• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KULHYAdobe LIGHTROOM
    KULHY
    KULHY --- ---
    MARVINX: nz .. akorat ten rychlopis dela divy s cestinou :)
    MARVINX
    MARVINX --- ---
    KULHY: dekuji. :o)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    KULHY: jelikoz nedvano vysla dalsi 2.x ofiko tak asi 3 hned tak nebude..coz je skoda, protoze ta aktualni beta neni zrovna stabilni..
    KULHY
    KULHY --- ---
    na nastence doplneny posledni clanky o lightroomu a odkazy pojemnovany podle obsahu clanku ;)
    KULHY
    KULHY --- ---
    mate info kdy se chysta 3.0 ofiko?
    KULHY
    KULHY --- ---
    MARVINX: no nechci nabadat ke zlodejine, ale doslej nedoslej rapidshare .. dva linky to snad stahnu jeden pockam hodku nebo kolik a sathnu druhej .. nehlede na to ze existujouo i jiny servery.. myslim ze pokud o to stojis tak neni problem ne? :)

http://rapidshare.com/files/322522569/Adobe_Photoshop_Lightroom_v2.6_DJ.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/322521280/Adobe_Photoshop_Lightroom_v2.6_DJ.part2.rar
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    MARVINX: cestina je na vsechny neofic(funguje 100%) ale s 3,0 jsme presel na anglictinu..je to mnohem lepsi..stejne jako PS..
    MARVINX
    MARVINX --- ---
    BLACKX: no jasně no, ale kde to mám pořád krást. došel mi rapid share :o)))

Tak se tedy zeptám na jakou poslední verzi už je čeština

diky
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    MARVINX: Aktualizuj a problem mas vyresen.
    MARVINX
    MARVINX --- ---
    no nemam no, myslel sem ze staci jen dohrat nekam nakej profil fotaku. ve fotosopu to de a taky bezi na camera rawu
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    MARVINX: Mas update na nejposlednejsi verzi? Nemyslim 3.0 Beta, ale 2.7 nebo 6, ted nevim presne.
    MARVINX
    MARVINX --- ---
    Ahoj, mam lightroom uz nakou dobu, a z předchozim fotákem mi četl RAWY teď z D300s nechce RAW načíst ani náhodou. Tušim že bude asi problém s camera raw. Je nějak Lightroom provázanej s ostatníma adobe produktama. mám na kompu CS4 a tam mi ty rawy ve photoshopu jdou. Co s tim? diky
    MANSIK
    MANSIK --- ---
    MANSIK: Tak mám rozhašený icc profil nejspíš po kalibraci. Při vytvoření dalšího uživatele ve Widlích mi to ukazuje u něj barvy v pohodě. Tím pádem jdu pořešit takto i současný profil. Sry za obtěžování. Kdo googlí, má za tři :)
    MANSIK
    MANSIK --- ---
    Tak dneska po druhé. první průser jsem rozchodil, ale na todle jsem už krátkej.
    http://img641.imageshack.us/i/whatswrongi.jpg/ nevíte čím to, že mi LR háže upa jiný barvičky?
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    GHOSTSTALKER:
    GHOSTSTALKER: jj..nastaveni mam stejny..pouzivam ctecku v monitoru a rovnou se spousti lightroom..ze zacatku to taky nedelal..ale pak nejak zacal a uz se toho nemuzu zbavit..
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    kdyztak nastaveni autorunu mam takhle:

GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    HUGGI: covece me to nejakou dobu delalo taky, i kdyz jsem to nemel zaskrtnuty, ale ted uz to nejak neotravuje, tak nevim... :) Aspon teda se cteckou, primo z fotaku uz jsem dlouho netahal. A mam W7.

Tobe se nezobrazi ani ten windows autorun dialog a rovnou to spousti LR?
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    GHOSTSTALKER: no to prave zaskrtnuty neni..a stejne s eto zapina (delal to 2,6 a ted i 3b2)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    HUGGI: že by preferences/import/show import dialog when a memory card is detected?
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    Da se nejak natvrdo Lightroomu zakazat vychozi spusteni kdyz vlozim do pc kartu/pripojim mobil...cokoli?..uz me stim dost sere, protoze me ten jeho import nezajima..ve vychozich programech sice nastavim aby system nic nedelal, ale lightroom se stejne spusti..(visty 64b)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam