• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEmateřské školy
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ILLUZE: "mami proč cvičíš? " "abych nebyla tlustá" "to nedělej, to ti stejně nepomůže, pojď si se mnou radši hrát"
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ANNAWA: ty jo, ale nezapomenu, jak jsme takhle prsty píchaly do břicha mamce kamarádky - úžasný to bylo, chechtaly jsme se u toho všechny tři - od té doby miluji propracovávat kynuté těsto rukama :-))
    jsem úchyl ;-D
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ILLUZE: můj chlapeček mi řekl, že mám "bříško jako kolo od traktoru", to by taky jedna zaplakala.
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    ILLUZE: potvrzuji..starsi synator mi s oblibou opakuje, ze mam veeelky zadek..tak mu rikam, ze poradny zadek je zaklad rodiny (jak rikaval muj dedecek) ;-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ILLUZE: A jinou, ale také výživnou kapitolou jsou velmi upřímné hlášky těch našich upřímných dětských hlaviček typu naší starší: "Jééé, maminko, ty máš velké bříško!". A do toho ti přijde dvouletý prcek a významně tě poplácá po zadku...

,-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MARKYSHA: Zkus to možná i trošku brát tak, že tyhle věci se dějí i lidem, kteří přehnaným sebepodceňováním netrpí (snad to nejsou moc tvrdá slova). Prostě každý jednou za čas zakopne o hňupa, co se na někom potřebuje zhojit. A můžeš mít sebevědomí na rozdávání, před lidskou blbostí a zlobou tě nic neuchrání.

EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    včera jsme se stavovali ve starý školce - mmch z Petřin je to tam teď autobusem sedm minut, za starých časů jsme se tam tahli pul hodiny. A říkala teta, že na přihlášku do státních je dobrý psát, že dítě může nastoupit kdykoliv během roku - tak třeba se to může někomu hodit
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZOFI: No, zas tak dramaticky bych to neviděla. Jo, 2000 dětí nepřijali, ale co to bylo za děti? Všichni tříletí, o kterých vím, se dostali. Dostaly se i mnohé děti narozené na podzim. No a předškolákem je člověk od tří let, ne? Jestli tam někdo hlásil mladší dítě, tak se holt nedostalo, od toho jsou soukromé školky. Problém mají mimobrněnské rodiny, které chtějí umístit dítě v brněnské školce, ale to je prostě taky specifická situace.
    KRISTY
    KRISTY --- ---
    QASHQAI: aaha, no tak johanka nemela za sourozence nic, ale je fakt, ze skolek tady jsou tri pr**** a tahle zrovna je takova hodne velkokapacitni. v ostatnich cytrech, kam jsem dala prihlasku, ji nevzali, ale nekdy byla i tesne pod carou.
    snad vam to vyjde, ten bod navic je fakt hodne ;o)
    QASHQAI
    QASHQAI --- ---
    KRISTY: Díky, Praha 4/11. Sice bude mít nějaký bod za sourozence, ale při příjmu přihlášek mi sdělili, že nemůžou nic slíbit, protože se hlásí opět moře dětí...
    KRISTY
    KRISTY --- ---
    QASHQAI: držím palce! jaká jste praha?
    QASHQAI
    QASHQAI --- ---
    KRISTY: Tvé info je momentálně jako balzám na duši - můj syn budem mít 3. 9. tři roky a nyní tři týdny napětí, zda to klapne! Snad!
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Kdybyste nekdo hledal skolku, tak v Korenskeho je jeste misto. Dneska nam volali, ze dcerku prijali. A na webu maj nrjakou poznamku, ze jeste berou. Nevim, jak je to aktualni, ale treba by to nekomu pomohlo. Korenskeho - Praha 5.
    KRISTY
    KRISTY --- ---
    V rámci sběru statistických dat chci jen nahlásit, že na Praze 8 - Kobylisích vzali dceru narozenou 11.9. do školky (Bojasova). Velký juch a uff:o)
    ZOFI
    ZOFI --- ---
    BRNO - výsledky přijímacího řízení do mateřských škol r.2015
    Přihlášené děti: 4823, Přijaté děti: 2836, Nepřijaté děti: 1974.
    V BRNĚ JE I LETOS TÉMĚŘ 2 000 NEPŘIJATÝCH DĚTÍ! Kde je ta snižující se porodnost? Chybí 80 tříd! Kolik matek ztratí práci!
    http://zapisdoms.brno.cz/
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    LORAIN: u nás je to zase tak, že Bertík je hodný, je-li mimo domov nebo doma, ale bez mladší sestřičky. Ovšem po návratu domů mi to všechno dá sežrat i s úrokama (že jsem si ho dovolila někam odložit), takže příšerně zlobí a je taky nesnesitelnej, chce dohnat vše, co zanedbal tím, že byl hodnej. Netěším se na září (teda jestli ho do té školky vezmou), to asi bude ve školce hodnej chlapeček a já si užiju hororovej zbytek dne po jeho návratu domů.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    DRIZZT: no nevím, je mi dost jasný, že s ním užiju, kde bude jaká neplecha, tak tam zaručeně bude i Tonda :-)
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    MARKYSHA: :-D to je náhodou dobrá historka do života!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    DRIZZT: no nakonec se tam stejně všichni servali a ještě k tomu kostičkami, takže Tonda má zas moncla na oku, ale tam rozhodně nebyl nevinná oběť, co vím, tak to po sobě začali z legrace házet a než se učitelky vzpamatovaly, tak někdo někoho trefil a byla z toho rvačka. On si Tonda totiž zásadně s hodnými dětmi nehraje, ale vždycky se chytne nějakejch největších rošťáků, pokud možno starších a pak to takhle dopadá.
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    MARKYSHA: Já se takhle ježila v baletu/gymnastice. Přivedla jsem tam tu svoji cácorku a při vchodu do šatny se na mne otočilo 8 krásných, o dva roky starších, modrookých blondýnek s vlasy nejméně do půli zad, upravených do perfektních drdolů. Dcera okamžitě vběhla dovnitř, začala rotovat okolo místnosti v tričku ze školky pokecaném od oběda a halekat.... Mně se vybavili moje zkušenosti s krásnými, sportovně nadanými a staršími holkami z mého dětství. První týdny jsem úzkostlivě hledala jakékoli známky nevraživosti, ptala se dcery, ptala se učitelky, okukovala chování holčiček v šatně...aby se ukázalo, že ta kachna jsem já a děvčata jsou príma a Emču berou jako mladší třeštidlo se všemi +-, které to má.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam