QUAACA:
a)franc. bram vidím jako OK, do hromady těstovin bych masa a hub dala jen krapítek na obarvení, lasagne neumí natálka nabírat a jíst tak jsem tentokrát odlila boloň.omáčku do skleničky a pak dostala kolínka s boloň.omáčkou
b) tak z guláše odeber naběračku než tam přidáš ostré koření
c)rizoto je v pohodě :o)
d)taky vaříme a zase dávám natálce třeba rýži nebo knedlíky na kostičky a jen pokapané touto omáčkou aby jí to chutnalo
e)nepapá nikdo z nás
f)všechno úplně super - prostě radši vždycky dám spousta té přílohy aby se dítěti zaplnil žaludek a jen trochu omáčky
g)natálka to moc nepapá ale třeba v polívce to sní. ale jelikož jí pouze rukama - tak jsem uvařila květák a brokolici co nejvíce v celku a v mističce zalila jen trochou polívky plus maso ze kterého se dělal vývar
h) ano když jsem líná vařit pořádný oběd a dělám jen polívku tak pak douvařim brambory na velké kusy a zaleju to trochou polívky - uzpůsobeno, že se nenechá krmit
ch) co je potřeba smažit tak natálce dělám na tefl.pánvi na sucho a nebo tam dám krapítek oleje a pak to zabalim do hromady papír.kuch.utěrek
i) natálce dávám běžně a vždy teda jen to co je nejvíc libové aby neměla výčitky svědomí - že pečené je nezdravé :o)
knedlo zelo zatím nedostala ale jedla by to asi ráda, když jsem dělala plněnou papriku tak myslím dostala jen kolínka, rajskou a trochu masa z papriky, z ptáčků jsem odkrojila kus hovězího a to dostala s omáčkou a rýží.
s pomazánkama ještě velkou zkušenost nemám a jelikož natálce pečivo skoro nejí tak vždy dostane namazané kostičky chleba a prstíkem to sešťourá a olíže