BONEMINA: ty učitelky byly celý rok celkem v pohodě, já s nimi problém neměla, osobně si myslím, že ta jedna je jednak těhotná a jednak už je červen, leze jí to na mozek a ještě je čeká ta práce na rekonstrukci. A to jsem ještě takový blbec, že jim tam přijdu pomoct balit :-) Ale připrav se, že oni trochu tlačí na ty přicházející rodiče a vždycky, když tam přijdeš, tak ti poví, co všechno máte ještě v tý samostatnosti doučit. Já žila v domnění ze začátku, že si snad na nás zasedla, ale to bylo tím,že Toník nastoupíl už do rozběhnutého kolektivu, jednu maminku, jejíž kluk tam nastupoval až v lednu to dokonce odradilo. Dělá to všem nováčkům. Mně to většinou až tak nevadí, protože jsem dostávala zpětnou vazbu, na čem s Toníkem pracovat, až na toto vágní "hygienické návyky", z toho jsem nebyla moudrá a přišlo mi to urážlivé. Ale po počátečních sáhodlouhých monolozích zase Toníka chválila a rozhodně není z těch, co by si škatulkovala děti na "hodné" a "zlobivé" podle toho, kolik s nimi má práce, to zase ne. A bůhví, jestli tam vůbec tahle učitelka ještě bude, jestli je fakt těhotná, oficiální to není, to nám s mužem jenom tak připadá.