• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIVarime pro deti a tehotne, aneb at nam to pekne roste!
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    DRIZZT: co takhle palačinky nasucho?nebo bramborové/cuketové placky
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    DRIZZT: Ještě jsem dohledala: ovocné želé ( http://www.apetitonline.cz/recepty/7265-ovocne-zele-ke-svacine.html ), toastový chleba, posypaný strouhaným sýrem a opečený pod grilem (vydrží prý 4 dny), kuličky z kuřecího masa a jablka, kuřecí stripy obalené v cornflaksech (tohle mi přijde na 10m brzo, ale třeba v roce už to půjde)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DRIZZT: co vařené těstoviny? špagety by mohly být sranda, případně vrtule a podobné větší kousky...
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    MIDORI: Pravda, jen jsem nenapsala. Pečivo taky samozřejmě dostává.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    DRIZZT: rohlik? :-)
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    Nemáte někdo tip na jídlo do ruky pro 10m dítě? Dostává ovoce a zeleninu, případně dětské rýžové chlebíčky. Díky!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    tyhle minikolínka mají v LIDLu.
    NEMYNA
    NEMYNA --- ---
    na tom nic nebude, osmahnout zeleninku na oliv oleji, pridat smetanu a smichat s testovinama uz uvarenyma
    zkusila bych sehnat i podobne tvary testovin a dat mu to do te misky hipp ,) a schvalne jestli to prokoukne
    OXIS
    OXIS --- ---
    Nemáte někdo recept na těstoviny a lá srdíčko Hipp? Páč, jestli něco sní O. vždycky, tak je to tohle. Ale je to kapku drahá záchrana. Dík!
    HiPP BIO DĚTSKÉ TĚSTOVINY Mini-Rigatoni zeleninová směs 250g CZ8638 | Lékárna.cz
    http://www.lekarna.cz/hipp-bio-detske-testoviny-mini-rigatoni-zeleninova-smes-250g-cz8638/
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    + jde dělat i kedlubnová, hrášková atp. stejným způsobem
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    Mrkvová polívka.. filtr mlčí

osmahnout trochu cibulku na másle, přidat vodu, nakrájenou mrkev na kolečka a brambory, povařit, přidat vývar - dávám to želé. po vychladnutí rozmixovat, ohřát, do talíře přidat lžíči bílého jogurtu.
    máme dnes.)
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    OXIS:
    HUJERKA: diky moc, ja si rikala ze to je asi spis moda nez nejaky zavazny duvod, vzhledem k tomu, ze moje dítko s lepkem problém nemá tak se asi nic nestane když ty sušenky udělám z normální hladke mouky

Protoze kdybych mela brát ohled na vyzivové poradce zkapu na na nějakou lékaři nedetekovatelnou chorobu
    OXIS
    OXIS --- ---
    OXIS: TAPINA: já netvrdím, že s tím souhlasím, ani se mu cíleně nevyhýbám, ale že na tuhle informaci teď všude narážím, hergot! .)
    PETATA
    PETATA --- ---
    TRISSIE: to vypadá krásně, tak ať se dovolená vydaří a bez nemocí!
    my jsme všichni během Vánoc skončili s antibiotikama a museli zrušit hory na Silvestra, nádherný penzion na Šumavě v Kubově huti, který jsem tak dlouho sháněla
    to jem fakt oplakala, ještě když tam čerstvě nasněžilo
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MONI: bochník sekané je určitě taky super nápad, klidně na první večeři nebo oběd, když bych ji upekla večer před odjezdem!
    MONI
    MONI --- ---
    TRISSIE: nám se na cestování osvědčilo mleté maso, doma upečené karbanátky nebo sekaná klidně vydrží 2 dni.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PETATA: nakonec jedeme sem: http://www.roubenka-bozidar.cz/cs/ - jen apartmán, protože pojedeme sami (původně jsme zvažovali ještě s jednou rodinou, to už by se víc hodila chata, ale tohle mi přišlo ideální, když chceme samostatné plnohodnotné spaní pro děti a pro nás).

Rajská je skvělý nápad (ty ostatní mě napadly taky, protože ty máme v jednom kuse na mrazáku), tu všechny děti milují.
    PETATA
    PETATA --- ---
    TRISSIE: jeste me napadla dusena mrkev s masem (moje dite by mohlo byt zivo pouze na ni)
    PETATA
    PETATA --- ---
    TRISSIE: mimo tema, ale co jste nakonec vybrali?

jinak se zavarovanim zkusenosti nemam, ale co si pamatuji z meho detstvi, tak mama s babi zavarovaly jakekoliv omacky
    ja osobne bych si dala treba kure na paprice, stroganov, mozna rajskou nebo treba bolonskou omacku na spagety
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    jaké batole-friendly jídlo se dá (krátkodobě) zavařit do zavařovaček?
    jedeme na šest dní na hory, bude tam kuchyň, ale radši bych si maximum věcí přivezla hotových a na místě dělala jen přílohy, případně nějaké rychlé těstoviny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam