• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KULHYAdobe LIGHTROOM

Kdyby bylo potřeba v auditku něco pořešit, tak napište do pošty ID KULHY, moc to tu nesleduji. Dík.

Na jakém systému LR provozujete?

61 hlasy od 61 respondentů

rozbalit záhlaví
      HUGGI
      HUGGI --- ---
      BLACKX: ja vim..jen jsem to pridal navic, protoze tu velka cast lidi tu betu ma..
      BLACKX
      BLACKX --- ---
      HUGGI: Ja jsem psal rozdily mezi LR2 a LR3. Betu jsem ani nezkousel.
      HUGGI
      HUGGI --- ---
      BLACKX:a hlavne stabilia oproti 3b2...v ty se vubec neda pracovat s vice souborama..
      TWARR
      TWARR --- ---
      hm, asi zlegalizuju:))
      MIKEKT
      MIKEKT --- ---
      BLACKX: dik za info snad to nebude na mym starsim stroji pomalejsi nez dvojka
      BLACKX
      BLACKX --- ---
      BLACKX: Uz jen Lens correction, Perspective correction a Noise reduction stoji za upgrade... a to nepocitam vylepseny (snad) cely "renderovaci" system a urcite spoustu malych drobnosti, na ktere clovek prijde az po pul roce prace :)
      TWARR
      TWARR --- ---
      HUGGI: ja prave mam na mysli pouze lr presety, ps nevedu:)) jsem prave stahnul ty dva samply a rikam si, ... sakra, dyt to neni pro lr, ale ps :D
      MIKEKT
      MIKEKT --- ---
      HUGGI: ja bych chtel prave neco jednoduchyho do LR abych nemusel PS otevirat vubec :) Tenhle balik se mi libil, ze nemusim nic hledat, ale kouknu po necem jinym
      HUGGI
      HUGGI --- ---
      TWARR: oni jsou TTR primarne urceny pro PS kde jich je vic a pri ruznejch kombinaci tim jdou velmi snadno udelat uzasny fotky..
      TWARR
      TWARR --- ---
      imho se presetu po netu valej mraky a docela mi 99 babek za to prijde dost, ... co jsem koukal na nejake ty nahledy, tak to neni uplne originalni hitparada:)
      HUGGI
      HUGGI --- ---
      MIKEKT: TTR jsou super..ale zatim nejsu prachy a nacerno sehnat snad nejdou..

JInak pouzivam sestavu rpesetu co jsem si udelal na opakovany veci jako ruzny druhy doostrovani, redukce sumu, korekce barev v profilu atd..+ nejaky stazeny z ofic webu..
      MIKEKT
      MIKEKT --- ---
      pouzivate nekdo nejaky dobry prednastaveny presenty pro lightroom?
      narazil jsem ted na tohle
      http://www.gettotallyrad.com/#lr-samples-7a23a
      RATTKIN
      RATTKIN --- ---
      zkusil jsem porovnat hdr udělané přímo z rawu oproti tifum, exportovanym z Lightroom:

kromě toho, že je to ostřejší je trochu odstraněný i šum.
      MANSIK
      MANSIK --- ---
      MIKEKT: Bohužel.
      MIKEKT
      MIKEKT --- ---
      MANSIK: jo je to canon ale jestli se tam nekde nevali present i pro ten muj :)
      MARVINX
      MARVINX --- ---
      MANSIK: posli please. mam 300s
      MANSIK
      MANSIK --- ---
      MIKEKT: Já pro D300. 30D je Canon ne?
      MIKEKT
      MIKEKT --- ---
      MANSIK: a kde si nasel present? ja hledal ted chvili pro 30D a nikde nic :/ zkusim nejak nastvit ty barevny profily
      MANSIK
      MANSIK --- ---
      Jinak. Díky za rady.
      MANSIK
      MANSIK --- ---
      HUGGI: JJ. To už jsem taky včera zjistil, repsektive načetl. Jsem stravil dvě hodiny na googlu, pročítaním skupiny na flickru atd. Nakonec jsem našel present pro D300, ale neměl jsem ho čas vyzkoušet. Teďka testím NX2.
      KULHY: :)))
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam