• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JELLYººFOOD-DIARYºº
    tento klub je určen všem, kteří se snaží udržet své chutě pod kontrolou..pravidelným sepisováním všeho co jsme za den sešrotovali se můžeme na vlastní oči přesvědčit jaká je krutá realita:)...třeba nás to i k něčemu dokope.).. chat v rozumné míře povolen,,,..
    rozbalit záhlaví
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    JELLY: Jo to neni za co budu ráda když někomu píchne... Mě v tom vlnění pomohla velmi...

A i já budu mít aspoň motivaci začít se zase stravovat jako člověk když to tady na sebe takhle práskam;) Zrovna jsem řikala v poště SASH, že se vždycky docela držim ukázkovýho jídelníčku a pak to zabiju něčim jako dneska. Pak to jako zase držim a bum je to tady znova takovýhle cykly mam tak tejdení... Chjo se z toho zbláznim jednou... Nemáte někdo nějakej tip jak se mam zbavit tý svý prožraný tlamy?;)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    JELLY: dej ji jako prispevek normalne do klubu a a nastenku dej odkaz na ten prispevek :)
    JELLY
    JELLY --- ---
    ZUZIPA: jo dekuju moc za zaslani tabulky, jen musim vymyslet jak ji narvu na nastenku,kdyz je to excel.. ale nak to vymyslim..
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    Tak zuzančina top strava po včerejší kalbě aneb musim ten včerejší nakládanej hermelín o půlnoci něčim spravit - aneb tejden diety v trapu:
    00:01 - onen nakládanej hermelín
    01:30 - domácí uzený s chlebem
    08:30 - lineckej řez s tvarohem
    09:15 - půlka míša řezu (tu druhou jsem tam nechala s největšim sebezapřenim)
    12:00 - 2 celozrný rohlíky s paštikou a 20% ementálem
    12:05 - chleba s máslem a 2 vejce na tvrdo

jsem zvědavá čim večer tuhle krasojízdu zakončim - se du vážně zahrabat;)
    JELLY
    JELLY --- ---
    SASH: wau.)...tak to musi bejt dobrej servis!.. jasne ze to jde jen lovek nesmi bejt moc lemroza.))
    SASH
    SASH --- ---
    JELLY: ony existujou i takový firmy, který ti to naservírujou všechno připravený..ale to si pak člověk taky musí trochu připlatit no..
    každopádně všechno jde, když se chce
    JELLY
    JELLY --- ---
    EMIS: myslim ze si to ted trefil, u me to prave nejcasteji zkolabovalo na tom ze jsem nemela cas na to resit to..kdyby mi to rano nekdo hezky naserviroval a po cely den me zasoboval zdravym jidlem ktery by bylo pekne vyvazeny a melo sparvnou energetickou hodnotu tak sem za vodou, ale varit a pripravovat si jidlo s sebou vsude kam jdu neni lehky.)..ale ted to zmaknu, vrazim jabko a banan do tasky jako svacu dopoledne, mrkev a bebecka na odpoledne a jde se:)..
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    22.4.
    10.00 miska musli s odstredenym mlikem, platek chleba s kureci sunkou
    12.00 platek chleba s kureci sunkou
    14.00 listovy salat s troskou balsamica, horcice a oliv.oleje
    18.30 (v restauraci) kari z morskych plodu, troska ryze, tri sklenicky bileho

cca. dva litry vody, pak v hospode neco jako nase becherovka na traveni a tri piva no :(
    EMIS
    EMIS --- ---
    kua tady vsichni zijete desne zdrave ne? Jak to delate, ze se donutite takhle resit stravu. Ja to vydrzim vzdycky jen chvili a pak me nebavi furt litat do kramu a spadnu do sve klasiky :))
    vcera:
    snidane:2x kafe
    svacina:1x kafe 4 rohliky pikanti salat
    obed:1x kafe chleba sunka
    vecer:1x velkej rum 5x bernard 10° 2x gamrinus 12° bageta

dneska
    snidane: kafe
    svacina: kafe rybi salat 2 celozrny rohliky
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    dnes:
    rano - 1x activia tvarohova merunkova
    + nestea uklidnujici
    KATCHENKA
    KATCHENKA --- ---
    tak já dneska:-)
    snídaně: kukuřičník 5 plátků + eidam 30%
    svačina: jogurt activia, banán
    oběd: zelný salát 300g
    večeře: salát (ledový salát, paprika, okurka, rajče, tuňák ve vl. šťávě + zálivka - olivový olej+citron)

jdu dneska k zubaři...tak doufám, že ten oběd stihnu...

K tomu samozřejmě 1,5l čaje Hannasaki a 1,5 litru vody
    Taky jsem si zakoupila vitamíny na spalování tuků a regulaci metabolismu - KELP, tak uvidíme jestli to bude mít nějaký účinek.

