JVCNC: jo blbe jsem to napsal,omezene to hlinu zvlada,drazku do 0,5mm 3mm nastrojem bezproblemove,Limit jsou 6mm frezy,tam uz jsou na ten ram velky sily a zacne vibrovat a je treba snizit drazku na 0,2 mm a to je na dlouho pak neco delat,vzhledem k tomu ze to mam po 20cm podepreny,vymezeny vsechny vule a dost zpevneny,tam se mi to nekrouti a je to i celkem presny - na tu moji modelarinu uplne ideal,ze to uz par lodi a letadel narezalo,jasny nemuzes to rovnat s masinama nekam do provozu,ale na hobby vyuziti fajn volba za par kacek,kdyz jsi trochu zrucnejsi,zmaknes to sestavit za suchy z nosu doma na stole
THERIDANE: to neni moc rozumna volba,mam 100w co2 uplne nova trubice a treba letecka preklizka je neprekonatelny problem,klidne i 0,8mm jak ma treba 5 vrstev ,tak ji neproriznes ani na x passu a tlustou balsu to reze hnusne,rez neni pod uhlem 90* a je to takovy hnusny,treba pak hodne brousit - navic toho smradu a koure pri rezani topolovky , fuj, zlata freza - laser dobrej max na balsu do 3mm ,to reze pekne bez opalu a i rychle,ale na preklizku,tvrdy drevo nad 1cm je to taky dost na prd