• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    PLECH: no ja se prave snazil najit, jestli s tim magnetem nema nekdo zkusenosti :-D
    PLECH
    PLECH --- ---
    HARVIE: Tyjo to jsem se ptal pred 13 lety, nice. Jinak dneska mi prijde, ze je castej uz pouzivana kamera, tak se to min deje
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    PLECH: Nekdo rikal, ze prilepit silnej magnet zespoda na skutr (treba neodym z harddisku). Ale nezkousel jsem, docela by me to zajimalo, protoze v noci se obcas takhle nekde seknu...
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    TOMBRIDER: pár tisíc, chtěl jsem se toho hlavně zbavit. Ale furt vyšel km za 3,- :-)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    HOLAKAC: Za kolik to bylo?
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    DRATENIK: už je fuč, motoinzerce.cz během pár hodin se kdosi ozval a večer si to odvezl. Asi jsem podstřelil cenu, nečekal jsem že bude o jetou čínu zájem :)
    DRATENIK
    DRATENIK --- ---
    HOLAKAC: hoď to i sem, třeba se někdo chytne
    KCE
    KCE --- ---
    LUNGPA: ten olej hlavne at ma JASO MA2... kdyz uz luxus tak davam castrol power1 racing
    na upgrady se vyser, plexi je jedinej upgrade a to uz mas:)
    ja na stejnym motoru laboroval s variatorem maossi a nakonec je nejlepsi serie, kdyz uz bys kupoval novy valecku nebo remen, tak stejne lepsi priplatit par stovek a mit neco znackovyho nez nejlevnejsi cinu
    jediny co sem tam kdy z alika dal je poloremenice variatoru (variator jsem jenom trocu srovnal na soustruhu, kdyz uz tam byla vyjeta drazka na konci). ale pak sem stroj prodal tak tezko rict jak to vypada po par tisicich km, jestli to bylo blato nebo normalni alu
    HOLAKAC: jak rikali jini, bazos a motorkari, jinam ani nekoukam..
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    Hlásím se se svým strojem od letošní sezóny

takže koukám že do PCXa 10w40?
    měl bych ještě něco zásadnějšího vědět?

nějaký zajímavý tipy na upgrejd? modifikaci? Koukal jsem na aliexpress parts? ale cokoliv zajímavého se dá mě zajímá? i jen tak vědět.

HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Motoinzerce jsem zadal, zkusim teda i bazos a fb jako posledni po par tydnech kdyz nic :) Díky z tipy!
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    HOLAKAC: Na FB je skupina skútr bazar. A pak ten Bazoš, sám jsem tam prodal a i koupil skútra. Na motorky koukám na motoinzerce.cz
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    HOLAKAC: prodaval, prodal i neprodal. Koupil 2 motorky.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    MARASAN: prodával jsi tam něco ? Chci to dát za hubičku ať se toho zbavím. Mám velice negativní zkušenost s FB marketplace, tak nevím jak se tohle liší :)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    HOLAKAC: co klasika Bazos a motorkari.cz ?
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Tip na web na prodej skůtru ? Koukám na nástěnku, motoinzerce a tipmoto vypadají stejně jen jiná barva, sauto chce $, motorky.com neexistuje, otomoto timeout. Změnil jsem práci, za poslední rok najeto 10km na STK a zpět, tak to chci poslat do světa...Nezajímavá čína, 7kw, 8k najeto, 2018RV, STK do 2026, má to chcíplou baterku :/
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Jako přiblížit se normě je samozřejmě v pořádku, ale připadá mi, že to trochu s tím řešením přeháníte. Buďte si jistí, že v servisu budou mít v barelu co nejvíc univerzální olej a ten budou dávat do všech strojů. Mně třeba do PCX 2013 dali Motul 7100 4T 10W-40. Tak jsem teď na výměnu koupil to samé.
    DZANDIS
    DZANDIS --- ---
    Pcx byl první motorovej stroj, kde jsem si sám měnil olej:-)
    A to už jsem měl za sebou několik aut, je to fakt easy, youtube, 2 plechovky piva a jedeš
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    SAMOUT: Hele u PCXka je to easy. ;) Dělal jsem sám, jen chvilku googlil jaký olej tam mám dát. ;)
    Výměna motorového oleje Honda PCX 125/150 | engine oil change | Couple & Motorbike
    https://www.youtube.com/watch?v=Z0TmI1_R-1g&ab_channel=couple&motorbike
    PAN_MYVAL
    PAN_MYVAL --- ---
    SAMOUT: většinou není co řešit a nemusíš nic hledat, prostě jdeš a koupíš. Jen v Aprilii chlastali Ouzo ((c) Václav Klaus) tak vydatně, že zapomněli napsat do manuálu API specifikaci oleje. To jsem ještě neviděl.

Olej na skútru je záležitost na 20 minut i s přípravou - nádoba na chytání oleje (poslouží i podstavec pro květináč), vhodný nástrčný klíč nebo imbus, vyšroubovat, vypustit, zašroubovat, napustit, hotovo.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    SAMOUT: Já mám motorek víc a tyhle drobné věci bych se chtěl naučit delat sám, baví mě to :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam