KAERI: to mi připomíná - já vím o kopečku, na kterém voda teče do kopce a volně puštěné auto se pomalu zastaví a je pak natahovaný nahoru , kuličky to samý apod... absolutně nepochopitelný, celej podvečer jsem tam řádila a zkoušela to a fakt mazec... je to cítit asi 100 metrů od toho kopečka, než se k němu dojede... ale už jsem necítila konec působení něčeho, když se z něj odjíždí dál... jen když jsem tam 2x jela, tak jsem to cítila, kde to začíná a to mi poprvé ani neřekli, kde to je. Normálně si toho člověk asi moc nevšimne, protože to neni nijak zajímavý a výjimečný místo, že by tam člověk zastavil. Je to kopeček mezi vesnicema, bohužel to je popsat takhle blbě, kde přesně to tam je, ale je to sjezd z dálnice 22 na Plzeň, obec Trubín. Fascinující mi přišlo to, že čim déle se např. auto natahovalo nahoru, tím větší intenzita a rychlost to byla. Normálně bych řekla, že je to optickej klam a že je to vlastně obrácenej kopec, kterej člověk jen špatně vnímá, ale koukali jsme na to i z dálky a není... a taky bych neměla 2x ten samej divnej pocit 100 metrů od něj. Co si o tom myslíte?