• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    MORTWYRTHA: o tom slysim poprve, ze by takovyhle "ritual" mel existovat - nejake podrobnejsi info? odkud ses o tom dozvedela?
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    MIXER: No... s tím zrcadlem... já jsem jednou zkoušela v zrcadle rituál, kdy máš uvidět své tváře v minulých životech... už nevím přesně, jak se ten rituál dělá, je to cca 10let zpátky, jen si matně pamatuju, že se máš v určitou hodinu nebo den a se svíčkou pod tváří dívat sám sobě v zrcadle do očí a prosit ať uzříš tváře svých předchozích těl.... mně se teda obličej v zrcadle měnit začal... a bylo to kurva nepříjemný zjištění, že to funguje... vydržela jsem to pozorovat asi 20vteřin a pak jsem toho nechala, rozsvítila a nespala celou noc strachy... never more :).

    Takže podle mě na tom něco bude... zrcadlo jakož to předmět, který v sobě odráží určitou realitu, ale podle mě je to spíš o síle tvojí myšlenky...jestli jsou v něm vidět duchové, kdo ví. :)
    MIXER
    MIXER --- ---
    PAMETNIK: no asi to možný je.. nebo je máme oba, protože včera večer např. když To tam bylo, tak se mi zdálo že ji slyším popotahovat, nebo potichu brečet a když večer přišla, tak mi oznámila, že se mnou vlastně nechce jít na večeři a přišlo mi to, že ač jsme si to neřekli, tak že v duchu už se se mnou rozešla..
    Ale nevim, jestli má nebo nemá, já to nepoznam..
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    MIXER: A nema pritelkyne telepaticky vlohy ?? To by dost vysvetlovalo (i ten "zlej vyraz oci a tvare" v souvislosti s tim, co pises v jinym klubu) :-)
    MIXER
    MIXER --- ---
    TLUSTEC: to je teda dost brutální hra.. Těmhle věcem zas natolik věřim, že bych něco takovýho opravdu nechtěl riskovat, stejně jako si třeba zahrávat s nahráváním EVP apod..

    Každopádně když o tom přemýšlím, může to nějak spojovat přítelkyni (za předpokladu, že zdědila po babičce nějaké vlohy pro paranormální schopnosti), když zrovna v tom snu se i tenkrát zjevila v tom zrdcadle ona? Přitom sen byl jako živej (což byly všechny, ve kterých jsem se s Tím setkával) a vlastně nebylo v tom nic vyloženě hnusnýho nebo "strašidelnýho" kromě toho, jak divně zlej měla výraz očí a tváře..
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    MIXER: zrcadlo je divny fenomen, napr. cely efekt "bloody mary" na nem stoji, a tato divna morbidni anglosaska detska hra ma dokonce i sve heslo na wikipedii:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Bloody_Mary_(folklore)
    MIXER
    MIXER --- ---
    PAMETNIK: asi to časem zkusím, zatím mě to nijak moc neobtěžuje, na ty divný pocity si člověk docela rychle zvykne :)
    A co ty zrcadla? Máte s tím někdo zkušenost?
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    MIXER: Ono to smesny prave neni. Jen mne to nenapadlo. To "behani mrazu po zadech" totiz vypada na nejake (bio)energeticke pole, ktere je dostatecne silne aby tenhle pocit zpusobilo. A to se muze sirit prave tou stoupackou.
    Nejlepsi by bylo pozvat nejakeho zkusennejsiho senzibila (proutkare), aby to tam promeril. Podle meho nazoru tam opravdu neco paranormalniho muze byt.
    MIXER
    MIXER --- ---
    BLAF: tohle mi zní až trochu směšně, nicméně je fakt, že v koupelně , předsíni a na záchodě jsou ty pocity nejsilnější a občas, když mi začne běhat mráz po zádech, tak mám docela strach se dívat do zrdcadla - za prvý o koupelně a zrcadlu byla jedna z těch živejch nočních můr, za druhý mam z duchařskejch filmů zažitou představu, že v zrcadle člověk může spatřit to, co na vlastní oči ne - a docela rád bych, aby mi tu někdo zkušenější řekl, že je to další klišé a že zrcadla takhle nefungujou :D
    BLAF
    BLAF --- ---
    PAMETNIK: V panelaku by me to neprekvapilo, paranormalni jevy casto vlezou do stoupacek...
