Já právě nevím, jak to můžou brát takovýhle prckové, moje máma byla krásná a nejen v mých očích, pamatuju si, že jsme chodily se psy k Vltavě, máma se tam opalovala, měla takové na bocích hodně vykrojené plavky a troubil na ní parník, zastavovali veslaři, nějakej chlápek spadl z kola, vždy se kolem ní točili obdivovatelé a ctitelé, já si připadala jako ošklivé kačátko, které jaksi neroste v krásnou labut, ale zrovna v tu kachnu. Plus otcův velice povrchní pohled na svět, takže mi to dlouho trvalo než jsem se přestala nenávidět a sebeláska je pro mě oříšek. Já se také snažím o zdravou stravu, hodně sportovat, ale nevím, jak se postavit k tý tlouštce, když to sama neberu přirozeně, abych v nich nezaložila nějakou fobii. A v těhle situacích nevím, jak reagovat. Je fakt, že já mám nějaký hrozně přívětivý nebo jaký ksicht, protože se na mě věčně obracejí lidi, ať už ve zlém nebo v dobrém, věčně si se mnou někde někdo povídá, sděluje mi svoje příběhy s dovětkem, že normálně se takhle s cizími lidmi nebaví, hrnou se ke mně děti, psi a kočky a jejich majitelé a rodiče se diví, protože se prý bojí lidí a pod. Takže si na mě každý troufne nebo mě naopak dělá návrhy. Většinou to bývají osoby nad 80 let, bezdomovoci, různí magoři, Ukrajinci a pod. Ale nedávno se mě ptal na cestu nějaký pohledný chlapík, který nebyl ani jedno z výše jmenovaných a taky mě pozval na kafe s tím, že mám hezký úsměv, tak snad to tak hrozný není. Pro mého muž jsem krásná, ale jemu se líbí také Halina Pawlovská, ta černoška z Policejní akademie apod., tak nevím :-)
Zase je pravda, že nedávno jsem koukala na fotky mámy tři roky předtím, než onemocněla a ačkoliv mi tehdy připadala atraktivní, tak jsem jí najednou viděla jinýmá očima a vypadala tak o dvacet let starší než byla.