EDERA: Vyborne!!! Jiste, ze ty. :-) Tak si prosim, co nejvice nejakych zkusenosti - byla jsi nejak aktivneji zapojena? Nic takoveho ve skolce nemame. Prispevek sice davame, hradi se z toho castecne vylety a divadla, na dalsi divadla se ruzne nosi tu tricet tu ctyricet korun (cili desnej vopruz si na to vcas vzpomenout).
Hospodarku skolka nema, vsechnu administrativu si musi delat reditelka se zastupkyni sama. K tomu jeste obe vedou tridu a ruzne zastupuji, kdyz je nejaka ucitelka nemocna (treba ted mely dve zlomenou nohu).
Jakekoli dalsi aktivity taky organizuji samy.
Pri mistni ZS nejaky takovy KRPS funguje a pomaha prave se zarizovanim ruznych akci (mimo jine).
Predevcirem jsem mluvila se znamou, ktera uci ve skolce ve vedlejsi vesnici a prave vypravela, jak u nich KRPS (nebo neco podobneho) funguje, co vsechno zaridi a o co se nemusi starat. Hlavne tedy mi prislo, ze tim, ze to je sdruzeni rodicu, nejak tam pak maji vic takovych tech 'problemovych' rodicu - myslim tim ty, co na kazde schuzce maji seznam pripominek a porad dokola se resi to same.
Uvodni skolkova schuzka pro rodice trvala diky tomu u nas minimalne dve hodiny a u nich dvacet (20!!!) minut.
Prijde mi, ze by neco takoveho mohla nase skolka taky potrebovat. A chci zjistit, jestli to tedy je uzitecna instituce, nebo akorat velky opruz. :-)
Klidne mi napis do vzkazu nebo email, radeji bych info jeste pred 2.11.. :)