• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEmateřské školy
    SARGO
    SARGO --- ---
    LADAVAZA: Jojoj. Měla jsem z ní docela dobrý pocit a učitelky sympatické, a i když ta letní je taková hlídárna, docela si děti pamatovaly a byly příčetné. I když to je samozřejmě vždycky kus od kusu... :-)
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    SARGO: Je to tahle?http://www.meziskolami.cz/index.html
    SARGO
    SARGO --- ---
    LADAVAZA: V létě jsme chodili do letní školky Mezi školami, tam se mrňousovi taky hodně líbilo :-)
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    SARGO: Díky, na Velké Ohradě by mě nenapadlo hledat,je to trochu dál. My jsme spádoví pod Rosničku v Běhounkově, resp. pod její jednotřídkovou pobočku. No a do jednotřídky se nevejdeme a na Rosničku jsou na netu reference tak půl na půl..
    SARGO
    SARGO --- ---
    LADAVAZA: Barvička na Velké Ohradě - veliká spokojenost, kéž bych byla tehdá tušila, co jsme v nich měli :-) Sluníčko pod střechou - není důvod k nadšení, ani tam nějak nic aktivně nevadí.
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    Díky moc za zprávu
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    LADAVAZA: mám k ní nějaké výhrady, ale v podstatě si nestěžuju. Zvládaj mýho syna, se kterým to jednoduchý opravdu není. Jídelníček mají dost dobrý, často nějaký divadla a minimálně v té nejmenší třídě jsou supr učitelky.
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    XMARGE: A ta Husníkova je jaká? Díky moc
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    LADAVAZA: Já mám zkušenost z MŠ Ovčí hájek (špatný) a MŠ Husníkova 2075 (je to ta novější vedle MŠ Zahrádka).
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    Nemate nekdo reference ci zkusenosti se skolkami na Praze 13? Spadova jednotridka bere letos jen dve deti, tak musim dceru prihlasit jinam.Predem diky
    EDERA
    EDERA --- ---
    TAPINA: Taky v tom vidím spíš to pivo.:-)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Dneska jsem přišla do školky, kouknu na nástěnku a říkám si: "Proč vyráběli půllitry s pivem??? No ale jako co by to mohlo být jinýho?" Až pak jsem se podívala vedle na nápis: Kamarádka pohádka - Hrnečku vař! :D

RYBKA
    RYBKA --- ---
    QUANTI: To mi připomnělo, jak mi sousedka vykládala, že její přítel je zloun - a já fakt asi 5 minut uvažovala, proč mi řiká, že má za přítele ňákýho drsňáka, a proč s ním vůbec je... až mi docvaklo, že přítel je z Loun :-D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    muhehe. Při cestě ze školky jsme se potkali s tatínkem, který do telefonu halasil: "...zrovna vyzvedávám padouchy". Musela jsem se smát celou cestu k autu :D
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    GLOBALISTA: ve školce probíhá furt něco...co já pamatuju, tak se na nástěnce akorát střídaly cedulky s upozornění na spálovou angínu, spálu, vši atd atp......zezačátku jsem z toho byla totálně vyděšená, ale pak už jsem to vesele ignorovala....mmch, naše holky nikdy nic z oznámeného nedostaly :-)
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    GIOMIKY: Třeba to bude v pohodě. U nás ve školce proběhla už dvakrát a nás to zatím minulo (ťuk ťuk ťuk).
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    GIOMIKY: u nás to relativně klidné bylo, nejhorší na všem byla pusa plná boláků, které jsem já odhalila až dost pozdě, a nutila je tím pádem jíst víc, než jim bylo milo
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    O zabavu mame postarano, nebot prave u nas ve skolce probiha akce Usta-Ruce-Nohy. Tak budu doufat v relativne klidny prubeh.

Nemoc rukou nohou úst - Hand, foot and mouth disease - Nemoc ruka noha ústa | Baby On Line
    http://www.babyonline.cz/nemoci-deti/nemoc-rukou-nohou-ust
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    VSICHNIMAME: to jsem zkoušela, nevím, akorát se to rozmazalo do fleku.
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    My mely jako deti vse potistene - ja zajickem:) - a barvou na textil, mama to tiskla normal detskym razitkem a drzelo to tam snad porad. Takze ani neni treba extra investovat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam