cau, posledni dobou se nam v baru dejou divny veci, sama od sebe spadne sklenicka ze stolu (je uprostred) a odleti treba metr a pada stylem jako by ji proste nekdo strhnul rukou, to samy talire v kuchyni... jednou, kdyz sem vychazel z kuchyne, tak mi za hlavou proletel talir, prolit okolo jidla a spadnul... a tj zajimavy, tyhle veci se dejou, bud kdyz doservirujeme jidla a nebo pri nejaky vetsi objednavce jidel... nikdy se to nestalo pred hostama, jenom v zazemi a jednou na place, kdyz tam sedel nekdo od nas z prace a z venku nikdo...sef si prej nekde zjistil, ze je dobry tam na noc nechat talir s trochou jidla, aby se "uklidnil".
Bohuzel sem to nevedel a rano, kdyz sem otviral bar, tak sem si vzal kousek klobasky, odpoledne mi nad hlavou bouchly 2 zarovky (docela sok). :) Ten samej den, sem sedel po praci na baru, dal si 2 piva, nachos a zrovna, kdyz sem se chystal zaplatit ucet, tak v kuchyni spadlo asi 10 taliru. Kucharka sedela metr od policky, dvere do kuchyne byli otevreny a na baru stal sefuv kamarad (takze duveryhodnej svedek, kterymu sef veri) a rikal, ze to videl, ze se ani nehnula a talire s niceho nic sli dolu...
Jinak jsme vcera zjistili, ze tam v 13. stoleti bylo popraviste...
- sef tam dal i nejaky talismany proti zlym duchum, ze by nam nemeli ublizit
-pry si s nim i byl dole povidat (mozna zvlastni), ale rikal, ze uz neco takovyho zazil a proto to i resi takovouhle cestou....
-po vcerejsku se mi tam vubec nechce chodit a rovnou rikam, ze nejsem jedinej ze zamestnancu co se tam boji bejt samy...
-jinak u vsech tech udalosti byli aspon 3 pary oci...
taakze se ptam... zna nekdo nejakyho samana, carodeje co ma/dava amulety na ochranu proti duchum? :X (aaano nikdy sem si nemyslel, ze si neco takovyho budu chtit poridit, ale byl bych nerad, aby mi na hlavu ze stropu spadnul vetrak... :/ )