jdu s trochu asi debilnim dotazem, ale mam nejak vymeteno, tak pripadne pardon... vim, ze uz jedno dite u mne uspesne prvni dva roky zivota a jidla prezilo, ale s druhym mam trochu problem, je mu 8mesicu a uz druhy tyden odmita "jeho" stravu... presnidavky nechtel nikdy, kase trochu akceptoval, obedy miloval, jogurt jak kdy, ale jedl... ted nic z toho ani smykem. mliko jen ode mne, dneska poprve vypil asi 50ml um, protoze proste moje uz nebylo, tak se nakonec nechal presvedcit. krupky a piskoty by jedl... co s nim? zkusit mu varit to, co muze jist rukama a doufat, ze se naji a nejak prezit ten silenej bordel? v ramci pokusu dneska dostal to, co my (ano, trochu se stydim, ale fakt nevim, kdy mu co "muzu" zacit davat...), takze mel vareny brambory v lehce a pozde osoleny vode (prisly mi uplne jalovy) a k tomu libovy maso z pecenyho kurete, z "vnitrku" stehna = neslany, netucny... ma jen dva zuby a byl nadsenej a snedl to... takze mu zitra skocim na trh pro mrkev, mozna kvetak, testoviny... nemam tucha, co "tyhle" deti jedi, starsi jedla vicemene jako prumerny decko, kase, mackanou stravu a tak v pohode...