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    MIXER: Neslo mi o nejaky pohrebiste. Spis geologicke zlomy a jine geoanomalie v podlozi. Tam se prave nejcasteji vyskytuji paranormalni jevy. Ale sedmy patro uz je moc vysoko na tohle .... .
    MIXER
    MIXER --- ---
    PAMETNIK: je to byt v 7. patře, panelák starý nějakých 25 let.. Takže ani indiánský pohřebiště.. Ale přemejšlím i o tom, že to můžu dělat já, nebo přítelkyně, která asi to nadání k těmhle vecem má po babičce (např. když jsme se rozešli cca na 3 měsíce, tak napsala při odchodu prstem na zrcadlo "nikdy na tebe nezapomenu" a i když jsem ho myl jarem, který by podle mě tohle měl vyřešit, tak ta stopa tam zůstala a po orosení zrdcadla se to tam objevilo pokaždý znovu - zmizelo to až potom, co jsme se k sobě vrátili..
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    MIXER: Z tohohle nevylucuju, ze se tam opravdu neco muze dit. Ale co se tezko takhle rika. Je to bytovka, nebo rodinny domek ?? Na jakem podlozi to stoji ??
    MIXER
    MIXER --- ---
    jj, to dava smysl, ale jde to většinou ruku v ruce, přeběhne mráz po zádech, nastupuje pocit, že se mnou v obýváku něco je, kočky sledují a do toho se sekne televize.. Až začne zhasínat světlo, tak začnu mít asi opravdu bobky :D
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    MIXER: Viz: PAMETNIK: . To je tim ze nejsou presnejsi udaje. Pri kalsickem DVB-T jsou multiplexy. To, ze mas kabelovku ale nemohu cuchat (neni to totiz uzeny :-P). Tak u kabelovky je moznost i vypadku jednotliveho kanalu (uz z principu fungovani toho rozvodu) u pozemniho DVB-T to mozne prakticky neni (bud vypadne cely multiplex a nebo cely funguje).
    MIXER
    MIXER --- ---
    PAMETNIK: nevi, jestli to ma vliv, mame primo pres kabel a mam za to, ze tam zadne multiplexy nejsou, protoze napr nova a nova cinema jde, novu sport bych si uz musel platit :)
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    MIXER: Tak u digitalniho prijimace zrneni byt ani nemuze :-) Ten kanal, co chces sledovat je ve stejnem, ci jinem multiplexu nez ty, ktere funguji ??
    MIXER
    MIXER --- ---
    TLUSTEC: a ano, vypadá to jako zaseknutí, zrnění ne.. To se občas děje i při přepínání, že některý kanál se "sekne", ale v tomhle případě "paranormálním" to je tak, že ostatní kanály fungují, přepínám mezi nimi, ale zaseklý je jen ten, na který jsem zrovna chtěl koukat.. :)
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    MIXER: Tohle by chtelo trochu konkretnejsi udaje. Obecne na to odpovedet nelze a kdyz, tak jenom spekulace a dohady. Ja jsem teda spis skeptik, snazim se veci vysvetlovat na zaklade prirodnich zakonu (ono vetsina jich z nich opravdu vychazi), ale presto uznavam ze jsou i veci mimo nase chapani.
    A viz TLUSTEC: Tu reakci zvirat bych opravdu nikdy nepodcenoval, je to velice spolehlivy indikator.
    MIXER
    MIXER --- ---
    TLUSTEC: no právě že výpadky signálu mi přijdou zvláštní, mám totiž digitální televizi a normálně by měl být signál stálý a běžně a ni úroveň signálu nekolísá (a to ani při to výpadku, kdy se sekne obraz jen na chvilku, ale občas to bylo i stylem, že nám nefungoval jeden program, kde šel konkrétní pořad a zničehonic začal fungovat po skončení pořadu). A ten orb jsem viděl právě na vlastní oči, ne úplně periferně, ale ani sem ho neměl vyloženě předo očima - jakoby mi prolítl dost rychle kousek pod bradou a kocour co mi seděl na klíně si v tu chvíli málem ukroutil hlavu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam