• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JELLYººFOOD-DIARYºº
    tento klub je určen všem, kteří se snaží udržet své chutě pod kontrolou..pravidelným sepisováním všeho co jsme za den sešrotovali se můžeme na vlastní oči přesvědčit jaká je krutá realita:)...třeba nás to i k něčemu dokope.).. chat v rozumné míře povolen,,,..
    rozbalit záhlaví
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    MIMISEKU: necítím se ve své kůži.
    A ano, cvičit jsem začala.
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    ECLECTICA: kilo sem, kilo tam, ale asi je pro tebe dulezite to resit :) myslim ze tak maly rozdil kil se da zvladnout uz jen tim, z pridas trochu vic pohybu pri normalni bezne zdrave strave :)
    PIZI
    PIZI --- ---
    ECLECTICA: Pri spravne strave otazka 3-4 tydnu. Cca pul kila tydne.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    No, určitě se tu ještě uvidíme, rozhodla jsem se přestat stravovat jako čuně a vrátit se ze svých 43,9 kg na 42,5 (nejsem anorektička jsem jen hodně malinká).
    :)
    KATCHENKA
    KATCHENKA --- ---
    MIMISEKU: tak za tu dobu co tu dietu mám je to velepokrok...fakt pohoda...seženeš všechno a kolikrát ani nemusíš do specializované prodejny. Ale je pravda, že ty výrobky jsou dost drahé a ne vše mi chutná...myslím teď ty sušenky a tyčinky.
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    KATCHENKA: asi furt neni dost alternativ pro bezlepkare na trhu, co? a byvaji ty vyrobky dost drahe..
    KATCHENKA
    KATCHENKA --- ---
    MIMISEKU: jj vím o tom...jsem hroznej stresař:-) Každopádně než na ty zkoušky vyrazím tak si nějakou tyčinku koupím, ale ne musli...to bohužel nesmím.
    KATCHENKA
    KATCHENKA --- ---
    ECLECTICA: tak já myslim, že včera to bylo docela dost...?!
    Kukuřičník jsou takové plátky (křupavé), které obsahují 99%zrno z kukuřice a je to jen z lehka ochucené mořskou solí
    má to na 100g: 8g bílkovin, 75g sacharidů, 369 kcal, vlákninu a nenasycené oleje 3g
    Mám bezlepkovou dietu a tyhle křupáci mi chutnaj mooc:-)
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    ECLECTICA: zdrave se tu nestravuje skoro nikdo :)) tezka podvyziva kam kouknes, a to zijeme v civilizovanem svete s dostupnosti vsech potravin, ale myslim ze za 10-15 let ty jidelnicky taky zmoudri :)

KATCHENKA: chapu ze v dobe zkousek se nemuze clovek naprasknout, nejen ze by byl opaly a nefukcni, ale jeste by mohl stresem snadno zvracet, ale na druhou stranu energii na uceni a zvladnuti stresu bez kolapsu to taky chce neco vic nez jen tohle - super jsou ruzne musli tycinky v prubhu dne, maji dost energie a nebudes z nich precpana :)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    KATCHENKA: co to je, ten "kukuřičník"?
    KATCHENKA: jinak mi to teda nepřipadá jako dostatečné množství jídla...

KATCHENKA
    KATCHENKA --- ---
    tak včera k véče - ledový salát s tuňákem (asi v 18:00) pak přišla kámoška tak jsem si ke sklence bílého dala ještě pár kousků nízkotučného hermelínu...:-)

dnes:
    snídaně - zelný salát + kukuřičník
    svačina - jablečná bio šťáva
    - mám zkoušky...takže v době oběda jen tvaroh nebo jogurt
    potom těstoviny s plněnými vege paprikovými lusky
    MENTOSHEK
    MENTOSHEK --- ---
    MIMISEKU: to měla být čtyřdenní očistná dieta a měla jsem být jen na ovoci... ale zjistila jsem že nejíst nic je jednodušší než jíst jen ovoce... to byl hlad :))
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    MENTOSHEK: neboj, neporusila jsi dietu, furt je to za den bidny pocet kalorii a veskerych zivin :)))
    MENTOSHEK
    MENTOSHEK --- ---
    snídaně jablko
    svačina 2 pomeranče
    oběd hrozno
    pak už jsem tu blbou dietu nevydržela a dala si dva kukuřičné chleby, hrnek rajské polévky s rýží a studené ražničí :)
    + po bazénu 2dcl bílého s vodou
    SASH
    SASH --- ---
    MENTOSHEK: nemažu, chutná mi to jen tak...s tim salátem je to dobrý a není třeba mazat..ale jinak třeba ta lučina by šla;) nebo tvaroh
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    EFFKA: doplnuju:
    vecere - krajic chleba s tvarohovou pomazankou a dva takovy ty mini suchary s tou samou pomazankou
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    MENTOSHEK: mazu Almette, mene kalorii nez maslo, a ma bilkoviny a vapnik - nejake kalorie to mit samozrejeme musi, ale vsak je take potrebujeme :)
    PIZI
    PIZI --- ---
    Pokud mas v poradku ledviny a jatra.
    PIZI
    PIZI --- ---
    1KA: Prebytek bilkovin nebyva problem. Pokud nemluvime o opravdu extremnim prebytku. Nevim z jake doporucene davky vychazis, ale rekneme ze do 2g bilkoviny na kg telesne vahy denne se nemusis bat.
    MENTOSHEK
    MENTOSHEK --- ---
    EFFKA: lučina je ale taky dost tučná...jinak beru vše co jsi napsala
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    MENTOSHEK: fuj majoneza...si tam dej gervais, lucinu, tvaroh, cottage...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam