MARKYSHA: já fakt nevím, jestli naše dcery dorostou dospělosti bez toho, aby musely trávit léta u psychiatra nebo aspoň psychologa, protože mladší dcera je viditelně a neoddiskutovatelně silnější než starší a běžně jí to říkáme a bavíme se o tom...ne posměšně, ale prostě ve stylu, že to tak je a vzhledem k její figuře to tak vždycky bude....mladší je zase hubená jak tyč a asi po manželovi taková dycky bude....ale mám známou, kterou zase v dětství traumatizovalo, že jí všichni říkali, že je hubená, tak před ní se slovo hubená nesmí vyslovit a musí se říkat jedině štíhlá.....fakt jak u blbejch na dvoře....copak už dneska neexistuje to, aby člověk sám sebe přijal tak jak je a žil s tím tak nějak normálně a bez problémů ? mně tohle vždycky přijde jako totálně marginální problém....něco absolutně nehodné řešení natož trápení.....ale asi jsem jediná na světě, která to tak vnímá.....
a samozřejmě nemluvím o nějaké morbidní obezitě, která je už potom zdravotně škodlivá, ale prostě o "širší normě", která je ale dneska médii sakra zúžená na holky s BMI 18 a míň :-(