Jinak pohyb dneska asi nic moc - do 14:00 jsem v kanceláři a pak alespoň rychlou chůzí z Karlova náměstí do Francouzské a odpoledne pěšky na nákup:-)
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    jo a jeste jsem mela 3x blumu
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    Vcera:
    rano - jogurt activia
    svacina - musli tycinka + dalsi jogurt
    pak dlouho nic az do 5:30 - pak jsem si dala v restauraci houbovou polevku+ testoviny s houbami ( trochu smetany v tom bylo) - ale nedojedla jsem to cele.
    pozdni svacina - 3x pivo a hrsticka neloupanych/prazenych/solenych dynovych seminek
    k piti: voda magnesia
    ------------------------
    JELLY
    JELLY --- ---
    EWOKK: nekritizuj co ji o tom tenhle klub nejni..je to o zapisech a co kdo ji je jen jeho vec, muzem se tady v rozumne mire bavit o spravenem pomeru zivin a enrgeticke hodnote, ale to je asi tak vsechno..na to jsou tu jine kluby...

asi budu muset aktualizovat zahlavi a presunout urcita temata, do klubu kam patri...napr: kolik si nandavat kilo v posilovne sem nepatri, stejne jako poradte trenera, ci dejte recept na tohle jidlo...
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    takze ja zas provar vcera - az budu v praci tak to popisu>]
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    EWOKK: ja netvrdim, ze je to zdrave, ja dobre viem ako nezdrave to je... comfort food to je, comfort v zmysle revolty proti "osudu"... dnes som bola dost down a znicena a potrebovala som sa na niecom vybit... proste zijem zdravo v ramci moznosti, snazim sa nepozivat nezdrave veci - nejem tucne, smazene, bastim zeleninove salatky miesto kantynoveho jedla, vyhybam sa chemikaliam (bio food, bio drinks, bio cosmetics), cvicim, chodim pesky, nosim ortezu pri sporte, beriem lieky kedy mam a moja telesna schranka ma zradi takou osklivou vecou ako je zapal sliach na pravej ruke, takze skoncim s dlahou na tri tyzdne, nemozem s tou rukou nic robit, sakra, ani si nedokazem zaviazat snurky na topankach... tak som bola tak nastvana, ze som potrebovala to osklive nezdrave jedlo, aby som sa z toho dostala... z toho mekaca je mi tazko este teraz... zajtra sa vraciam spet k salatku... ;)

btw. jak tam maju tie tabulky s nutricnymi hodnotami, tak ten double cheese ma 435 kcal :)
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    tyve jak muzete jist veci z mekace to fakt nepochopim...to je mor zivotospravy ve vsech aspektech, prej comfort food, promin alexis, ale me asi vomejou ;]

Ja dnes:

snidane: salat lollo (vetsi miska), kozi syr 80g, lzicka brusinek, cely pomeranc, hrst zampionu zlehka oprazenych na kavove lzicce bio slunecnicoveho oleje, par dynovych semen

svaca: kafe s mlikem na konferenci

obed: celozrnny rohlik se sunkou a zeleninou (oblozeny)

svaca: maly listovy zakusek, musli tycka

90 minut klasickeho baletu, rychla chuze asi 40 minut

vecere: 1 maly, 1 velky pivo, salat lollo, 100g tempeh, lzicka horcice a brusinek

3l vody

zena 25 let, 50kg

Vite ze Dr.Kevorkian si k ranu dava suchy toast, k obedu kousek cheddaru s opeceny chlebem a plechovku kukurice?

BUBUbu!

ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: asi 4 litre denne, cistej vody, plus nejake caje... :)

dnes vecera: double cheeseburger + bramborove mrizky s omackou deluxe + pomarancovy dzus (comfort food v Mekaci, yesss)

medzi 19:00 a 22:30: par litrov kvalitneho caju zeleneho, bieleho a zlteho

potom jeden maly brownie z bageterie boulevard po ceste domov :)
    LIMEA
    LIMEA --- ---
    tak ja dnes prihodim asi ne moc fit&slim priklad :D
    - snidane: tmava slunecnicova "kostka" s kureci sunkou, rajce, activita lehka hruskova
    - svacina: svetla houska se sunkou, rajcetem, okurkou, syrem
    - obed: bramborova kase a k tomu domaci koprova pomazanka,rajce
    - vecere: testoviny s tomatovou omackou, fazolemi a salamem
    _MAKI_
    _MAKI_ --- ---
    dnesek:
    - 1 knakebrot, 80 g cottage, redbull sugerfree (po včerejší hospodě)
    - malá vícezrná bageta se sýrem
    - 100 g směr ořechů (nesolené, nepražené), 500 ml kefíru
    - kedlubna, ředkvičky
    - miska celozrných těstovin s omáčkou a kuř. masem
    PIZI
    PIZI --- ---
    Dnes
                                    kcal    tuk    prot     sach   porce  kcal z porce
    celozrný rohlík	                281	2,9	9	54,7	200	562
    výběrová šunka  	        120	5	17	2	160	192
    paprika žlutá	                 27	0,21	1	6,32	360	97,2
    Bílek	                         48	0	10,5	0,5	200	96
    pekingské zelí	                 16	0,2	1,2	3,23	100	16
    Středozemní rýže uncle ben's	182	4,3	3,4	32,4	250	455
    Tuňák ve vlastní šťávě          100	0,8	23,3	0	106	106

celkem 1524,2 kcal 26,35 g tuku 104,2 g proteinu 220,58 g sacharidu
    JELLY
    JELLY --- ---
    ja dneska
    rano: cerealie s bilou activiou
    trening
    svaca: jabko:)
    obed:tri brambory s bylinkovym maslem
    svaca:jahodova dren, pistacie
    vecere: trocha testovin
    vecere2: zeleninovy salat-na ten se ted chystam.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam