ADD:
MARKYSHA: Mate pravdu obe napul. Markysha to imho vidi az moc radikalne, ona fakt neudelala nic, co by bylo poradne napadnutelne a na vyhazov a jak pisu, spousta deti by to ani nezaregistrovala. V tomhle pripade.
Zase bych to nehazela na supercitlivou Majdu, ona je sensitivni, ale jako tak nejak v ramci normalni citlivejsi triletacky, vzdycky bude hodne empaticka a tak, ale neni to nejak treba uplakane nebo ustrasene dite, to vubec, naopak, je to vesela pohodova holka, jen hodne vnima, co si kdo mysli a co se po ni chce a kamaradky chlapecku mi taky potvrdily, ze deti proste hodne resi, kdo je u velkejch a kdo u malejch a tak, klasicky skolkovy kastovani.
Tahle ucitelka je takovy ten typ - potkala jsem jich uz vic, proste holka, co sla na pedak, protoze nejak nevedela kam jinam, zadnej einstein, tohle bude jednoduche, brzo domu, poridi si rodinu a bude mit svuj klid. Ty detske aktivity ji moc neberou, prakticky vzdycky ji ve tride vidim sedet s mobilem v ruce u hospodarky a uklizecky a na deti sice "dohlizi", ale neinteraguje s nimi prilis. Na certovsky den se nezacerni, maximalne si vezme cerne minisaty, na fotku na stranky skolky si jako jedina z ucitelek odmitla nasadit tykadla a legracni bryle, protoze ze sebe nebude delat magora. Myslim, ze ji zajima vic, kolik ma lajku na fejsbuku nez jestli nejake dite treba nebreci. Jinak ji zajimaj spis drby a intriky, resi hodne rodice a kdo na co ma a tak, ale zase - to vim akorat od Majdiny ucitelky a taky to muze byt zkreslene, je to z druhe ruky, takze to neresim.
Takze za me - tohle sice nebyla ukazka neceho, proc by mela byt vyhozena a nemela delat s detmi, a mozna ma nejaky osobni problem, ktery tomu nepridava, ale jinak imho tahle osoba u deti nema co delat a stiznosti na ni jsou od vice rodicu, jen mam pocit, ze nikdo nesel nikdy do prime konfrontace. Kdybych s ni mela vice zkusenosti nebo ucila primo Majdu, tak to resim hodne radikalne, v nejhorsim i jinou skolkou. Ostatni ucitelky jsou tam fajn, hodne se snazi, i reditelka je vstricna, tak mi prijde skoda, ze jim tahle kracmera kazi celkovy dojem.