• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIVarime pro deti a tehotne, aneb at nam to pekne roste!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TAPINA: díky. Já si myslela, že to tak bude, bez kys. citronové je to přeslazený nepitelný hnus (takhle se mi povedlo nedočíst recept na bezinkový sirup a pít se to fakt nedalo, musela jsem pokorně všechno vylít zpátky do hrnce, dokyselit a znova lahvovat).
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TRISSIE: Je tam. Teď mám příchuť Multivitamin, tam jsou ještě nějaké přidané vitamíny, ty normální ovocné počítám budou ovoce, cukr a kyselina citornová.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ze zvědavosti, je v těch YO sirupech kyselina citronová?
    Teď jsem lahvovala domácí malinový sirup, je v tom než malinová šťáva, cukr a kyselina citronová, tak jestli se to složením nějak liší nebo mám taky bio :-)
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    KRKA: to kubajs naštěstí celkem zvládá, ale většinou to drží obráceně a diví se že to neteče.)
    KRKA
    KRKA --- ---
    PSICHE23: jj malej mi je pije taky :-) akorat by si mohl jeste sam drzte lahvicku, kdyz uz mu je 14 mesicu a ne ze mu ji musim porad drzet ja - jinak nepije :-)
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    :)
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    KRKA: hele já ted vypozorovala že malej pije ty YO sirupy, učila jsem ho to 5m a nejednou ejhle a pije,zázrak:) asi zjistil že se to má sát z tý lahvičky, je to asi 3 dny a já čumim a plnim a plnimm:(
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    TORUVIEL: tipla bych, že máš pravdu, kdyby celou sladkost měla tvořit stévie asi by se museli potraviny zdražit ne? sladidlo stojí prd ne?
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    Teď pozoruju, že ta stévie zažívá nástup na trh...viděla jsem již několik produktů...to jsem zvědava, co z toho bude. Ráda bych viděla, že nahradí umělá sladidla i cukr, jestli to ale dopadne tak, že umělotinami či cukrem se bude sladit i nadále, ale k tomu tam bude jedno promile extraktu ze stévie, tak to je naprd.
    KFF
    KFF --- ---
    SRETSIS: Na ty jsem se v DM taky se zalibenim koukala, ale cena mi prisla trosku prepalena.
    KOCKUT23
    KOCKUT23 --- ---
    GIO
    GIO --- ---
    presne tak, jakmile je nekde stevie, pisou sice bez cukru, ale je tam spousta umeych sladidel, coz je mnohem horsi, nez normalni cukr.

TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    VERONIKA22: A kofola taky, ale stejně tam nacpou k tomu i umělá sladidla. Stévie tam bude tak 0,0001%. Takže u džusů nevím nevím, jak to bude.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    viděla jsem asi v bille letáku, že jsou džusy Rio slazené stévií. kdyby to někoho zajímalo
    SRETSIS
    SRETSIS --- ---
    Tip na zábavné jídlo, organické dinosauří těstoviny:)

http://www.mujdummujsquat.blogspot.com
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    tak ono je pro nekoho kysele pro druheho preslazene. a k tem sacharidum..ovoce ma v sobe celou skalu sacharidu. napr. vlaknina jsou vlastne sacharidy...
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    GIO: já letos neměla kyselé jen banánové a jablečné z extra červených moučných jablek. zbytek rozvařeného ovoce byl jak šťavel kyselý :o/
    GIO
    GIO --- ---
    TAPINA: tak vida.)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Tak on by nebyl problém ani doma dát tam čistý bramborový škorb, ale ten pudink tam asi fakt má i ochucovací funkci.
    Polysacharidy jsou rostlině tím, čím živočichovi bílkoviny - stavební jednotky, a není to jen celulóza. Jinak teda mám první várku ze samotných jablek a je to sladký dost, doslazovat nebudu.
    GIO
    GIO --- ---
    ANNNA: presne tak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam