• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KULHYAdobe LIGHTROOM

Kdyby bylo potřeba v auditku něco pořešit, tak napište do pošty ID KULHY, moc to tu nesleduji. Dík.

Na jakém systému LR provozujete?

61 hlasy od 61 respondentů

rozbalit záhlaví
      TAOKAN
      TAOKAN --- ---
      KULHY: fotka je nepřirozeně kontrastní a barvy ve stínech/střední a světlech jakoby rozhozené. Udělal jsem korekci (stáhnul černou,pohrál s křivkama a tonováním...), ale kolikrát View NX vyexportuje lepší fotku.
      KULHY
      KULHY --- ---
      TAOKAN: zdar, mě ten default nepřijde tak zlý, co ti tam konkrétně nejvíc vadí?
      TAOKAN
      TAOKAN --- ---
      má tu někdo zkalibrovanej Lightroom na Nikon D90? To co mi předvádí v defaultním nastavení je hrůza a kalibrovat to s monitorem co mám je na dlouho. Hodil by se profil, nebo odkaz kde to stahnout. Hledal jsem, ale nenašel :/.
      KULHY
      KULHY --- ---
      FESTER: třeba ta geometrie super .. dříve kvůli tomu zapínat robustní PS ..e eee :)
      TWARR
      TWARR --- ---
      BLACKX: jo ty krivky pouzivam taky, ale vetsinou na tvrdo taham jen lights:))
      FESTER
      FESTER --- ---
      BLACKX: hmmm tak podle toho co pises ten upgrade asi bude stat za to... $99 je za hubicku... gracias za info
      BLACKX
      BLACKX --- ---
      FESTER: Zalezi na tom, jake nastroje potrebujes. Ja jsem upgradoval rad. Vsechno uz si presne nepamatuju, ale prinejmensim:
      - pribyly moznosti korekce geometrickych vad objektivu
      - zlepsilo se odsumovani - asi lepsi vykon a urcite vic nastaveni
      - pribyly krivky jako Curves v PS (to pouzivam hodne casto)
      - myslim, ze se zlepsily moznosti stetcu, predtim tusim nesla negative Clarity nebo Sharpness, to ted jde (super na rozmazavani pozadi v atelieru a ruzne blur efekty)
      - nevim kdy, ale asi pri tomhle prechodu, pribylo Post-crop vignetting
      - pribyla moznost pridat zrno, coz sice nevyuzivam, ale je to tam :)
      - mam pocit, ze se zlepsil tiskovy modul, ale bez zaruky
      - zlepsil se interface pro publikaci fotek na webovych sluzbach a je k dispozici dost pluginu
      - V menu je primo moznost Edit as HDR Pro, coz primo spoji vybrane fotky do PS CS5 ;)

Uz nevim, ale urcite bude jeste spousta dalsich veci :)
      TWARR
      TWARR --- ---
      priznam se ze si to zpetne nevybavuju :)
      FESTER
      FESTER --- ---
      jak velky rozdil je mezi LR 2.7 a 3 ??? stoji to za to upgrade ???
      TWARR
      TWARR --- ---
      jiank ofi cena je 299babek, upgrade 99babek z v1 a v2

asi ho na stary kolena koupim :D
      TWARR
      TWARR --- ---
      nic nekupuju, jedu bety :D
      KARYSLAV
      KARYSLAV --- ---
      PEJR: nejsem si jistej jestli v ČR jde oficiálně koupit download verze. Mám takový tušení ale že mmožná brzo bude nějakej update, tak jestli ta cena není nízká proto. Každopádně oficiální cena je 300 USD ne? Těch 60 je nějakejch divnejch..
      PEJR
      PEJR --- ---
      kde jste kupovali lightroom? na webech se daj oem koupit za 60USD download, píšou že k tomu není žádná podpora, ale updaty fungujou, žejo? na ebayi uk chtěj za oem krabici cca 85£.. máte někdo zkušenost s tou stahovanou verzí?
      KARYSLAV
      KARYSLAV --- ---
      GHOSTSTALKER: v té době sem nevěděl o téhle diskus. Nehledě na to že to není lightroom pro desktop :)
      GHOSTSTALKER
      GHOSTSTALKER --- ---
      KARYSLAV: Ze to tady nebylo! :-D
      KARYSLAV
      KARYSLAV --- ---
      GHOSTSTALKER: Vedel :-)
      GHOSTSTALKER
      GHOSTSTALKER --- ---
      KARYSLAV: No jo, koukam, ale vedel jsi o tom pred tremi roky?:)
      KARYSLAV
      KARYSLAV --- ---
      GHOSTSTALKER: "Vytvořena: 27.03.2008".. to je takovy trochu retro ne? :-)
      GHOSTSTALKER
      GHOSTSTALKER --- ---
      GHOSTSTALKER: docela dobry veci...
      Photo Editor, Online Photo Editor, Photoshop Express | Photoshop.com
      http://www.photoshop.com/tools
      TWARR
      TWARR --- ---
      Lightroom 3.4 and Camera Raw 6.4 Available on Adobe Labs « Lightroom Journal
      http://blogs.adobe.com/lightroomjournal/2011/03/lightroom-3-4-and-camera-raw-6-4-available-on-adobe-labs.html
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam