• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    GIANT: Mě to přkpomíná jšdu věc z bulharska když jsme u těch pokusů.:jedná se oextrémní vysílač který zde byl postaven za vlády sssr..rok bych vám kecal.Když ho zapnuly ve vesnicích které mu stály v cestě lidi postihovala bolest hlay,třes závratě a jíné nežádoucí efekty.Armáda na to přišla ž po několika měsících tstů..tkže než se to potvrdilo tak lidi měli docela zaděláno.až bude kámoš online na nyxu tak dodám odkaz na tento vysílač
    GIANT
    GIANT --- ---
    tak ja to cet a skoro vsechno mi prislo realny z tech vysvetleni - zkousky migu, tajny zbrane, armadni civceni mansi atd, akorat se holt nevi, co to bylo doopravdy. pokud se tam jevi neco nelogickyho, tak si k tomu clovek musi holt primyslet -30 stupnu, fyzicky vycerpani, spatnou viditelnost v takovejch podminkach se asi tezko da fungovat bezchybne a ciste logicky. je to smutnej pribeh, ale jestli v tom mela naky prsty armada v 50 letech ssr, tak uz se asi nikdo nedovi, co se tam fakt stalo - ututlavani je jedna z mala veci, ktera jim vzdycky sla ;-)
    DINADEA
    DINADEA --- ---
    A proč by zahazoval baterku? aby to něco nebo někdo neviděl světlo a hned je nenašel?
    To by stačila jenom zhasnout, ne? nebo ji prostě pustil jak se lekl.

    tlustec: třeba ztratili směr, proto nešli k zásobám. A jestli chtěli lézt na strom aby uviděli, tak někteří z nich nejspíš viděli. Ale zas nechápu, proč potom lámali ty větve vlhké, když kolem měli suché dřevo.

    ach jo. To by mě fakt zajímalo, co to bylo. Ale jejich zranění musela způsobit nějaká v té době hodně moderní zbraň, vidím to na lidi, nebo na něco jako lidi, - prostě něco, co se usadilo v té hoře. Kdo ví co všechno v podzemí žije (viz teorie o duté zemi atd.)
    ZAQQUM
    ZAQQUM --- ---
    radiace... hmm a nemaj tam v horách nějakýho zmutovanýho přerostlýho vesničana? Něco jako Yetty, ale v jejich štýlu.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    .... jeste k tomu djatlovovi (biebra tez nemusim) - malo zname je (nasel jsem na ruskem foru), ze ten jejich stan byl podomacku sesity ze dvou malych, takova dlouha nudle. vchod mel jen jeden, a trvalo pry, nez se tam pres sebe nasoukali.

    ze stanu vedly stopy do mista, kde byla zmrzla moc a pohozena baterka. tedy nekdo si tam sel v noci nic netuse ulevit, a najednou videl/slysel NECO. kazdopadne, upustil baterku a zrejme zarval na ty ve stanu, ze musi okamzite pryc, a proto si nekdo z tech dal od vchodu pomohl ven nozem.

    take neni nikde moc uvedeno, ze v tom cihadle/seniku meli schovane zasoby, teple obleceni a bylo tam i drivi. presto se vydali jinym smerem, k lesu..
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    ERIKMRX: Hele možná kombinace.obojího..občs si mylsím že Justin je taky Armádní experiment..skouší naší trpělivost z rozmazlenejma malejma buzí... ehmm..děckama:D
    ERIKMRX
    ERIKMRX --- ---
    A to je vymazalo ze světa.....
    ERIKMRX
    ERIKMRX --- ---
    Já bych řekl, že si pustily poslední DC Justina Biebra.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    TYET: armada tam podle vseho byla bud prvni (nalezeny neidentifikovany vojensky kabat, pouzdro na nuz a bryle), nebo o tom alespon neco dalsiho vedela (nevole pilotu vzit mrtva tela na palubu). coz by byl mozna i duvod, proc je tam nechali svemu osudu, mozna predpokladali, ze se po nich v takove pustine nikdo shanet nebude, kdo vi.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FUNNATEKK: protoze opustili stany se vsim oblecdenim i vybavenim, tak se dochovaly vsechny fotky, az do osudneho podvecera, kdy stavi stan na te plani.
    3 last photos from Igor Djatlov`s camera | Ric Rocket Dot Com
    http://blog.ricrocket.com/?p=4837
    TYET
    TYET --- ---
    Mně to asi nejvíc hraje na armádní pokusy - různé ultra a infrazvuky, magnetický vlny a já nevím co ještě, který můžou vyvolávat zdánlivě bezdůvodnou paniku a nelogický chování, akorát mi k tý teorii zase nesedí to, proč armáda, která byla u místa neštěstí o několik dní před oficiálními záchranáři, ty lidi prostě nezakopala a neztratili se navždy, nebo to nezaonačila na jednoho, který se pomátl, všechny zabil a sám umrzl; pokud by tohle byla jejich kamufláž, tak dost neefektivní.
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    TLUSTEC: Jiank nemáš fotky nejbližší vesnice od téhle událost..Tedy vesnice kde byly naposled spatřeni?,
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    TLUSTEC: A není možné že sežraly nějaký houby co tam rostly??Když sem požil mexicánce tak sem chytl doslova vlčí mlhu a viděl jem na vzdálenost sotva 15m.Dál to bylo fakt slinutý do bílé mlhy.A třeba moje skušenost z šalvěje je zse ouplně jinde..tak nějak ahoj sem vesmír,nevím kde sem.:A najedou buch a probral sem sem se po 10 minutách vyděšenej jako nikdy:DNemalí vokno no zasvěcení vědí.

    Ale jinak jestli se jedná o jev čistě nadpřirozený mohl zde proběhnou třeba zvukový test něčeho....visílač a tpd.Jelikoš některé frekvence dokáží vyvolat podobné účinky.

    Dál mě napadlo že by mohly i něco vyvolávat.Ale ostatně takhle daleko vod civilizace by vyvolval jedině magor:D
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    zajimavy je poznatek, ze zrejme nevideli - ze stanu se rozprchli na vsechny mozne strany, a sesli se az niz, zrejme po hlase. v lese lamali mokre vetve z borovice, a neprilozili suchym klestim, co se valelo opodal. kdyz pod stromem prvni dva umrzli, vydali se tri z nich ke stanum, ale kdyz nedosli, zcela protismyslne zbytek opustil kraj lesa s ohnistem a slesmerem k melne (4m) strzi, kde nalezli smrt a tezka zraneni.

    mnoho veci tam nehraje.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FUNNATEKK: znam hned nekolik. nikdo tam se mnou nechce chodit, bud se boji, nebo jsou to skeptici, co nad tim rovnou mavnou rukou. pokud jsi ochioten prilozit ruku k dilu a par tech veci pomoct prozkoumat, do posty.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    TESSS: je tam nekolik ale:
    - to misto ma velmi mirny sklon
    - nikde po zadne lavine nebo jejim pruchodu nebyla stopa
    - v mraze -30 se laviny moc neuvolnuji
    - proc ti lide bezeli 1.5km do lesa, aby tam postupne umrzli, a nevratili se do stanu pro veci
    - proc se snazili na kraji lesa vylezt nahoru na strom, odkud bylo na stan videt
    - kde prisli k tem hroznym zranenim a radioaktivite na odevu
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    Mám prozbičku..tuto diskuzi jsem začal navštěovat až nedávno.:Chtěl ybch se zeptat jestli náhodou neznáte místo v praze nebo v nejbližším okolí kde by bylo možné pozorovat paranormální úkazy.Předem děkujji zha odpověd
    TESSS
    TESSS --- ---
    TLUSTEC: precetla jsem to a verze s lavinou mi prijde dost pravdepodobna
    TYET
    TYET --- ---
    to máš asi pravdu, samozřejmě :) proto se nám ta doba zdá tak idylická
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    tyet: ta doba byla kruta, krutejsi nez dnes. akorat ze "brutalni vrazda a nalez tela" zni odpudiveji, nez "dcera statkare za ouplnku docista zamordovana". Tenkrat hralo i roli vseobecne pritomne krestanstvi a urcite malomestacke pokrytectvi, takze vse bylo tak trosku zaobalene. Co byval "nenechavy strycek" je dnes "bezprecedentni pripad zneuzivani nezletile"... doba se meni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam