JARAFARI: aha, no mě žral hexík 3,5-5l/100km, když jsem to někumu řekl, tak že jsem prej jsem blázen to živit, že to už si můžu rovnou koupit auto, jenže jsem měl do cca 80km/h stejnej odpich jako 2litrová fabie rs, a votom to je.
A jestli je komprese ok, po cca 34tis.km tak to je pěkný, ale ne při dnešních cenách benzínu. pcxko si vezmě 2,5/100 takže jsem pořád pod korunu za kylák ikdyby stál 40l, a až to bude starší, a přežije to vůbec? zrovna dneska ráno jsem to položil a slajdem jsem vzal nějakou ženskou, kupodivu se zvedla a že je v pohodě, já nic, ale skůtr to vodnesl na plastech nepěkně :-(
Takže až to bude starší, tak to budu řešit jako kolega z bejvalý práce, s mesíkem sem seknul. Ten má hondu psi 125 a ten do toho leje snad půl benál 37kč půl ethanol 26kč, spotřeba je snad o 10-15% vyšší, zaznamenal zlepšení výkonu, horší starty za studena, ale on to má pře znoc v garáži takže ráno v pohodě nastartuje, motor se prý víc zahřívá, a zaznamenal i višší spotřebu oleje, ale stejně to tam leje. Osobně bych bral spíš nějakou sadu s kerou bych do toho mohl lejt, jak benzín tak ethanol, ne že bych nějak rád podporoval biopaliva ale do tý doby než se na trhu oběví elektroskůtry co pojedou aspoň 80km/h s dojezdem kolem 200km neni moc na výběr...