• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KULHYAdobe LIGHTROOM
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    Z toho co je uvedeno v kompatibilitě pro MIDI2LR mi vycházeli tyto jako vhodné:
    Samson Graphite MF8
    Korg nanoKONTROL (original)
    Faderfox LC2
    Behringer X-touch mini
    Arturia Beatstep
    Akai LPD8

Ale zatím jsem se nekoukal dále po podrobnostech.
    Popravdě mě nejvíc zaujal ten MOnogram tím zpracováním a minimalistickým přístupem, ale ta cena..
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    HUGGI: zkus tohle, dle všeho by to mělo makat

Arturia Beatstep Set - Muziker CZ
    https://www.muziker.cz/...IsAIW53B90bOks6SFTnriB6d7DpcRLms5rM6Q6z8bJFgbV85bW0I6tDWsmNNEaAvswEALw_wcB
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    HUGGI: jako je no :) ale zase to opravdu vsichni moc chvali a i design a provedeni je moc hezky. V tom kickstarteru to bylo i docela levny. Ale prvni verze nebyla takle hezky provedena, byla plastova a mela svy mouchy, ktery by v tyhle druhy mely byt uz vyreseny.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    MERTLAS: to je strašně pěkný, ale ta cena je ujetá:)
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    GIF_242: spis ten+ to ct co sem koukal je debilni, pac ma jen 6 cudlu amusis furt prepinat na tom touchscreenu.... coz je nahovno tez
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    SKALARIAK: tak jako na hovno to není,pořád lepší s tím čudlíkem hnout a on se prostě chytí. Jako je to lepší než myšovat. Ale uznávám, že endless má své kouzlo ;)

A ta "nová" tím myslíš Loupedeck+ nebo Loupedeck CT ?
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    Ja delsi dobu pokukuju po https://monogramcc.com uz od dob, kdy s timvysli na kuckstarteru. Ted uz je druha verze a docela to vypada dobre :)
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    GIF_242: tak bez endless knobu je to ale total nahovno :)

GIF_242: no me by zjaimala ta nova vrze, pac ta stara byla hrozna, je to strasnej plastak, ale to by treba ani tak nevadilo, ale ty knoby kroutej silene pomalu...... nicmene mam PC, takze me jede ten nocturn no....
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    si tak říkám, že možná nastala doba kdy si koupit ten Loupedeck ;) na ebay se to dá koupit za cca 5500 což by už tak nějak asi šlo ;)
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    HUGGI: já mám ještě z těch podporovanejch Launch Control. Ale to není 100% super. Ty knoby nejsou totiž endless takže člověk musí kroutit tam a zpět :(
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    GIF_242: jojo, očividně chtějí tlačit nový modely(kde mylsím žádnej podobnej nemají:)

Nepoužívá někdo něco jiného od jiné firmy kde by měl teoreticky stačit ten MIDI2LR plugin?
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    SKALARIAK: Podle popisu to vypadá zajímavě, testuje se nejen generování souborů, ale třeba i přepínání mezi Develop a Library nebo pohyb po fotkách.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    SKALARIAK: sakra měli jsme si to patentovat:) Každopádně už čekáme v práci na dodání nového Mac PRO, tak uvidíme jak LR nezvládá větší výkon:)

GIF_242:
    GIF_242: No já jsem s catalinou hodně spokojený a baví mě ty nový funkce, tohle je v mém případě zatím druhá věc která není kompatibilní (první je Wine), jinak jsem na nic jiného co by nemělo aktualizaci nebo alternativu nenarazil.

Budu ještě dále zkoušet, ale zatím to vypadá bledě.
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    vypada to jako ze nekdo okopiroval huggiho napad :D
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    To mi sere, ale tak prostě je to další zásadnější důvod proč neupgradovat :( díky za info!
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    HUGGI: slušná demence od Novationu, hardware nefunguje a Automat nebudou aktualizovat.

Novation product compatibility with macOS Catalina (10.15) – Novation
    https://support.novationmusic.com/...8680--Novation-product-compatibility-with-macOS-Catalina-10-15-
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    HUGGI: já zatím nepřešel na Catalinu a jak tak čtu co všechno neběží, tak asi ani nepřejdu. Kdyby se ti to povedlo nějak rozchodit, tak dej vědět, díky.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    GIF_242: Ahoj, co prosím používáš za software pro ten Nocturn na Mapu aby to běželo na Catalině?

Nám ho teď půjčenej, ale nedaří se mi ho přesvědčit ke komunikaci.
    MIDI2LR ho nevidí, ta sopka Automap od Novation už není podporovaná a nejde nainstalovat, stejně tak USB drivery..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam