• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    EKIM
    EKIM --- ---
    VICA: ...můžeš vyndat startér, a mrknout se jestli se ti nekousla volnoběžka startéru, kterou bys tímžto asi také musel opravit ale to samozdřejmě zjitíš až vymontuješ startér... který prověříš, pokud je nakaši...jediný rozdíl by byl tedy v tom že bys navíc potřeboval novou volnoběžku(repase?), možná víko od klikovky, možná nový těnění... ale třeba to je startér.

Tak jestli někdo máte něco pojízdnýho, nebo uplně na opravu, pojištění mám na 125cca. Dokonce tu kopem hrob elektrokolama. Já to vidim, na elektromotokolku, celopéro, baterka do kamionu, elktromotor, nabíječka, trocha té práce aby si to sedlo. Sice benzín šel dolu, ale kdybych chtěl smrdět a bejt hlučnej. Tak chodim čato do zoo, nebo do hospy.
    VICA
    VICA --- ---
    SPYYDY: Tak tedy, proměřovali jsme to multimetrem a vypadá to na špatný startér, protože 12V z baterky se dostane přes relé až na startér, který však i přesto mlčí.

Tedy bude třeba nový startér - souhlas, nebo mám provést ještě nějaký doplňující prověřovací test ?
    Startér nalezl jsem na odkaze níže, nebo by jste doporučili pořídit radši nový kus ?

Elektrika > startér > Startér pro Honda Dylan 125, Hrušovany u Brna - TipMoto.com - motodíly
    http://www.tipmoto.com/dily-moto/elektrika/starter/163341-starter.html
    Montáž bych už snad mohl zvládnout sám, umístění již znám..........

Díky
    VICA
    VICA --- ---
    SPYYDY: Poradila mi parta relé, tak zkusím kamoše at se mi na to mrkne a když tak pak testneme tu svíčku a když nic, tak to hážu z mostu, furt se tam něco sere.
    SPYYDY
    SPYYDY --- ---
    VICA: Hele, já jsem lama a myslim, že to může bejt docela dost věcma včetně špatný baterky (byť "nabitý), palivovýho ventilu etc., ale určitě bych jako první zkusil vyčistit/vyměnit svíčku..
    VICA
    VICA --- ---
    Zdarec,
    Mám technicky dotaz ohledně startování. Původne jsem myslel, že tj baterkou, nechal jsem nabít, leč problém setrval. Při startování se ozývá pouze cvakání a z motoru žádný zvuk nejde .....ani ťuk.
    v cem to muže být? Honda @150

Diky
    EKIM
    EKIM --- ---
    ....popřemejšlim o tom nad šálkem zeleného čaje :) co mě vyjde levnějc, jetli prachy na zabezpečení nebo proti zabezpečení...
    THOMASC
    THOMASC --- ---
    EKIM: No me to spis zajima proto, jestli nejake retezy a alarmy maji smysl, precejenom nejakeho amatera to muze odradit...
    EKIM
    EKIM --- ---
    Stejně je to teť všude samej mačos, kdyby mi ho nikdo nešloh, kdo ví jestli by mě už zítra nesrazil. Si budu furt pořizovat lepší a lepší technologický pokrok zabezpečení, ikdyž je to v důsledku sociální problém. Který jsem nevytvořil, a tak za něj odmítám trpět, protože to jednoduše nedává smysl...
    kdo chce právcovství?
    THOMASC
    THOMASC --- ---
    EKIM: jak byl zabezpeceny ?
    DNS: presne
    DNS
    DNS --- ---
    To se teď nějak množí. Parkované venku?
    EKIM
    EKIM --- ---
    ...dnes cca 6.30 na Nových butovicích , byl odcizeno pcx, perleťově bílý... :(( kdyby náhodou...
    BIO23
    BIO23 --- ---
    kam nejlíp a nejlevnějc na stk na 125?
    PREEMA
    PREEMA --- ---
    Ahoj,prosim o radu , nevite kde po praze , nebo okoli maji v bazarech postacky Piaggia 125 ? byvalo jich hodne , ale tet jsem nasel pouze motozotavovnu PONCA ... shanim motor ... diky
    BERNTO
    BERNTO --- ---
    Zdravím, dnes ráno jsem by okraden o svůj skůtr. Bylo to Piaggio Beverly 200 z roku 2002. Sříbrná, velké plexi origo Beverly prasklé v pravém horním rohu. Odřenej pravej bok. Pravá strana polepená samolepkama Odcizeno na Velké ohradě - Stodůlky. Tak kdyby náhodou vám chtěl někdo prodat díl dejte mi prosím vědět nebo rovnou policii... Díky
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    Nechcete někdo TP na Hondu Foresight 250ccm ? Je v polopřevodu na mě, bez STK. Skutr k tomu mám taky, 2 roky nejetý, aktuálně bez baterky, ale asi by chytil. Já jsem s tím skončil a už nechci řešit převod nebo likvidaci, takže ho nechám v létě vyřadit z evidence...
    DNS
    DNS --- ---
    HITOKIRI: mame SYM (fiddle ii) a zatim velika spokojenost. Jezdime teprve druhou sezonu, takze nejspis brzo soudit. Plus je to prvni skutr a ja moc velikej moto/auto fanousek nejsem. Ber to tedy jako ciste uzivatelsky nazor. Mam pocit, ze oproti ostatnim vyrobcum maji i delsi zarucni dobu, takze jak pises, o kvalitu zpracovani bych se nebal.
    HITOKIRI
    HITOKIRI --- ---
    Má někdo zkušenost se stroji od Tchaj-vanske SYM? Koukám se po velkém scootru a když srovnám Sym MaxSym s Burgmanem 650, přijde mi, že stroje jsou to vesměs dost podobné ale cena je zásadně jiná (jinak Sym byl snad 20 let partnerem Hondy a teď je partnerem Hyundai, takže o kvalitu bych se asi nebál...)

A nebo co z těch větších kousků řešit? TMAX?
    EKIM
    EKIM --- ---
    MUSAK: Víš jaký je cenový rozdíl u xpčka z roku 2011 a úplně toho samého modelu ježděným mnou? :)))) ti kalkulačka ukousne ruku aby jsi se na takovídle odpovědi vysral. A raději se prostě podíval sám. Protože ačkoliv jezdim celoročně, je mi uplně párek v rohlíku na čem jezděj ostatní. Natož kolik to stojí. Jako motorkáře zdravim, respekt k životu musí bejt žejo...
    MUSAK
    MUSAK --- ---
    KORKMAZ: Kolem 30tis...záleží jak moc je použitej
    VICA
    VICA --- ---
    EKIM:
    Jedná se o servis viz odkaz níže. Dal jsem to na posouzení do autorizovaného servisu, tak uvidíme, co mi řeknou.

www.moto-nespesny.cz/kontakt.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam