strucna recenze na tu yogu od lenova: je to krasne udelanej notebook, hrozne prijemnej do ruky, neklouze jak cokoliv od applu, super klavesnice, slusnej touchpad, vykonem uplne ok na ze to je ultrabook (verze i7. 8GB ram) a k praci v tomhle ohledu dobry, nicmene asi pujdu vratit do alzy, protoze to rozliseni 3200x1800 je overkill- ma to bozi kontrast a vsechno tam vypada strasne krasne a ostre, jenze to je prave ten problem- cokoliv tam vyleju z karty tak vypada hrozne super, jenze ja potrebuju abych aspon trochu tusil jak to uvidej lidi na ostatnich zarizenich... + v kombinaci s win 8 je to docela peklo, nektery aplikace maj pismenka milimetrovy a neda se to precist, tablet mod mi pride uplne na hovno co se tyce klikani na ty blesky a tak vubec, od veci za 35 tisic sem cekal trochu vic.... no a k tomu kardinalni fail, z vyroby neumi zobrazit zlutou, misto toho ukazuje divne oranzovou, absolutne nechapu jak to tak mohli pustit ven, resi to kdyz si clovek vygoogli update biosu a 100mb update rizeni spotreby, ale z principu mi to prijde jako ulet solidni....