• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JELLYººFOOD-DIARYºº
    MENTOSHEK
    MENTOSHEK --- ---
    MIMISEKU: to měla být čtyřdenní očistná dieta a měla jsem být jen na ovoci... ale zjistila jsem že nejíst nic je jednodušší než jíst jen ovoce... to byl hlad :))
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    MENTOSHEK: neboj, neporusila jsi dietu, furt je to za den bidny pocet kalorii a veskerych zivin :)))
    MENTOSHEK
    MENTOSHEK --- ---
    snídaně jablko
    svačina 2 pomeranče
    oběd hrozno
    pak už jsem tu blbou dietu nevydržela a dala si dva kukuřičné chleby, hrnek rajské polévky s rýží a studené ražničí :)
    + po bazénu 2dcl bílého s vodou
    SASH
    SASH --- ---
    MENTOSHEK: nemažu, chutná mi to jen tak...s tim salátem je to dobrý a není třeba mazat..ale jinak třeba ta lučina by šla;) nebo tvaroh
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    EFFKA: doplnuju:
    vecere - krajic chleba s tvarohovou pomazankou a dva takovy ty mini suchary s tou samou pomazankou
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    MENTOSHEK: mazu Almette, mene kalorii nez maslo, a ma bilkoviny a vapnik - nejake kalorie to mit samozrejeme musi, ale vsak je take potrebujeme :)
    PIZI
    PIZI --- ---
    Pokud mas v poradku ledviny a jatra.
    PIZI
    PIZI --- ---
    1KA: Prebytek bilkovin nebyva problem. Pokud nemluvime o opravdu extremnim prebytku. Nevim z jake doporucene davky vychazis, ale rekneme ze do 2g bilkoviny na kg telesne vahy denne se nemusis bat.
    MENTOSHEK
    MENTOSHEK --- ---
    EFFKA: lučina je ale taky dost tučná...jinak beru vše co jsi napsala
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    MENTOSHEK: fuj majoneza...si tam dej gervais, lucinu, tvaroh, cottage...
    MENTOSHEK
    MENTOSHEK --- ---
    SASH: když si dáš bagetu, mažeš jí něčím? nikdy nevím co... njeraději bych dala majonézu ale to nesmím :) máslo taky není ideální... co používáš?
    1KA
    1KA --- ---
    no mne prave vychazi bilkoviny na 130% denni spotreby, tak nevim, jestli omezit prisun ci nikoliv
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    MIMISEKU: no, tak vzhledem k tomu, ze miluju sejry, mliko, jogurty, tak se o bilkoviny nebojim. dobra, nepisu sem, ze si dam treba doma mliko.
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    EFFKA: ja se prave bojim hlavne o ty bilkoviny, dodat kostem vapnik, at se pak nebortim po padesatce, jeden jogurt to nezachrani ani trochu, pred tehotenstvim jsem dost sportovala, takze zas sval - bilkovina, musim si na to myslet, copak sacharidy a tuky, ty se neosidi, jsou vsude mozne, ale bilkmovin dlabeme malo, to ma PIZI fakt pravdu, a pritom jsou to hlavni..
    SASH
    SASH --- ---
    snídaně: Dobrá vláknina s polotučným mlíkem, jahody
    svačina: bílej jogurt se směsí oříšků a brusinek, mrkvovej salát
    oběd: klaso na zelenině, pohanka, zelnej salát
    svačina: protein shake, banán
    večeře: nejspíš celozrnná bageta 100g, sýr, šunka, ledovej salát, okurek
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    MIMISEKU: nemam hlad a kdyz nemam cas si uvarit predem doma, tak to resim aspon takhle. zejtra si dam treba tunaka. ale proste na obedy do restaurace nechodim no. a predstava, ze si dam kazdej den snidani, svacinu, teplej obed, pak housku a jeste neco na vecer, tak bych praskla asi.
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    EFFKA: tyjo, jsem myslela ze zemle je svacina a ne obed, po tak chudem jidelnicku bych uz touto dobou omdlevala, opakovane :))) clovek si ale az po te padesatce uvedomi, jak se nezdrave stravoval.. nekdo to prehanel a pak resi cholesterol a vysoky tlak, nekdo naopak trpi osteoporozou a degeneraci patere, hormonalni poruchy.. no neni to snadne najit rovnovahu a jist OPRAVDU zdrave a prisunout si za den vse co je treba..
    KATCHENKA
    KATCHENKA --- ---
    dnes:
    snídaně - zeleninový nářez + kukuřičník
    svačina - bio jogurt (bílý), tyčinka ovocenka (68kcal)
    oběd - tři druhy rýže se zeleninou a marinovaným tofu sýrem
    svačina - bio jablečný nápoj

PIZI: dík já o tom vím, ale někdy je pro mě dost těžké si jídlo takto rozdělit...Jsem docela jedlík...tak se bojím, abych to pak s tim jídlem nepřeháněla
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    dneska:
    snidane - tvarohova activia se lzickou psyllia
    obed - celozrnna kaiser zemle s zerve, platkem kruti sunky a platkem eidamu
    kedlubna (po ktery mi bylo blbe)
    ...potom jsem sezrala asi 35g syroveho popcornu
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    1KA: taky jsem to zkusila a koukam, ze se podvyzivuju, hlavne v bilkovinach a jim jen polovinu poctu kalorii na den co mam jako dospela zena, natoz jako pokrocila tehule :(
    Tyden jsem byla pryc a moc jsem na dovolene jidelnicek neresila, ted zas zacnu sledovat ty bilkoviny, dnes to bude jeste bida:

1 hrnek bílé kávy
    2 nektarinky
    1 jogurtový nápoj
    4 olivy
    1 talir bolonskych spaget
    1 smetanovy jogurt
    3 Jablka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam