• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    LINSOS
    LINSOS --- ---
    CAIDEL:

    Váš zájem o mojí totožnost je vskutku dojemný.

    Co je na emotikonech bizardního? Jsem na ně zvyklý. I z jiných podobných diskuzí. Zde jsem teprve chvíli. Co je na tom divného?
    Zdejší debatu sleduji přibližně dva týdny. Pouze jsem se neodvážil zapojit dříve.

    XCHAOS: Já tuto debatu bohužel nevyvolávám. Ale pokusím se na výpady ostatních nereagovat. Což není jednoduché, jde-li o útoky osobní. Neboť stokrát opakovaná lež se často pravdou stává.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CAIDEL: měl bych kromě Dannyho ještě jednoho kandidáta, kdo to může být :-) ale je to fuk. Je to tu offtopic. Pojďme tu debatu vést konstruktivně. Jsem jeden z mála lidí, co chodí jak na pirátské fórum, tak sem. Podle mě je dobré mít nějaký komunikační kanál, který zůstane použitelný... i pro kritiku, pokud bude něčím skutečně podložená...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LINSOS: zajímavé je, že jediné tvoje příspěvky na NYXu jsou v tomhle klubu a z toho první [ LINSOS @ Česká pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu ] prakticky okamžitě ve chvíli, kdy jsem dal ban dvěma IDčkům. To je mi ale náhodička. Člověk se jen tak nastěhuje jako nováček na NYX a do jednoho konkrétního klubu přesně v moment, kdy odtamud moderátor někoho vykopne...

    Navrhuji fakt tuhle offtopic debatu ukončit. Pokud nechceš ban, tak ti radím nezapojovat se do offtopic diskuzí (což debata o tom kdo jsi rozhodně je)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: ano, máš v ignore lidi, kteří tě naštvali jinde. tenhle problém řeším taky. problém je, že vzhledem k charakteru, jakým vedeš debatu, se asi stane to, že min. někteří z těch lidí, které máš v ignore, dostanou moderátorská práva. Např. id LINKOS jsem jednou viděl osobně, na netu ho sleduju léta a vlastně pokud chce kopat za Piráty, asi nemám problém mu moderátorská práva k tomuhle klubu dát.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: Muze to byt starsiho data. Historie fora se postupne automaticky archivuje a starsi prispevky z konce (presneji tedy zacatku diskuze se "odmazavaji" a presouvaji do techto archivu - ktere jiz nejsou indexovane. Nektery lidi tam mam uz delsi cas.
    LINSOS
    LINSOS --- ---
    XCHAOS: Samozřejmě i to je řešení. A respektuje to i soukromí jednotlivce. To předpokládám u Pirátů ctíte. Vycházel jsem z toho, že oboustrannou ignoraci považuješ pro chod tohoto klubu za problematickou. Bohužel klíčová věc vyřešená není. A to offtopic ze všech možných stran. Bohužel i ze strany moderátorů. Tedy těch, co by na pořádek měli dohlížet.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    HONCKA: Vzhledem k vystupování a ostatně i tomu co jsi psal tady:
    [ HONCKA @ Česká pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu ]
    je to myslím víc než očividné :)

    A ještě bych do indicií doplnil, že se tu LINSOS poprvé objevil čirou náhodou zhruba hodinu poté co DANYSEK dostal ban :)

