• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    ZAQQUM: Určitě dej po čase vědět, jestli to přestalo. :)

    Můžeš, ale nemusíš, patřit k skromné hrstce obyčejných lidí, kteří se budou muset naučit ty dveře libovolně otevírat a zavírat.
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    ZAQQUM: kazdeho rozhodnuti :) treba to casem prestane samo :) hodne stesti :o)
    ZAQQUM
    ZAQQUM --- ---
    nechci se v tom hrabat, osobně si myslim, že by se člověk do toho neměl moc cpát, je to asi jinej svět, kam nepatřím.. ať je to co to je.
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    ZAQQUM: ja ti nevim, ja si myslim ze to asi neco znamenat bude, ale otazkou je, jestli se v tom chces hrabat nebo ne :) presne tak jak pises, jde o to jestli otevrit dvere nebo ne. hodne tezko se potom zaviraji, a uplne dovrene nezustanou nikdy. takze tak
    ZAQQUM
    ZAQQUM --- ---
    DAPHNEE: zkusila jsem, pak se mi zdál takovej normální sen avšak o Holandsku, kde jsem před dvěma rokama pracovala a žila a právě kde se mě prvně stalo takový divno. Svym lajckym rozumem si řikám, že to jsou spánkový paralýzy, nicméně lítá kolem mě dost "magorů", co mi tvrděj, že by to mohlo bejt "něco" ... proto se ptám. Já jsem sama dost skeptická, respektive... jak se to veme,. jako dítě jsem byla dost tomuhle otevřená a honila to, kde se dalo... vídávala jsem zvláštnosti, ale myslim, že pokud se člověk vydá jistou cestou, tak ty dveře zavře... a já ani tolik nestojim o jejich znovuotevření. Kdo ví...
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    ZAQQUM: mozna to neco chce... se zkus zeptat, obcas to pomuze
    ZAQQUM
    ZAQQUM --- ---
    KCN2: ovšem to šlo o homo sapiens, že? to nemá ty správný grády ikdyž je to taky na palici :)
    KCN2
    KCN2 --- ---
    ZAQQUM: to se mi dost casto stavalo na zakladni skole :)
    ZAQQUM
    ZAQQUM --- ---
    máte někdo zkušenost s tím, že by aťužjetocokoli za váma chodilo, nebo nějakym způsobem si na vás zasedlo..?
    DEJZNIJEL
    DEJZNIJEL --- ---
    do týhle diskuze se přidám,viděl sem tu video nějákejch týpků který byli navštívit s kamerama nějákej opuštěnej barák,nevim kde.při natáčení se jim povedlo zachytit jakýsi proud hmoty uprostřed opuštěný místnosti,připomínalo to kouř,ztvárňoval obrysy obličeje nebo postavy nejsem si jistej... pouštěli to i na konci ve slowmotion pokud jste to někdo viděl,je to už teda starší kousek ale bylo to tady
    MICHALANGELO
    MICHALANGELO --- ---
    BLAF: řekl bych, že v těch případech mohlo jít o iluze. Neměl jsem možnost to hlouběji analyzovat nebo zkoumat. Přesto mi něco říká, že takové věci jako materializace nejsou vyloučené. Neberu vědu jako vševysvětlitelnou metodu hledání pravdy - její metody jsou omezené. Do mého života duchové, víly a kouzla patří i když už nejsem dítě. :)
    MICHALANGELO
    MICHALANGELO --- ---
    KALIPH: Na základě čeho si myslíš že to tak není ? :)
    MICHALANGELO
    MICHALANGELO --- ---
    DIVER: neříkám že je to vyloučené... jen že jsem já nezažil ducha kterého bych dokázal nahrát. :) Když se někdo bude snažit tak se mu to třeba podaří.
    DIVER
    DIVER --- ---
    MICHALANGELO: co EVP (Electronic Voice Phenomena)? myslis, ze je vylouceny technicky zachytit ducha?

    (ted uz neresim ty videa)
    BLAF
    BLAF --- ---
    MICHALANGELO: Noo... muze se to stat.
    MICHALANGELO
    MICHALANGELO --- ---
    BLAF: A když má tu iluzí víc lidí zároveň tak je to kolektivní psychoza? :)
    BLAF
    BLAF --- ---
    MICHALANGELO: Jako ne, ze bych chtel byt za kverulanta, ale zakladem kvalitni iluze je prave to, ze jako iluze nevypada :)
    MICHALANGELO
    MICHALANGELO --- ---
    KALIPH: Na základě několika vlastních prožitků, které byly spíš o výsledku spojení čití mnoha smyslů než o zraku a sluchu který zachycuje videozáznam. Do jisté míry je takové setkání situací, která se odehrává především na citové úrovni. Strach nebo smutek se nahrává těžko a ježení vlasů a chlupů možná zachytit jde, ale nemusí to být bráno jako důkaz toho že se děje něco vědou dosud nepotvrzeného tedy setkání s "duchem" tak jak ho chápe široká veřejnost:). Kdybych v takové chvíli držel v ruce kameru myslím, že bych nenahrál nic a přesto vím že věci které jsem zažil nebyly ani halucinacemi ani iluzí. Nezkusil jsem to takže to netvrdím s maximální jistotou. Lidé kteří mluví o podobných věcech s jistotou mají můj obdiv a nebo častěji jsou to kecálisti. Samozřejmě netvrdím že nemohou být případy materializace, které se nahrát dají, s těmi jsem já neměl nikdy co do činění. Osobně takové kontakty nevyhledávám spíše naopak. Když se podíváš na klasická videa amerických hunterů tak je to něco trochu jiného než zažiješ sám po smrti svého příbuzného nebo při osamělých toulkách tajemnými místy. Všechny podobné věci automaticky nezpochybňuju ale taky nevěřím všemu co lidé dají na youtube s tím že nahráli hlomozícího ducha nebo přízrak.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    MICHALANGELO: Na základě čeho si to myslíš?
    DEJZNIJEL
    DEJZNIJEL --- ---
    MORTWYRTHA: tak něco nadhoď
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam