Mam dilema. Ve skolce chtej Majdu priradit do tridy s mensima detma, ona k nim vekove patri, to jo, ani by tam zdaleka nebyla nejstarsi, v jeji tride jsou predskolaci a potrebujou uz delat jiny veci, ktery pro ni asi fakt jeste nejsou, ale ona tam ma fakt dobre kamaradky, se kterymi si rozumi, kdyz jsme to zkusili nadhodit, tak vubec nechtela, ze proste ona je Motylek a ne Myska, tam jsou maly deti, ale ucitelky rikaj, ze kdyz jsou s Myskama spojeny, tak ze si prave krasne hraje s malejma a libi se ji tam a potrebujou to jeji misto, prijde jim 7 predskolaku.
Jenze proste Majda tam ma fakt velkou vazbu na dve starsi holcicky, hodne se kamaradej a hrajou spolu a ja se bojim, aby to nebrala treba za trest, ze je prerazena, i kdyz ji to dobre podame a vysvetlime, zase nechci delat problemy ve skolce, kdyz to potrebujou, tak fakt nevim, rekli nam, at to doma proberem a rozmyslime si to, ale ja fakt nevim.
Do skolky chodi rada, ale ne vzdycky se ji chce, klasika, no a ty holcicky jsou takova velka motivace, ukazes jim tyhle saty, tuhle hracku a uz se do skolky jen hrne, chodi s nima do tridy rok a pul, to uz je nejaka doba... Jaka je praxe u vas? Je blby jim navrhnout treba zkusebni dobu, brali byste to, ze si uz moc vymyslim?
Zaroven teda jsou v te jeji soucasne tride jeste dve mladsi deti, ale ty prerazovat nechtej, coz mi prijde zvlastni, ale asi tusim duvod, ta holcicka je takova divoka a problemova trosku (nerada to takhle pouzivam, protoze vlastne neni problemova ona, ale jeji situace, ale vysledkem je narocne dite), a uz mi rikali kdysi, ze ji k malym nedaj, protoze jim to tam rozklada, kdyz tam je (rodice maj docela komplikovanej rozvod, maminka s PPP a tak), a Majdu tam pry chtej, prave proto, ze je bezproblemova a hezky se chova k tem malym a jde jakoby vzorem, coz je sice moc hezky, ale nevim, jestli mi spis nemazou med kolem pusy, protoze ji tam potrebujou presoupnout :-/