ZEMINO: co jsem tak pochopila, tak na plavání chodí všechna 3 oddělení, jen každé v jiný den, v pokynech na netu mají mmj, napsáno, že v ten den nemají rodiče dávat dětem punčocháče, protože v šatnách je mokro a děti nikdo nekontroluje, jestli se pořádně oblíkly a nejsou mokrý...u 3leťáků mi to přijde docela drsný, zvláště když bylo venku -10
u jídla mi zatím bylo řečeno, že v případě nějaké alergie je možné objednat dietu, u syna o nic takového nejde, jen se snažíme dodržovat (v rámci možností) kosher stravu což se např. s vepřovým až 3x týdně neshoduje, stejně jako např. s pomazánkou z taveňáku a šunky (pomíjím, že taveňák a šunka se u nás doma nejí vůbec)..uvidím, co mi na to řeknou na té info schůzce, paní u zápisu se tvářila, že se to snad nějak dá pořešit, ale záleží prý na konkrétní učitelce kterou syn bude mít
přiznávám, že bych byla ráda, kdyby to pořešit šlo, protože školku mám jednak blízko, jednak je ve stejné budově kam by pak syn měl chodit i do školy, takže by zůstal ve známém prostředí a nejspíš i se stejnými děti které už bude znát ze školky...navíc je to školka pěkná, moderně vybavená (4 roky zpět proběhla rekonstrukce a rozšíření) a celkově to tam na mě působilo dobře