INUSHKA: nakrajene na kousky, testoviny, ryzi a spol zamichane s omackou, dite mi vzalo pred pul rokem vidlicku a pochopilo, na to je, takze ted ji sama dezertni vidlickou, nebo lzickou, nebo obojim, obcas ji mezi pokusy vrazim lzici do pusy sama, kdyz ji tam neco nejde.
KRISTY: overeno praxi, ze jakoukoli omacku z cehokoli, co doma zbyde, smetana staci 12%, ale zakladem u nas je cibule (maso) vyvar... ted jsem prvne delala prave slepici na paprice a dost mne to prekvapilo, taky ted dost maso "dusim" v troube a pak jen neco pridam do vypeku na panvi, dokonce i kapustu to moje dite (a manzel!) s chuti jedlo... ted jedou variace na korenovou zeleninu a obecne ta "zimni", pak ruzne rajcatove, brokolicova, da-li se tomu rikat omacka... namrazene male krabicky vyvaru jsou pro mne teprve rok stary zazrak a neuveritelne to jidlo zvedne a neni potreba tam pak dodavat prilis mnoho surovin bokem na "obohaceni", i svickove staci daleko mene smetany...