POZITRON: Na tvém místě bych se do debaty o hlouposti nepouštěla, pokud tvoje první tři věty v příspěvku zněly " Statni skolka nam nabizi, ze muzeme brat obedy, jedna detska porce. Myslite, ze potrebujou timto podporit? Moc se mi do toho nechce, muset pro nej kazdy den jit, za kazdeho pocasi, ve 30 minutovem okne."
Z čehož mi bohužel jako hloupému člověku zní, že tě tato forma podpory obtěžuje, protože tobě se NECHCE, protože by ti vadilo jít za každého počasí si pro jednu porci jídla a nenaloží ti kotel, protože pak by ti to dávalo teprve smysl.
Obecně nechápu, proč se na takovou věc musí někdo ptát (to zase přijde hloupé mě), tak buď chceš někoho podpořit a něco pro to uděláš a seš ochotná to udělat, nebo se ti nechce a tak se ti nechce. Co si čekala, že ti tady lidi řeknou?
Pak je tu třeba třetí aspekt a to je známá / kamarádka / sousedka, které ta jedna tvoje porce třeba pomůže s tím, že může vypustit jednu večeři - finančně, nebo i časově a věnuje ten čas dětem, nebo se dá domluvit někde po okolí a někomu to předat, pokud to má být pomoc a chceš někoho podporovat... Ale začít tady s příspěvkem o podpoře státní (obecní) instituce a v tom samym příspěvku vypsat hromadu důvodů proč tě to obtěžuje... nevim, v tom je nyx zase nepochopitelnej pro mě..