    A pokusil se fabulovat bizarním psacím stylem s emotikony, který na NYXu snad nikdy nikdo nepoužil...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    LINSOS je dle meho nazoru multiid, ktery porusuje pravidla nyxu a dokud nebudu presvedceny, ze tomu tak neni, tak v doubleignoru zustane
    LINSOS
    LINSOS --- ---
    LINKOS: A předložili snad Piráti nejakou výhodnější a nepředraženou alternativu? O nezbytnosti klimatizací v hromadných dopravních prostředcích doufám polemizovat v tomto století není třeba.
    LINKOS: Žádný druhý nick nemám, tedy nevím o čem teď mluvíš.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Piráti i nadále zachraňují svobodu internetu
    https://www.pirati.cz/tiskove-zpravy/internetova-svoboda-v-ohrozeni.html
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LINSOS: mohli bychom se tady dát do oboustranného ignore všichni a byl by konečně pokoj :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: tak koukám, že např. NE7RA tě musel urážet v jiném klubu, než v tomhle, protože sem napsal 5 a půl příspěvku a žádný nebyl adresovaný tobě. s LINKOSem to asi bude složitější :-) problém je, že toho sem píšeš celkově moc. Ne, že by to nebylo k věci, ale prostě musí tu být vždy 1x argument, 1x protiargument - a ne všechno cyklit 10x v kruhu, dokud někdo z debatérů nezemře vysílením... (mezitím všichni čtenáři klubu utečou...)
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    LINSOS: je treba nahlasit... :-D Dochazi ti tajtrdliku jak ubohe to je, kdyz ty mas v ignore pod druhym nickem pulku osazenstva?
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    LINSOS: muze byt, pokud je zakazka nevyhodna/predrazena/zbytecna...
    LINSOS
    LINSOS --- ---
    XCHAOS: Je třeba nahlásit, že HONCKA mě rovněž má v oboustranné ignoraci. Tedy již zde nevidím jeho příspěvky.
    LINSOS
    LINSOS --- ---
    OMNIHASH: Kdo prosím? Nevšiml jsem si, že by se do naší debaty k tramvajím zapojoval někdo třetí. Debata o přínosnosti tramvajové trati pouze do poloviny Václavského náměstí je po celou dobu o dopadech na pravidelný provoz. Nikoliv o vykrytí mimořádných situací. V centru bylo zrušeno podstatně vyšší množství tramvajových tratí. Třeba z Národní na Příkopy. S tramvají i na dolní části náměstí. Lze pokračovat ulicemi Opletalova, Na Florenci, Husitská. A tak dále. Tramvaj na Václavavském náměstí jen do půlky je pouze polovičaté řešení. Pouhých 600 metrů kolejí skutečně nenapraví rozsáhlejší problémy způsobené zásahy v osmdesátých letech.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    LINSOS: takže problém je v tom, že se staví jinde, než by si Danýsek přál? tak to řeknu rovnou, a nevymlouvám se na moc kolejí, málo kolejí, šotouše, atraktivitu, Hřibovu hamižnost a dalších pět miliard kravin. Chtěl si linku, co jezdí václavákem a Ječnou, dostal si jí, a už zase mrmláš, tvojí nespokojenost se světem fakt nevyřeším.

    Trasování se řešilo pro případ havárií nebo výluk, tak geniální, abych ve volným čase zanalizoval nový, lepší, efektivnější vedení linek v centru Prahe s děvkama a chlebíčkama zase nejsem, na to tu máme jiný odborníky. Já tak maximálně můžu říct, že posílit dva bottlenecky v síti záložní trasou zní jako poměrně příčetnej plán, ale co já vím, systémový modelování sem měl jenom dva roky na vejšce.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DANYSEK: Me je kontext tvyho troleni naprosto u prdele, pokud nechces, aby se rozbil, pouzij patricny klub, ja pouze respektuju xchaosovo prani, ze ot kecy nechce mazat, aby si trolove nemohli otvirat hubu kvuli cenzure
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HONCKA: NYX zadnou funkcionalitu na presun prispevku nema. A kopirovani textu, ktere provadis rozbiji kontext diskuze - z tech kopii textu neni vubec patrne, na co vlastne je reagovano, pripadne to rozbiji dalsi vlozene referencni odkazy. Takze z nich naopak vykriky do tmy (tedy bez souvislosti) vedle vznikaji.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DANYSEK: Zadne prispevky se nemazou, pokud to nejsou nekoho pouze sproste vykriky do tmy, ale presouvaji tam kam patri
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam