jasne ze to jde jen lovek nesmi bejt moc lemroza.))
    SASH
    SASH --- ---
    JELLY: ony existujou i takový firmy, který ti to naservírujou všechno připravený..ale to si pak člověk taky musí trochu připlatit no..
    každopádně všechno jde, když se chce
    JELLY
    JELLY --- ---
    EMIS: myslim ze si to ted trefil, u me to prave nejcasteji zkolabovalo na tom ze jsem nemela cas na to resit to..kdyby mi to rano nekdo hezky naserviroval a po cely den me zasoboval zdravym jidlem ktery by bylo pekne vyvazeny a melo sparvnou energetickou hodnotu tak sem za vodou, ale varit a pripravovat si jidlo s sebou vsude kam jdu neni lehky.)..ale ted to zmaknu, vrazim jabko a banan do tasky jako svacu dopoledne, mrkev a bebecka na odpoledne a jde se:)..
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    22.4.
    10.00 miska musli s odstredenym mlikem, platek chleba s kureci sunkou
    12.00 platek chleba s kureci sunkou
    14.00 listovy salat s troskou balsamica, horcice a oliv.oleje
    18.30 (v restauraci) kari z morskych plodu, troska ryze, tri sklenicky bileho

cca. dva litry vody, pak v hospode neco jako nase becherovka na traveni a tri piva no :(
    EMIS
    EMIS --- ---
    kua tady vsichni zijete desne zdrave ne? Jak to delate, ze se donutite takhle resit stravu. Ja to vydrzim vzdycky jen chvili a pak me nebavi furt litat do kramu a spadnu do sve klasiky :))
    vcera:
    snidane:2x kafe
    svacina:1x kafe 4 rohliky pikanti salat
    obed:1x kafe chleba sunka
    vecer:1x velkej rum 5x bernard 10° 2x gamrinus 12° bageta

dneska
    snidane: kafe
    svacina: kafe rybi salat 2 celozrny rohliky
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    dnes:
    rano - 1x activia tvarohova merunkova
    + nestea uklidnujici
    KATCHENKA
    KATCHENKA --- ---
    tak já dneska:-)
    snídaně: kukuřičník 5 plátků + eidam 30%
    svačina: jogurt activia, banán
    oběd: zelný salát 300g
    večeře: salát (ledový salát, paprika, okurka, rajče, tuňák ve vl. šťávě + zálivka - olivový olej+citron)

jdu dneska k zubaři...tak doufám, že ten oběd stihnu...

K tomu samozřejmě 1,5l čaje Hannasaki a 1,5 litru vody
    Taky jsem si zakoupila vitamíny na spalování tuků a regulaci metabolismu - KELP, tak uvidíme jestli to bude mít nějaký účinek.

Jinak pohyb dneska asi nic moc - do 14:00 jsem v kanceláři a pak alespoň rychlou chůzí z Karlova náměstí do Francouzské a odpoledne pěšky na nákup:-)
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    jo a jeste jsem mela 3x blumu
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    Vcera:
    rano - jogurt activia
    svacina - musli tycinka + dalsi jogurt
    pak dlouho nic az do 5:30 - pak jsem si dala v restauraci houbovou polevku+ testoviny s houbami ( trochu smetany v tom bylo) - ale nedojedla jsem to cele.
    pozdni svacina - 3x pivo a hrsticka neloupanych/prazenych/solenych dynovych seminek
    k piti: voda magnesia
    ------------------------
    JELLY
    JELLY --- ---
    EWOKK: nekritizuj co ji o tom tenhle klub nejni..je to o zapisech a co kdo ji je jen jeho vec, muzem se tady v rozumne mire bavit o spravenem pomeru zivin a enrgeticke hodnote, ale to je asi tak vsechno..na to jsou tu jine kluby...

asi budu muset aktualizovat zahlavi a presunout urcita temata, do klubu kam patri...napr: kolik si nandavat kilo v posilovne sem nepatri, stejne jako poradte trenera, ci dejte recept na tohle jidlo...
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    takze ja zas provar vcera - az budu v praci tak to popisu>]
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    EWOKK: ja netvrdim, ze je to zdrave, ja dobre viem ako nezdrave to je... comfort food to je, comfort v zmysle revolty proti "osudu"... dnes som bola dost down a znicena a potrebovala som sa na niecom vybit... proste zijem zdravo v ramci moznosti, snazim sa nepozivat nezdrave veci - nejem tucne, smazene, bastim zeleninove salatky miesto kantynoveho jedla, vyhybam sa chemikaliam (bio food, bio drinks, bio cosmetics), cvicim, chodim pesky, nosim ortezu pri sporte, beriem lieky kedy mam a moja telesna schranka ma zradi takou osklivou vecou ako je zapal sliach na pravej ruke, takze skoncim s dlahou na tri tyzdne, nemozem s tou rukou nic robit, sakra, ani si nedokazem zaviazat snurky na topankach... tak som bola tak nastvana, ze som potrebovala to osklive nezdrave jedlo, aby som sa z toho dostala... z toho mekaca je mi tazko este teraz... zajtra sa vraciam spet k salatku... ;)

btw. jak tam maju tie tabulky s nutricnymi hodnotami, tak ten double cheese ma 435 kcal :)
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    tyve jak muzete jist veci z mekace to fakt nepochopim...to je mor zivotospravy ve vsech aspektech, prej comfort food, promin alexis, ale me asi vomejou ;]

Ja dnes:

snidane: salat lollo (vetsi miska), kozi syr 80g, lzicka brusinek, cely pomeranc, hrst zampionu zlehka oprazenych na kavove lzicce bio slunecnicoveho oleje, par dynovych semen

svaca: kafe s mlikem na konferenci

obed: celozrnny rohlik se sunkou a zeleninou (oblozeny)

svaca: maly listovy zakusek, musli tycka

90 minut klasickeho baletu, rychla chuze asi 40 minut

vecere: 1 maly, 1 velky pivo, salat lollo, 100g tempeh, lzicka horcice a brusinek

3l vody

zena 25 let, 50kg

Vite ze Dr.Kevorkian si k ranu dava suchy toast, k obedu kousek cheddaru s opeceny chlebem a plechovku kukurice?

BUBUbu!

ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: asi 4 litre denne, cistej vody, plus nejake caje... :)

dnes vecera: double cheeseburger + bramborove mrizky s omackou deluxe + pomarancovy dzus (comfort food v Mekaci, yesss)

medzi 19:00 a 22:30: par litrov kvalitneho caju zeleneho, bieleho a zlteho

potom jeden maly brownie z bageterie boulevard po ceste domov :)
    LIMEA
    LIMEA --- ---
    tak ja dnes prihodim asi ne moc fit&slim priklad :D
    - snidane: tmava slunecnicova "kostka" s kureci sunkou, rajce, activita lehka hruskova
    - svacina: svetla houska se sunkou, rajcetem, okurkou, syrem
    - obed: bramborova kase a k tomu domaci koprova pomazanka,rajce
    - vecere: testoviny s tomatovou omackou, fazolemi a salamem
    _MAKI_
    _MAKI_ --- ---
    dnesek:
    - 1 knakebrot, 80 g cottage, redbull sugerfree (po včerejší hospodě)
    - malá vícezrná bageta se sýrem
    - 100 g směr ořechů (nesolené, nepražené), 500 ml kefíru
    - kedlubna, ředkvičky
    - miska celozrných těstovin s omáčkou a kuř. masem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam